Canim progestani 1 kutu yazdi dr bana.zaten icinde 6 tane vardi.yok canim test gununden once bitti.igne bitene kadar jeli gunde 1 kez uyguladim,igne bitince sabah aksam yaptim,hala da devam ediyorum jele.ALLAH'a sukur hic kanamam olmadi.
a siz mıra38 le aynı şehirdemisınız....
eşimin morfolajisindeydi bende 9 yumurta topladılar 7 .tane döllendi 1 koydular digerlerini donturduk bakalım nasip senin sorun neydi
Tamam canım banada 1 kutu yazdı yarın bitiyo iste..az önce aradım hemsireyi çok istiyorsanız iğne alın tekrar dedi:)) ama sen de kulllanmamisin bende jeli 2 ye cikaraym jeli aksam sabah saat kacta yapiodun peki..
Ewet aynı hastane aynı dokto aynı hemsireler.... Ama burda tanıştık tanımıyoruz birbirimizi
Canim masALLAH hic umudunu yitirme derim.opuda 6 ymurtam toplandi 5 i dollendi 2 tane trafnsfer edildi ama gerisi dondurulmadi bile.inan korkuyordum olmazsa tum igne ilaclara tekrar baslanacak diye ama cok sukur.insALLAH saglikli bi sekilde devam eder de gerek kalmaz.
Ewet aynı hastane aynı dokto aynı hemsireler.... Ama burda tanıştık tanımıyoruz birbirimizi
Sabah 9:30, 10 gibi yapiyorum aksamda 8 de.aksami igneye gore ayarladim canim aynende oyle devam ediyorum.yani progestan varken onu 8 de yaptiriyordum.igne bitipte jel 2 olunca ignenin ayni saatinde jele devam ettim
nasip ama keşke sende dondursaydın ileride gene lazım olacak bakalım bu olmasa donmuş bebişleri koyturacam
Canim dondurmamak bizim degil drumuz ve embriyologlarin tercihiydi.-178 derceye donacak, tekrar tedavi icin cozulecek kalitesinde sorun yasayabiliriz o yuzden dondurmayi dusunmuoruz dediler.
canım igne kan sulandırıcımı
Evet tam bir tevafuk..ben okuyordum ama yazmıyorum pek yazdığım gun sen beni buldun..belki beklerken falan karsilasmisizdir:)Bu kadar tevafuk olur.tanimiyoruz ama tanisiriz insALLAH.
Sabah crinone jel (embriyolarin tutmasi icin rahmi hazirliyormus) + estroferm
Oglen clexane(kan sulandirici) + elevit ( kalsiyum,magnezym ve vitamin destegi)
Aksam progestan ( progestan bitince crinone jel) +estroferm
Pespese ilac almak istemedim canim o yuzden her ogunde 2 ilac alacak sekilde boldum
Evet tam bir tevafuk..ben okuyordum ama yazmıyorum pek yazdığım gun sen beni buldun..belki beklerken falan karsilasmisizdir:)
Bana folic verdi ama Elevit vermedi
Bnde okup yazmayanlardandim ama sayfanin ismi o kadar hosuma gitti ki dayanamadim sonrada seni gorunce birlikte olalim istedim.kimbilir canim dedigingibi belkide karsilasmisizdir.nasilsa dr gunlerimiz belli olunca burdan yaziyoruz belki bi tevafuk daha olur sahsen tanisiriz.
Canim ikiside vitamin mineral destegi zaten
Bnde okup yazmayanlardandim ama sayfanin ismi o kadar hosuma gitti ki dayanamadim sonrada seni gorunce birlikte olalim istedim.kimbilir canim dedigingibi belkide karsilasmisizdir.nasilsa dr gunlerimiz belli olunca burdan yaziyoruz belki bi tevafuk daha olur sahsen tanisiriz.
Canim ikiside vitamin mineral destegi zaten
merhaba hanımlar ben bugün test günümdü yaptım maalesef sonuç negatif nasip değilmiş demek ki bir dahaki sefere inşallah...
Bende zaten Kayseri'den birilerini buluym istemistim.:) Allah rastgetirdi..tabi insallah..biliyomusun belki görmüşumdur ama tekerlekli sandalyede br erkek ve bir bayan geliyordu bı iki defa karsilastim..tup bebek icin geliyorlardir heralde die tahmin ettim ve onlarada hep dua ediyorum sende et..umut o kadar büyük bı hissiyatki..Allah umut eden sabreden herkese karşılığını verir insallah
merhaba hanımlar ben bugün test günümdü yaptım maalesef sonuç negatif nasip değilmiş demek ki bir dahaki sefere inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?