Biraz once baktik internetten.10. Gun 40, 12. Gun 73, 14. Gun 276 cok sukur.
İşte bukadar hadi gözün aydın artışta süper maşallah ikiz bile olabilir
İşte bukadar hadi gözün aydın artışta süper maşallah ikiz bile olabilir
hemen bir koşu idrar testi al ve o muhteşem çift çizgileri sırala
12. Gun dayanamayip yaptim silikte olsa cikmisti,bugun alip yapsam net cikar mi
Konu sahibi mutluluğunu paylaştığımızı dualarimizida olduğunu ve hayrli olsun mesajımı gormedimi acaba 2 gündür cvp alamadım .
bugun transferımden sonrakı 3 gun..4 .gun embrıyosu hıc bır agrım kasık sızlamam yok ne zormus yaradan sabrımızı ver umudum kayboldu dusunmeyım dedıkce artı
Çıkmazmı hemde nasıl çıkar durduğun kabahat
Ne kadar güzel bir haber bu.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Böyle haberleri duydukça içimde umut giderek artıyor. Bende 1 kimyasal gebelik geçirdim, şimdi tüp bebek yaptırıyoruz yarın transfer günümdü ancak embriyoların gelişimi iyi gittiğinden pazartesine erteledi doktorum. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
Ne kadar güzel bir haber bu.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Böyle haberleri duydukça içimde umut giderek artıyor. Bende 1 kimyasal gebelik geçirdim, şimdi tüp bebek yaptırıyoruz yarın transfer günümdü ancak embriyoların gelişimi iyi gittiğinden pazartesine erteledi doktorum. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
İnsallah hakkında hayırlısı olsun canım vaktini saatini Rabbim bilir,Dr da buna vesile insallah ertelemesindede vardır bir hayır ..
Çok ama çok özür dilerimmm
Canım telefondan giriyorum
Bilgisayarım arızalandı da
Okuyorum yazıyorum ama atladıysam kırılmayın ne olur
Hepimiz kocaman bir aile olduk
Her iyi dilek her duamız hepimiz için
İnşallah hepimiz hayırlı Haberleri peşpeşe alırız
birde sürekli uykum var sersemledim biraz
İyiki varsınız....
Teşekkürlerim ve sevgilerimle...
Tabi Rabbim bilir vakti saatini. Doktorum 3. gün transfer yapacaktı ama çok şükür her şey yolunda gidiyor diye 5. gün embriyosu olsun istedi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
eevett canım aynene dedıgın gb umutla cıkılan yol umutsuzluga donuyo gun gun ne dıyelım yaradan yardımcımız olsunCanım nedense bir umut ve mutlulukla başladığımız tedavilerimiz transferden sonra hep umutsuzluğa dönüşüyor değil mi? aslında başlarken nasıl hayallerle başlıyoruz bol bol dua et canım Haz Zekerriya peygamberin evlat için ettiği dua olan ayeti oku bol bol birde HAsbiyallahü La ilahe İllahu Aleyhi Tevekkelti ve Hüve RAbbül Arş'il Azim oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?