Hayata dair endişe ve sıkıntı yaratmak

en çok kendimize zulmediyoruz
teşekkür ederim tamam

İnşallah canımcım dediklerin aklımda olacak her zaman çok çok teşekkürler

Bende sanki dünya yikilmis ben altinda kalmisim gibi bi ruh hali icindeyim uzun zamandir

Bende sanki dünya yikilmis ben altinda kalmisim gibi bi ruh hali icindeyim uzun zamandir

Aynen bende canım demek ki bi çok insanda var bu durum :26:

Panik atak olabilir??

Belkide..Çünkü çeşitli korkularımda var yükseklik korkusu , doktor, hastane fobisi ne ararsan. Belki bunların hepsi panik ataktır tabi doktor en iyi cevabı verir

Yine başladım felaket senaryoları kurmaya kalbim sıkışıyor sanki

arkadaşım panik ataksın sen okb olmuşssun bide sanırım bende byleydim yıllar önce deprsyon fln ilaç tedavisiyle geçior ama bence bian önce pisikiyatriye git

arkadaşım panik ataksın sen okb olmuşssun bide sanırım bende byleydim yıllar önce deprsyon fln ilaç tedavisiyle geçior ama bence bian önce pisikiyatriye git

Psikiyatriye gitmeyi istiyorum aslında ama seans ücretleri baya fazlaymış sanırım maddi olarak pek uygun değilim şu ara

Offf şimdi de aklıma geçen aylarda 8 yıllık arkadaşım çok büyük kazık atmıştı, arkamdan bi dünya iftiralar atmıştı onlar geldi
Ya hala devam ediyorsa adımı çıkarırsa, ortak çevremizde baya var onlara beni kötülerse soğurlarsa benden

Benim gibi olan arkadaşlarla dertleşmek için topik falan mı açsam ki ? Birbirmize yardımımız mı daha çok zararımız mı dokunur acaba

Tatlım devlettekine gt pıskolog ilaç yazmıo psikyatri yazio ona gt dvlette terapi yapanlarda var özele gerek yok bence

Evet burda var aslında haklısın ya gideyim en kısa zamanda böyle olmayacak

Yani en yakn pazartesi günü gt anlat agla emin ol sana uygun ilaç vericektir bende aynılarını yasıorum suan hamileym o yzdn ilaç kullanamıyorum

Tamam canım ne berbat bişey bu ya gündüz iyiydim şimdi sanki boğuluyorum Ailemden falan kimseye de bişey diyemiyorum üzülecekler diye

canım dışarı çık ve nefes al.
ya da şu an hareketli bir müzik aç hemen.

Anneme söyleyeyimde kabul ederse bu akşam dışarı çıkalım
Müzik açıyorum şimdi doğru diyosun böyle düşünerek daha kötü oluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…