Bende zaten Kayseri'den birilerini buluym istemistim.:) Allah rastgetirdi..tabi insallah..biliyomusun belki görmüşumdur ama tekerlekli sandalyede br erkek ve bir bayan geliyordu bı iki defa karsilastim..tup bebek icin geliyorlardir heralde die tahmin ettim ve onlarada hep dua ediyorum sende et..umut o kadar büyük bı hissiyatki..Allah umut eden sabreden herkese karşılığını verir insallah
Eğer nasip olur sa gelirim karyseriye bulurum sizi heee :=)
Bende hep okur yazmazdım ama
Kelebek lerim konunca güç aradım resmen çünkü bu yoldan geçmeyen Ãnlamıyor bizi ne olursa olsun
İyiki burdasınız :)
hayırdır canım ikisidemi yürüyemiyorlar rabbim onların yardımcısı olsun....
Evet canim ikiside tekerlekli sandalyedeler ve o kadar heyecanlilardi ki gormeniz lazimdi.yanlarinda kimse yok ne yapacaklar diye endiselendim.ALLAHim sen yardimcilari ol dedim
Işte cocuk özlemi neler yaptırır insana allah gönüllerine göre versin....Evet canim ikiside tekerlekli sandalyedeler ve o kadar heyecanlilardi ki gormeniz lazimdi.yanlarinda kimse yok ne yapacaklar diye endiselendim.ALLAHim sen yardimcilari ol dedim
Mira38
Yol Arkadaşım sende özet bir detay verirmisin bize
Testi kaçıncı gün yaptın
Idrar testi yapın mı
Değer kaç çıktı
Kaçıncı embriyo transfer edildi....
merhaba hanımlar ben bugün test günümdü yaptım maalesef sonuç negatif nasip değilmiş demek ki bir dahaki sefere inşallah...
Canim 2 tane 3.gun embriyosu transfer edildi,transferden 10 gun sonra kanda baktirdim ve degerim 40 kusur cikti.evde tahlil yapmadim,yapamadim
sanadamı 3. gün yapıldı banada bende emriyolar iyi digil o yüzden yaptılar sanmiştım kafama takıyordum .....
Evet canim 3 gun embriyosu benimkilerde.sana transfe oncesi embriyolarla ilgili bilgi vermediler mi
Canim 2 tane 3.gun embriyosu transfer edildi,transferden 10 gun sonra kanda baktirdim ve degerim 40 kusur cikti.evde tahlil yapmadim,yapamadim
merhaba hanımlar ben bugün test günümdü yaptım maalesef sonuç negatif nasip değilmiş demek ki bir dahaki sefere inşallah...
Aslında bende bugün yapsam çıkar gibi
Ama aynen gücüm yok yaaa yapmaya evde
5.gün embeiyoları benimkilerde
Doktor 12 gün dedi yaa bekliyoz işte
Offf
merhaba kızlar..tüp bebek için kaç embriyo koyulacağı size mi bağlı yoksa doktor unuz mu ayarlıyor..
kızlar size birşey sormak istiyorum idrara gittiğimde benden beyaz birşeyler geliyor jelmi yapıyor acaba...
merhaba kızlar..tüp bebek için kaç embriyo koyulacağı size mi bağlı yoksa doktor unuz mu ayarlıyor..
merhaba benimkini doktor karar verdi .....
bizde tüp bebek için merkeze görüşmeye gittik..aslında tüp bebek hakında hiç bir bilgim yok..doktor bize size 2 veyya 3 embriyo koyacaz dedi.. fazla konuşmadık kafamız karışık oldugu için..3 embriyo da tutarsa üçüz mi oluyor ?ve ya 2 si tutarsa ikiz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?