Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Bencede liste yapalim yoksa takip etmek zor oluyor.

Hemsire moralimi bozdu 2 kati artis olmamis dedi.dr da illa 2 kati olmasina gerek yok dedi.canim tahlili ne zaman yaptirirsin bilmem ama yaptirdiktan sonra hemsirelerle degil direk turgut beyle konus

InsALLAH mujdeli haberlerle gelirsin canim

InsALLAH mujdeli haberlerle gelirsin canim

Sagol canim insallah. Evde test yaptim pozitif cikti ama kan testi önemli insallah hersey yolunda gider. Senin de degerlerin cok güzel artmis canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah önce kese sonra kalp atisi cinsiyet derken sonunda saglicakla kucagina alirsin 😊😊

Âmin hepimizinkinide insallah...ya insanın ruh Hali hiç belli olmuyo...bugüne kadar güze guzel bekledim suan bı telaş bisey girdi icime yarın gitsem test yapsam fln diorum( hormonlardanmi neyse artık anlamıyorum hic

Ya mira sende 10 günde 40 çıktıya bende 8 .gun gitsem çıkacağı varsa en az bı 20 falan bisey çıkmazmı yaa( geçmiyor bu zaman

Canim idrar da pozitif ciktiysa kandada cikar,insALLAH iyi bi degerle gelirsin.

Ya mira sende 10 günde 40 çıktıya bende 8 .gun gitsem çıkacağı varsa en az bı 20 falan bisey çıkmazmı yaa( geçmiyor bu zaman

Dayanamicam diyorsan en az 10 gunun dolmasini bekle.10 gun bekledikten sonra da kesin bi sonuc icin 2 gun daha beklenir.bana deselerdi 12. Gun yaptir diye beklerdim inan

Insallah canim merakla bekliyorum insallah iyi bi deger cikar..

Sağol canım, evet içiçem tabii ki.. Hala umudum var pazartesiye kadar hayallere devam... Olmadı yeni tedavi planları programları vs.
hayaller hiç bitmeyecek..

Buarada bugun sonuc alicak arkadas yokmuydu

Arkadaşlar yarin test günüm 2. Denemem 3. Gun embriyosu 3 embriyo transfer edildi heycanliyim ilk gibidualarinizi bekliyorum

Ne güzel kanda da güzel sonuçlar çıksın inşallah bekliyoruz :)

Arkadaşlar yarin test günüm 2. Denemem 3. Gun embriyosu 3 embriyo transfer edildi heycanliyim ilk gibidualarinizi bekliyorum

O test günü ne zorluklarla geliyor biliyoruz
Çok az kalmış
Hayırlı haberlerini bekleriz

ALLAH emeklerini bosa cikarmasin,hayirli haberlerle gelirsin insALLAH

Eger 5,gun emriyosuysa 10.gun test 3 gunse 10gun sonra benim 10gun sonra ben ilk tup bebegmde ayni odadakilerin 12gundu kagitlarindaki benim 10gun emriyodan kaynaklaniyo uzulme bi kac gun uzuluyo insan hele ilkse yikiliyon ama geciyo bende test gunumu beklym bende gitmekten korkyrm ama nasp

Ne güzel kanda da güzel sonuçlar çıksın inşallah bekliyoruz :)

O test günü ne zorluklarla geliyor biliyoruz
Çok az kalmış
Hayırlı haberlerini bekleriz

Evet gerçekten cok zor hele bugun hic geçmek bilmedi sabah gitcem öğlene belli olur ins hemen yazacam ins sonucu

Bende mrrak ettn benimde 2emriyo 3,4gyn var teste yasn kac canm 3yapmslar
27 girdim benim ilkinde 4 yumurta ol toplandı 1 embriyo oldu tutmadi 2, de 4 yumurta toplandı 3 de kaliteli embriyo oldu oyuzden hepsini transfer ettiler sansim yuksek olsun diye yumurta rezervim az cunku ondan

Canım ben 3.gün embriyosu bugün yani 10.gün gittim negatif çıktı.. İnş dediğin gibi 12.günde güzel haberler alırım..

Canım ben 3.gün embriyosu bugün yani 10.gün gittim negatif çıktı.. İnş dediğin gibi 12.günde güzel haberler alırım..

Canim insallah 12. Gün yaptirdiginda hayirli haberler alirsin. Belli olmaz belki gec tutunmustur bi de 3. Gün embriyosu zaten 12 günden önce cikmiyo insallah bebislerin seninledir bize guzel haberleri verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…