• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata küstüm

=)) anladım canım.

İnan hiç bilmiyorum çirkin bir kızda değilim ama çocukken oturduğumuz mahallede en esmer bendim onu takıntı yapmıştım kendime =)) lisede geçti zaten bu takıntım. Esmer dediğime bakmayın bildiğiniz açığa yakın buğday tenliyim.:52:

kizim ne sabslisin...bende esmer olsam kotutenkiyim ama esmerlik cok guzel..sexsi beyazda neymis:))sarisinin adi rsmerin tadi:))brobzlasmak icin millet be para dikuyor..ne guzel iste..guzel kizsin bence..biraz makyaj yap yaninda olsam sana bu konuda destrk olurdum netten bak bir suru video var

2 senedir ben de kusum hayata.
gidişatin degismesini bekliyorum ne kirilma noktaları yaşadım ama bana misin demiyor yok olmuyor.
Bunun sonucu olarak enerjim düşük, uyusuk ve tembelim.
valla değişir mi? Pek sanmıyorum. Zaten bi yerden bi ışık gelse, inanamam o dereceyim.
hayal falan kurmayı da bıraktım. Öylesine yaşayıp gidiyorum:ssz:

aynen bende 2 senedir böyleyim aslında

evet hayata küstüm.Her gün birbirinin aynısı ve ben çok bunaldım günlerdir okula gitmiyorum belkide sınıfta kalıcam bilmiyorum ama içimden hiçbişey gelmiyo kızlar ya.Allaha şükür ailem ve çok sevdiğim arkadaşlarım var hep şükreden birisi oldum manevi yönüm kuvvetlidir ama olmuyo işte hep bi tarafım boş kalıyo karşı cins tarafından beğenildiğimi hissetmiyorum.Güzel bi kızdım eskiden ama sanırım artık çok daha güzel kızlar çıktı sıradan kaldım ben saçım doğal renkte ve hiçe yakın makyaj yaptığım için ilgi çekmiyorum.Zaten göğüslerim çok küçük.Hele sesimden hiç basetmiyim yavaş konuşuyomuşum ve bu erkeklere itici geliyo biliyorum ama düzelmiyoda.Kim beni niye beğensin ki.Ben hep yalnız ve mutsuz olucam.İlerde kedilerimle tek başıma bi evde ölüp giderim:26:

Ben çok kızıyorum,pırıl pırıl gençlerin hiç bir ideallerinin olmaması,hırslarının,gayretlerinin olmaması.Hayatta tek gerçek bir erkek tarafından beğenilmek mi.Herşeyin vakti zamanı var.İnsan yaşla birlikte olgunlaşır.Olgunlaştıkça serpilir.Ya ilişkilerin ana maddesi güzellik mi sanıyorsun.Karakterin,kişiliğin,idelallerin,hayata bakışın,mesleğin,başarın hepsi bir bütündür.Sır güzel diye bir kızla çıkan erkek,hevesi bitene kadar bakar yüzüne.Ben ailene daha çok üzülüyorum.Büyüt besle okut,Allah sağlık sıhhat aile versin,sen hayata sebebpsiz küs.Okula gitme.Hayata küsmek yerine,oku çabala,sosyal ol,kendine uğraşlar bul,arkadaşlıklar dostluklar edin.Bak kendine güvenin gelince sesinde gür çıkar,etrafındaki olgide çoğalır.Önce kendin için birşeyler yap.

Ben çok kızıyorum,pırıl pırıl gençlerin hiç bir ideallerinin olmaması,hırslarının,gayretlerinin olmaması.Hayatta tek gerçek bir erkek tarafından beğenilmek mi.Herşeyin vakti zamanı var.İnsan yaşla birlikte olgunlaşır.Olgunlaştıkça serpilir.Ya ilişkilerin ana maddesi güzellik mi sanıyorsun.Karakterin,kişiliğin,idelallerin,hayata bakışın,mesleğin,başarın hepsi bir bütündür.Sır güzel diye bir kızla çıkan erkek,hevesi bitene kadar bakar yüzüne.Ben ailene daha çok üzülüyorum.Büyüt besle okut,Allah sağlık sıhhat aile versin,sen hayata sebebpsiz küs.Okula gitme.Hayata küsmek yerine,oku çabala,sosyal ol,kendine uğraşlar bul,arkadaşlıklar dostluklar edin.Bak kendine güvenin gelince sesinde gür çıkar,etrafındaki olgide çoğalır.Önce kendin için birşeyler yap.

sağolun böyle yorumlar beni sevindirmyo değil.. o kadar haklısınız ki...çabaliycam ama bugünden başlıyorum :)

ay yok deniyorum ama olmuyo olmuyo bugün dışarda birden ağlayasım tuttu ya of inanın iyi değilim ben kızlar :(((((((((((((((((( anti depresan alıyım en iyisi delirmek üzereyim niye böyle oluyorum bilmiyorum ama sevmediğim insanları görmeye katlanamıyorum :(

merhaba
nazlideniz cok guzel yazmis.
maalesef görselligin asiri ön planda oldugu bir cagda yasiyoruz ve cogumuzda zaman zaman böyle duygular olusuyor. fakat güzellik veya cekicilik cok göreceli seyler, herkesi begenen veya begenmeyen olabilir. herkes tarafindan begenilmek zorunda da degiliz. insan kendi degerini anladigi zaman (bazen sancili sürecler sonucu, belki su an sizin de icinde oldugunuz) zaten digerleri de o degeri farkediyor.
kendi adima söyle bir gözlemimden bahsedebilirim: ilk anda bana müthis güzel gelen insanlarin bazilari resmen tanidikca cirkinlestiler. bu tabii ki benim algimla ilgili ama mecazi anlamda degil, resmen fiziksel olarak cirkin gelmeye basladilar. kimi insan da taniyinca cok cekici hale geldi.
cinsel cekicilik insanin icerigi ve kendine güveniyle olusan aurayla gelir bence. böyle düsünmeyenler de vardir, onlarla da belki cok hasir nesir olmamakta fayda var:)
makyaj konusunda da söyle düsünüyorum. cok uzun süre hic makyaj yapmadim. artik yapiyorum, cok abartili degil ve büyük ihtimalle cok büyük bir degisiklik de yaratmiyor. ama ben makyaji ritüel olarak seviyorum. kendime saygi ve özen göstermek gibi görüyorum bu ritüeli.
bu sunun gibi bir sey: bir arkadasiniz size "naber" diye soruyor. o anda belki cok iyi degilsiniz (tabii büyük depresyonlari bunun disinda tutarak yaziyorum bunu) ama "iyiyim" dediginizde belki bi adim daha o "iyilik" durumuna yaklasiyorsunuz. "kötüyüm" diyince ise iyce ikna oluyorsunuz kötü oldugunuza. sözün özü biraz rol yapmak, biraz öyleymis gibi yapmak bazen ise yariyor.
bir tas bebek veya manken gibi olmasaniz bile "güzelmis" gibi davranin, güzelleseceksiniz:)
sevgiler

Bende hayata küsenlerdenim barışmam için mucize gibi bişey lazım inancımda umudumda hayalimde kalmadı

hayattan nefret ediyorum
herşeyden herkesten yaşamaktan nefes almaktan nefret ediyorum
gözümü kapatıpta hiç açmamak istiyorum
hayata öyle bir küstüm ki bir daha barışacağımı hiç zannaetmiyorum:43:

evet hayata küstüm.Her gün birbirinin aynısı ve ben çok bunaldım günlerdir okula gitmiyorum belkide sınıfta kalıcam bilmiyorum ama içimden hiçbişey gelmiyo kızlar ya.Allaha şükür ailem ve çok sevdiğim arkadaşlarım var hep şükreden birisi oldum manevi yönüm kuvvetlidir ama olmuyo işte hep bi tarafım boş kalıyo karşı cins tarafından beğenildiğimi hissetmiyorum.Güzel bi kızdım eskiden ama sanırım artık çok daha güzel kızlar çıktı sıradan kaldım ben saçım doğal renkte ve hiçe yakın makyaj yaptığım için ilgi çekmiyorum.Zaten göğüslerim çok küçük.Hele sesimden hiç basetmiyim yavaş konuşuyomuşum ve bu erkeklere itici geliyo biliyorum ama düzelmiyoda.Kim beni niye beğensin ki.Ben hep yalnız ve mutsuz olucam.İlerde kedilerimle tek başıma bi evde ölüp giderim:26:

Bence siz hayata değil kendinize küsmüşsünüz, hayatın ne suçu var? :50: Ancak tabii kendi kendinize küsmenizin bir sebebi vardır ve bu çok büyük ihtimalle çevredendir. Bu öyle sinsi yollarla yapılır ki insana insan farkına bile varmaz. Çoğumuz dönem dönem bu ruh haline girmişizdir. Son günlerde etrafımdaki herkese durmadan tavsiye ettiğim kitabı siz de okumalısınız, Güneş Çavması. Kadın- erkek, anne, baba-çocuk ve insan ilişkilerinde yapılan hataları bu kadar net görebildiğim pek az kitap okudum, ayrıca insanı kendisiyle barıştıran, küskünlüklere son veren, insanın içini yaşam sevinciyle dolduranfilm gibi bir roman. :16:
Kitabı okudum yine ruh halim aynı demeniz mümkün değil ama öyle olursa haber verin, size başka kitap ve film isimleri de vereyim. :33:

bu kadar karamsar olma , inanıyorum seninde bir ruh eşin var .

Söylediğin kadar çirkin değilsin buna eminim . Bu psikoloji yüzünden abartıyorsun bence .

Velev ki çirkinsin , erkekler sadece fiziksel görüntüne mi bakıyorlar sanıyorsun . Sen değerlisin çünkü bi erkek sadece yatağına girerek mutlu edilmez fiziksel görüntü önemli değildir . Gerçekten birini seversen yada iyi bir insan olursan .

bu kadar karamsar olma , inanıyorum seninde bir ruh eşin var .

Söylediğin kadar çirkin değilsin buna eminim . Bu psikoloji yüzünden abartıyorsun bence .

Velev ki çirkinsin , erkekler sadece fiziksel görüntüne mi bakıyorlar sanıyorsun . Sen değerlisin çünkü bi erkek sadece yatağına girerek mutlu edilmez fiziksel görüntü önemli değildir . Gerçekten birini seversen yada iyi bir insan olursan .

çirkinde değilim gzelde hiçbişeyim ben

bir kere erkekler doğal saç rengi olan kızları daha çok seviyor, buna çevremdeki erkek arkadaşlarımdan, akrabalarmdan şahidim. bence sen kendine kusur arıyorsun oysa hayata küsme sebebin senin kendini begenmemen degil. ararsan sınırsız kusur bulursun.
haa bak şu konuda sana katılyıorum her gun birbirinin aynısı, ben de bu durumdan sıkıldım. istersen dünyanın en değişik şeyleri yap her gününü farklı yaşa sonunda ölcen hiç birini hatırlamıcan. o yüzden benim yarınlar için başka şeyler yapma isteğim yok. bence senin durumunda benim gibi

Son düzenleme:
şu sıralar bende aynı sıkıntıları yaşıyorum hayattan zevk almıyorum her şeyin üst üste geldiği bir dönemden geçiyorum bazen sırf mecbur olduğumdan geleceğim için sorumluluklarımı yerime getiriyorum ama boşluklarla doluyum kendimi hissizleşmiş ve değersiz hissediyorum bir dönüm noktası bekliyorum artık bu ruh halinden sıyrılmak için :ssz:

Bu kadar karamsar olma. Sen hayata küsmüşşsün canım sirkelen ve kendine gel. Sen kendine bu şekilde davranmadığın sürece kimse sana kendini çirkin yada değersiz hissettiremez.Bende senin gibi üniversite öğrencisiyim esmerim ve hiç makyaj yapmam okula hep eşofmanla giderim. Resmen yataktan kalkıp gelmiş gibi gezerim tüm gün okulda. Ama ben bu şekilde rahat ediyorum. Ayıp olmayacağını bilsem düğünlere bile eşofmanla gideceğim. Dediğin gibi okulda öyle kızlar var ki. Ama bu onların güzel senin çirkin olduğun anlamına gelmiyor. Tek fark onlarda özgüven sende çekimserlik var. Esmersen daima açık renkler giymeni öneririm bu bizim yüzümüzü olduğundan daha aydınlık gösterir. Şimdi dışarı çıkmadan önce koyu renk bir kot üstüne beyaz badi giy saçını toplaki yüzünün güzelliği ortaya çıksın ve çıkmadan önce son kez aynaya bak bakayım senden daha özel bir insan varmıymış dünya da ::34::34::34:

Bende de var o güzellik takıntısı :26: Son aylarda başladı nedense, önceden kendimi beğenirdim şimdi kusur arıyorum. Yok şurası şöyle olmuş, yok burası böyle olmuş, yok beni kimse beğenmez. Sonrada "amaannn beğenmezse yürüsün gitsin, kendi ne ki sanki" diyorum olmayan biri için :1:

Sanırım bu durum zamanla takıntıya dönüşüyor, psikologa gitmek en iyisi.
Oda napıcaksa artık :27:

benzer hislerini çok yaşadım hatta hala yaşıyorum
ama savaşmayıda bırakmadım pes etmedim
bir kere şunu kafana sok sana senden başka kimse yardım edemez
önce kalk okuluna git sorumluluklarını düşün okula gitmeme ders çalışmama gibi bir lüksün yok
kendini değersiz hissediyorsan ozaman değerli kıl boş boş oturma kitaplar al oku
dua et rabbine seni bu şekilde yarattığı için sağlığın annen baban olduğu için acale etme bir günde mucize olmaz
yavaş yavaş işle kendini her yönden motif gibi

Son düzenleme:
sevdiğim çok güzel bir söz var '' karanlığa söveceğine kalkta bir mum yak ''
sürekli şikayet edip oturursan hiçbir şeyi düzeltemezsin

Back
X