etmem mi bide forumu hep okuyordum hiç yazmadım bugüne kadar o yüzden bilemeyebiliyorum bazı şeyleri anca anca öğrenicem sanırım :))))
şimdi senin test günün ne gün atlamayalım sakın olaki
keşke bir listemi yapsak ne acaba
ayyy çok güzel aile olduk yaaa :)))))))
21 i test gunum ama 23 ünlemi yapsam diyorum..biz mira 38 le aynı hastanede de aynı doktora yaptrmisiz hemseriler transferden 10 gun sonra yapın dedi ama doktor da 12 yada 14 gun demiş mira 38 e o yüzden kafam karisti...hayırlısı canım herseyin iyi düşunelim insallah
Kizlar ne olur gününüzden önce test yapmayin ben 15 gün bekledim bugun verdim kani pazartesi cikar dediler haftasonuna denk geldigi icin. Embriyonun gününe göre degisir sonuclar 3. Günse en az 12. Günde 5. Gün embriyolari da en erken 10. Günde cikiyor ki o bile erken bence saglikli sonuc almak icin. Belki bebisiniz tutunma cabalarinda ve siz moralinizi bozup kendinizi üzdükce olacagi varsada olmuyo nolur biraz sabir bizim tek elimizden gelen dua edip sabredip beklemek.. Insallah Allahim hepimizin yüzünü güldürür..
InsALLAH mujdeli haberlerle gelirsin canim
Âmin hepimizinkinide insallah...ya insanın ruh Hali hiç belli olmuyo...bugüne kadar güze guzel bekledim suan bı telaş bisey girdi icime yarın gitsem test yapsam fln diorumpazartesi hayırlı haberleri bekliyor olacağız o halde :))))) dualarımız seninle
sonuçta sana 10.gün yap demiş hemşireler
dayanamam dersen yap
ama hep söylenen 12.gün mira ya doktorun dediği gibi
kararı sen vericen
ama ben mesela
2 gün daha hamileymişim gibi düşüneyim diye direndim hiç yapmadım tahlil,
tamamen kendine göre ayarla sende canımmm
ne olursa olsun sonuç değişmeyecek ama aklında tut
10 ya da 12
allahım hayırlısını yazsın yüzünü güldürsün
inşallah....
Bencede liste yapalim yoksa takip etmek zor oluyor.
Hemsire moralimi bozdu 2 kati artis olmamis dedi.dr da illa 2 kati olmasina gerek yok dedi.canim tahlili ne zaman yaptirirsin bilmem ama yaptirdiktan sonra hemsirelerle degil direk turgut beyle konus
Sagol canim insallah. Evde test yaptim pozitif cikti ama kan testi önemli insallah hersey yolunda gider. Senin de degerlerin cok güzel artmis canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah önce kese sonra kalp atisi cinsiyet derken sonunda saglicakla kucagina alirsin 😊😊
Ya mira sende 10 günde 40 çıktıya bende 8 .gun gitsem çıkacağı varsa en az bı 20 falan bisey çıkmazmı yaa( geçmiyor bu zaman
Canim idrar da pozitif ciktiysa kandada cikar,insALLAH iyi bi degerle gelirsin.
Dayanamicam diyorsan en az 10 gunun dolmasini bekle.10 gun bekledikten sonra da kesin bi sonuc icin 2 gun daha beklenir.bana deselerdi 12. Gun yaptir diye beklerdim inan
tatlım en kritik günlerde yapmışsın sakın moralini bozma çok okuduk burda üzülüp bırakıp sonra sevinenler
ilaçlarına devam et hiç bırakma ne olur
bu tedavi herkese göre değişiyor biliyorsun pazartesiyi bekle
bekle demenin ne kadar zor bir süreç olduğunu bir günün bir yıl gibi geldiğini biliyoruz hepimiz en iyi ama ne olursunnnn
üzül tamam ama ilaçlarını iç sakın bırakma....
Canim idrar da pozitif ciktiysa kandada cikar,insALLAH iyi bi degerle gelirsin.
Dayanamicam diyorsan en az 10 gunun dolmasini bekle.10 gun bekledikten sonra da kesin bi sonuc icin 2 gun daha beklenir.bana deselerdi 12. Gun yaptir diye beklerdim inan
Arkadaşlar yarin test günüm 2. Denemem 3. Gun embriyosu 3 embriyo transfer edildi heycanliyim ilk gibidualarinizi bekliyorum
ALLAH emeklerini bosa cikarmasin,hayirli haberlerle gelirsin insALLAH
Bende mrrak ettn benimde 2emriyo 3,4gyn var teste yasn kac canm 3yapmslarALLAH emeklerini bosa cikarmasin,hayirli haberlerle gelirsin insALLAH
Sagol canim insallah. Evde test yaptim pozitif cikti ama kan testi önemli insallah hersey yolunda gider. Senin de degerlerin cok güzel artmis canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah önce kese sonra kalp atisi cinsiyet derken sonunda saglicakla kucagina alirsin 😊😊
Arkadaşlar yarin test günüm 2. Denemem 3. Gun embriyosu 3 embriyo transfer edildi heycanliyim ilk gibidualarinizi bekliyorum
ALLAH emeklerini bosa cikarmasin,hayirli haberlerle gelirsin insALLAH
Aynen bende sinir oldum.canim benim transferim 3 ocakta oldu.hastaneden cikarken hemsire hem ilaclari nasil kullanacagimi anlatti hemde anlattiklarinin yazili oldugu bi kagit verdi.orda test tarihi olarak 13 ocak yaziyordu.ayni kagittan sana da vermistir.transferden sonra 12 yada 14 gun say istersen sen bilirsin
Ne güzel kanda da güzel sonuçlar çıksın inşallah bekliyoruz :)
O test günü ne zorluklarla geliyor biliyoruz
Çok az kalmış
Hayırlı haberlerini bekleriz
27 girdim benim ilkinde 4 yumurta ol toplandı 1 embriyo oldu tutmadi 2, de 4 yumurta toplandı 3 de kaliteli embriyo oldu oyuzden hepsini transfer ettiler sansim yuksek olsun diye yumurta rezervim az cunku ondanBende mrrak ettn benimde 2emriyo 3,4gyn var teste yasn kac canm 3yapmslar
Kizlar ne olur gününüzden önce test yapmayin ben 15 gün bekledim bugun verdim kani pazartesi cikar dediler haftasonuna denk geldigi icin. Embriyonun gününe göre degisir sonuclar 3. Günse en az 12. Günde 5. Gün embriyolari da en erken 10. Günde cikiyor ki o bile erken bence saglikli sonuc almak icin. Belki bebisiniz tutunma cabalarinda ve siz moralinizi bozup kendinizi üzdükce olacagi varsada olmuyo nolur biraz sabir bizim tek elimizden gelen dua edip sabredip beklemek.. Insallah Allahim hepimizin yüzünü güldürür..
Buarada bugun sonuc alicak arkadas yokmuydu
Canım ben 3.gün embriyosu bugün yani 10.gün gittim negatif çıktı.. İnş dediğin gibi 12.günde güzel haberler alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?