Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

İşte bukadar hadi gözün aydın artışta süper maşallah ikiz bile olabilir

Bizi dusunup dualarindan eksik etmeyen herkesten ALLAH razi olsun.oyle bi rahatladim ki anlatamam.bir iki farketmez canim saglikli sihatli kucagima alayim da insALLAH.darisi sizlere

Konu sahibi mutluluğunu paylaştığımızı dualarimizida olduğunu ve hayrli olsun mesajımı gormedimi acaba 2 gündür cvp alamadım .

Çok ama çok özür dilerimmm
Canım telefondan giriyorum
Bilgisayarım arızalandı da
Okuyorum yazıyorum ama atladıysam kırılmayın ne olur
Hepimiz kocaman bir aile olduk
Her iyi dilek her duamız hepimiz için
İnşallah hepimiz hayırlı Haberleri peşpeşe alırız
birde sürekli uykum var sersemledim biraz

İyiki varsınız....
Teşekkürlerim ve sevgilerimle...

bugun transferımden sonrakı 3 gun..4 .gun embrıyosu hıc bır agrım kasık sızlamam yok ne zormus yaradan sabrımızı ver umudum kayboldu dusunmeyım dedıkce artı

Tek tek iyi dileklerini ileten yol arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler
Ne olur kırılmayın hepsini okuyorum
Ama genelde telefondan toplu birşeyler yazabiliyorum
Sizleri seviyorum.....
Bilmeden tanımadan görmeden yüreğimde dualarım dasınız.

bugun transferımden sonrakı 3 gun..4 .gun embrıyosu hıc bır agrım kasık sızlamam yok ne zormus yaradan sabrımızı ver umudum kayboldu dusunmeyım dedıkce artı

Canım nedense bir umut ve mutlulukla başladığımız tedavilerimiz transferden sonra hep umutsuzluğa dönüşüyor değil mi? aslında başlarken nasıl hayallerle başlıyoruz bol bol dua et canım Haz Zekerriya peygamberin evlat için ettiği dua olan ayeti oku bol bol birde HAsbiyallahü La ilahe İllahu Aleyhi Tevekkelti ve Hüve RAbbül Arş'il Azim oku

Biraz once baktik internetten.10. Gun 40, 12. Gun 73, 14. Gun 276 cok sukur.

Ne kadar güzel bir haber bu.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Böyle haberleri duydukça içimde umut giderek artıyor. Bende 1 kimyasal gebelik geçirdim, şimdi tüp bebek yaptırıyoruz yarın transfer günümdü ancak embriyoların gelişimi iyi gittiğinden pazartesine erteledi doktorum. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

Amin canim.ALLAH yar ve yardimcin olsun,iyi haberlerini bekliyor olacagiz

İnsallah hakkında hayırlısı olsun canım vaktini saatini Rabbim bilir,Dr da buna vesile insallah ertelemesindede vardır bir hayır ..

İnsallah hakkında hayırlısı olsun canım vaktini saatini Rabbim bilir,Dr da buna vesile insallah ertelemesindede vardır bir hayır ..

Tabi Rabbim bilir vakti saatini. Doktorum 3. gün transfer yapacaktı ama çok şükür her şey yolunda gidiyor diye 5. gün embriyosu olsun istedi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Biraz once baktik internetten.10. Gun 40, 12. Gun 73, 14. Gun 276 cok sukur.

Oh oh masallah masallah...çok guzel canım şükürler olsun..1 haftada neler degisiyor dimi:) insallah Bizede hayırlısını nasip et RABBİM

Ne güzel maşallah hayırşı evlatlar olurla inşallah

Canım bende kan testine gideceğin gun sabah yazdım aldınız mi sonucu die o zamandan beri cvp gelmeyince merak ettim..bir önceki gece dualasmistik o kadar mutlu oldum ki sonucun pozitif çıkmasına Rabbim dualarımızı geri çevirmiyor diye..sende bize dua et Rabbim kabul etsin insallah Amiin

Tabi Rabbim bilir vakti saatini. Doktorum 3. gün transfer yapacaktı ama çok şükür her şey yolunda gidiyor diye 5. gün embriyosu olsun istedi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Amiin ....insallah

Arkadaşlar, günümden önce gidip test yaptırdım bugün sonuç negatif. Üzülmüycem demiştim negatif olursa ama elim ayağım tutmuyor sanki. Eve zor attım kendimi. Çok üzgünüm.
7 Ocaktı transferim. 3.gün embriyosu. 20 si pazartesi test günüm. Dayanamayıp bugün gittim ama sonuç hüsran..
Değişir mi ki pazartesiye kadar? Hala umudum var mı Yavrularım gitti mi ki

eevett canım aynene dedıgın gb umutla cıkılan yol umutsuzluga donuyo gun gun ne dıyelım yaradan yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…