Hayata geç mi kalıyorum

hepiniz o kadar güzel yazmısınız ki çok teşekkür ederim içim biraz olsun umutla doldu
evet derslerden çok bunaldım bunun da etkisi oldu başaramama durumuna
sanırım benim çevrem hayat konusunda erken davrandı
küçük yerde büyüdüm ben okuyan da çok kişi olmadı açıkçası şuan düşündüğümde
ben de okumuyor olsaydım bu yaşa kadar bir kısmet çıksa evet derdim
belki bu sene mezun olamayacağım ama seneye olacağım inşallah
her işin başı kısmet tabi ki ama insanız ve hızlı tüketim çağındayız
bu sabırsızlık bu hemen boşverme bu yüzden sanırım

hayata inat basaricaksin , ve ilerde etrafin sana bakarak keske bizde böyle yapsaydik diicek.

Gecen sene tammda bu ayda aynen senin gibi hissediyordum. Sonra birden hayatım tamamen değişti. Ben hala bir yılda bunları yaşadığıma inanamıyorum. O yüzden kendinizi üzmeyin, daha yaşıycanız kim bilir neler var.

Not: Annem beni böyle teselliği ederken çok sinir oluyordum

Her şey zamanında güzel. Ama o zaman sizin kendinizi hazır hissettiğiniz zaman.
Bırakın etraf konuşsun hep konuşurlar zaten. Yaşıtmışız bende Ocakta 26 olacağım,bir an önce okulu bitirip iş hayatına atılayım dedim de noldu iki sene okulu uzatan laylaylom gezen sınıf arkadaşlarım şuan iş güç sahibi ben hala sınavlara hazırlanıyorum. Vardır her şeyde bir hayır...

Bu toplumun da sıkıntısı bu işte... Aman geç kalmayayım diye evlenmek aman etraf soruyor geç kalmadan bir tane bari doğurayım diye çocuk yapmak.

Herkesin hayatı karbon kağıdına yazılmış gibi aynı olmak zorunda değil. Siz bakın hayatınıza. He deyin geçin. İsterlerse beşer tanede bebek yapsınlar size ne. Hiç bir yere geç kalmıyorsunuz. Önemli olan yaşanan anlardan keyif alabilmek. İleride hep aldığınız keyif yanınıza kar kalacak.

Sosyal medyayı bırak. Biz bıraktık o kadar mutluyuz ki, eskiden kıyaslıyordum şimdi çok rahatım. Bu arada o dönemde çok dar bi apartman dairesinde oturuyordum, bekarlık eşyamız kullanıyorduk, arkadaşlarım da yeni evliydi, geniş geniş evler yeni eşyalar, moralim bozuluyordu, şimdi bahçeli villadayız, aradan sadece iki yıl geçti. Sakın moralini bozma, en iyisi için çalış, okul sana daha iyi kapılar açar.

çok sevindim adınıza umarım daha güzey seyler de yasarsınız
kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
ben daha fazla kilolarımdan kurtulmak için girdiğim diyeti bile devam ettiremiyorum

Üniversitede bana en çok arkadaşlarım yardımcı oldu...kendinize birlikte ders çalışabilceniz arkadaşlar arayın. Bu okul nasıl bitcek diye düşünmeyin sadece önünüzdeki sınavlara odaklanın.
Ben sosyal medyadan tamamen uzaklaştım şimdi kafam çok daha rahat.
Şuan bu yaşadıklarınız hiç gecmiycek gibi zannediyorsunuz ama bunlarıda atlatıcaksınız. Karşınıza herzaman sorunlar cıkacak ama herzaman bir cıkış yolu vardır, sabredin ve bol bol dua edin. İnshallah herşey gölünüzce olur :)

çok teşekkürler umarım herşey sizin için de gönlünüzce olur :)

Ben de aynı durumdayım. Okuldan da bıktım ayrıca para kazanmak istiyorum artık. En zekasız diyelim (komik bi laf oldu ama) arkadaşlarım bile para kazanıyor, istedikleri gibi harcıyorlar. Bu beni üzse de dayanıyorum artık napalım.

20 yaşındayım üniversite birinci sınıf öğrencisiyim. Ben de geç kalmış hissediyorum. Neye geç kaldığımı anlamadım ama sürekli bir eksiklik hissi var. Hayırlısı bakalım.

Hayir gec kalmamissiniz.tersine o bahsettigin kisiler erkene almislar hayati.36 yasindayim.benden size nacizane abla tavsiyesi daha uzuncaaaaa bir sure evlenmeyi dusunmeyin.insanin en guzel yillari universite ve ise yeni baslayip parasini kazandigi yillaridir.ise gir,ye,ic,gez,turlara katil ne bileyim dans kursuna git,daga tasa tirman,imkanin olursa yurt disi tatili yap,parasutle atla bir dolu sey yap.hepsini yasa tuket sonra evlen.bak bana gece saat olmus 1 ben vileda sopasi ile dans edip banyonun fayanslarina tirmanicam.sonrada yikanan camasirlarla birlikte balkona tatile gitmeyi planliyorum.odul olarakta yarin erkenden ise gidecegim.simdiki aklim olsa 30 dan once evlenmezdim

çalışan eş ve anne olmak gerçekten çok zor haklısınız allah kolaylık versin size
evet daha yapmak istediğim çok şey var .
hepsi de şuan paradan geçiyor .
para için de mezun olmam gerek .
bu zaman ötelendi fazlaca umudumu kaybetmem de bundandı
evliler evlilikten bunalmış bekarlar bekarlıktan mutlu olan yok mu acaba :))

Sanirim kimse yasadigi anin kiymetini bilmiyor.simdi universite ve bekarlik yillarimi ozluyorum yaslanincada bu gunlerimi ozleyecegim buyuk ihtimalle.onemli olan yasadigin zamanin kiymetini bilmek diyorum ama uyguluyor muyum hayir:))mutsuzluk bundan bence.birde ogrencilik bitip is hayatina atilinca zaman cok cabuk ilerliyor.o yillar sanki hic yasanmamis gibi hayal meyal kaliyor hafizada.ogrencilikten sonrasi oyle bir kosusturmacaki hayat bu kadar hizli mi ilerliyordu diyor insan.20li yaslar sanki hic yaslanmayacagiz,evlenecegiz,cocuklarimiz olacak ve huzunler,kayiplar bize hic ugramayacakmis gibi gelen yaslardir.ama gercekler oyle degil.o yuzden yasinizin ,ogrenciliginizin ve geleceginizin kiymetini bilin.hayati hizli tuketmeyin.birakin gec kalin.

26 yaşında biri neye ne kadar geç kalmış olabilir ki? Daha mantıklı kararlar alabilecek yaştasın ayrıca. Umutsuz karamsar düşüncelerden uzak dur sadece. Çevre baskısından dolayı böyle hissediyorsun. Şu millet ne der ne diyor düşüncesini kafadan atin artık.

Bazı insanların her işi geç oluyor, bazı insan da kosarcasina herşeyi erkenden yaşayıp bitirip koyuyor kenara. kader deyip geç. Değişmez. Bölümün çok güzel bir an önce bitirmeye bak. Senin de günün gelecek, sen belki daha çok sabır ihsan edilenlerdensindir. Ne yaparsan yap olacağına varıyor. Ben üniversiteyi hiç uzatmadan bitirdim de yıllar sonra bakınca 7.senesinde bitiren arkadaşların benden hiç farkı yok. Daha iyi durumda olanlar var laf aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…