Olur öyle arada sırada sikmayin canınızı. ..
kitap okuyun(Mesnevi oneririm mesela) film izleyin, geçmiş dönem Türkiye tarihi belgeselleri(Demirkırat, Son darbe oneririm mesela) izleyin bir kafa dagitin sonra bir uğraş bulun içinizden ne yapmak geliyorsa onu yapın bir süre. ..toparlanirsiniz bir nebze yeterli değilse profesyonel yardım alın bir psikologdan.
Allah kimsenin evladini cocuk yasta anasız bırakmasın.babasız da birakmasin elbette ama anasız hiç birakmasin.
Zaten ulkenin hali ortada...yarısi kv kp elti gorumceyle kafayi tirlatmak uzere yarisi ekonomik krizle bogusmaktan kocasini/karısını bile dusunecek halde degil, aslinda kimsenin hali güllük Gülistanlik değil.hatta çok zor bir yıldan geçiyoruz Malesef.....hele sosyal medyadaki mutluyum zevkten ölüyorum asktan gozumden kalp cikiyor 7/24 tatil modundaydiz falan hepsi hikaye o sacmaliklara sakin sakin hiç inanmayın. ..Güler Sabancı'yi takip ediyorum ig de kadın koca yılda sadece bayram tatilinde 2 gün dinlendi ya hu!!! 3. gün Londra'da bilmem ne toplantısındaki diye hikaye atmıştı. ..O bile sürekli tatil eglencede değil ama bizim kezbanlarla kamiller her gün cistakcistakcistak

Artık bir türlü çağdaşlaşmayı basaramadik diye mi yoksa coğrafyanın kaderi mi nedir bilmem bir gorgusuzuk ve ezikligin dibinde çoğunluğun ruh hali..o yüzden kimse olduğu gibi değil herkes hadsizlikde nirvanayi zorlamayi marifet saniyor.
Sosyal medyadaki mutlu aile tablolarida cok sanal,O yüzden o 8 tl lik 101 çerezinin yanına kahve koyup hikaye atmaya falan hiç inanma...kocişle akşam keyfisi

gidip baksan koca uyukluyor kendide selfie çekmekle, gorumcesini eltisini catlatmakla mesgul uğraşmaktan kahveyi Soguttu haberi yok...:)))
çerez ise 3 gün sonra yine bir foto fon olacak:)))
Bizde mutluluktan olmuyoruz yani rahat ol...ne maddi ne manevi hiç bir şey yetmiyor bazen...ama insanım aklım var ben bu durumu yonetebilirim diyerek yeni bir maceraya soyunup duruyoruz ha bire...her macera her uğraş farklı bir deneyim başka türlü bakma yetisi kazandiriyor insana...böylece birazda biz oyalanıyoruz bu dünyada. .
Allah evlatlarini sana bagislasin seni de onlara...sıkma canını her gecenin bir sabahı elbette var