Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Canım uzulme lutfen..inan bende 21 inde.zor duruyorum kafamın icinde vesveseler dolaşıp duruo..daha gunün de gelmemiş uzulme lutfn bak bizde uzuluyoruz..belki daha gec çıkar ..bekle bakalim..ama bak her durumda duamizi getirelim aklımıza..ne demiştik bu bebek hakkımızda hayırlıysa sağlıklı hayirli bebekse evimize hayır getirecekse ol de yoksa engel ol..bugünlere dualarla geldik..bundan sonrada dua etmeye devam edelim lutfen..

Amin. Hayırlısı tabii ki herşeyin.. Yavrularımız da hayırlısıyla gelsinler amaa, biliyosun iştee, hepiniz biliyosunuz içimizdeki yangınları..
Offf Allahım hepimizin yardımcısı ol senn.. Sen herşeyi kararlamışsındır Yarabbim...
Kanı verdiğimde, 1 saat sonra alabilirsiniz sonucu dediler. İnan korkudan gidemedim 1 saat sonra.. Zar zor gittim, ya olumsuz çıkarsa diye... Neysee üzülmüycemm demiştim üzülmüycemmm.. Alnımıza yazılmışsa olacak her durumda. Yazılmamışsa yapacağımız bişey yok..

Daha benimleyse bebişlerim onlar da üzülür dimi.. Pazartesiyi bekliycem. Üzülmüycemmmmmm

Salı günü Bursaya Çider (Çocuk İstiyorum Derneği) gelecekmiş toplantı için.. Acıbadem hast. Şahin Zeteroğlu bilgilendirme yapacakmış..
Ona katılmayı düşünüyorum bakalım... Kendi doktorumdan memnunum tabii de. Bu doktoru da Bursalı arkadaşlar çok övüyordu. Bi görmek istiyorum...

Oh oh masallah masallah...çok guzel canım şükürler olsun..1 haftada neler degisiyor dimi:) insallah Bizede hayırlısını nasip et RABBİM

Aynen oyle canim bi haftada o kdr cok sey degisiyor ki.RABBIM sizlerinde hayirli haberlerinizi almayi,hayirli haber alanlarinda hamisliginin saglikla gecmesini nasip etsin

Baharim degerin kac cikti canim.benim 10. Gun 40,12. Gun 73 cikti biliyosun.hemsire oyle bi konustu ki karamsarlasmistim.bugun yani 14. Gun 276 cikti ALLAHa sukurler olsun.pazartesi tekrar yaptir canim dualarimdasin

Sevindim senin adına canım ne güzel. İnş böyle güzel devam eder.
küçük işareti 0,100 yazıyo canım.
Negatif dediler.

Sevindim senin adına canım ne güzel. İnş böyle güzel devam eder.
küçük işareti 0,100 yazıyo canım.
Negatif dediler.

Benim ilk testimi 10. Gunde yaptigimi duyunca sasirdi dr erken olmus dedi.ideali 12. Ve 14. Gun degerleriymis epey emindi bugun degerin artar dedi ve gercekten de artti.sende pazartesi tekrar yaptir.bolca EL HALIK esmasini cek canim.valla kanina giren ben oldum inan kendimi cok suclu hissediyorum ozur dilerim canim

Son düzenleme:

Mira ben bu hemşireye sınır oldum doktor sana 12 veya14 unde yap demiş bu hemsireler neden 10 U yazıyorlar kafalarına göre anlamadım..bende saniyorumki 3 gun embiryolari10 gun sonra5gun embriyoları 12 gn sonra ...bana 21 i demişti madem öyle 23 unde yapıtım dimi

Aynen bende sinir oldum.canim benim transferim 3 ocakta oldu.hastaneden cikarken hemsire hem ilaclari nasil kullanacagimi anlatti hemde anlattiklarinin yazili oldugu bi kagit verdi.orda test tarihi olarak 13 ocak yaziyordu.ayni kagittan sana da vermistir.transferden sonra 12 yada 14 gun say istersen sen bilirsin

11 ımde transferm oldu 21 inde test yap dediler kağıt verdiler ilacdozlariyla birlikte aynen senin gibi...Allahım sen doğru gunu sectir Rabbim ...

Canım yaa sen 22 şinde falan git teste biraz bekle degerin yukselmesini insallah Rabbim hayırlısını versin

Senin suçun yok canım. Sende 10.günde çıkınca belki bende de çıkar demiştik ama kısmet... Pazartesi tekrar yaptırıcam bakalım..

Senin suçun yok canım. Sende 10.günde çıkınca belki bende de çıkar demiştik ama kısmet... Pazartesi tekrar yaptırıcam bakalım..

Bak az önce dayanamadım idrar testi vardi evde hadi bindeneym dedim negatif göreceğimi bile bile:)

Bak az önce dayanamadım idrar testi vardi evde hadi bindeneym dedim negatif göreceğimi bile bile:)

İdrarda ilk günlerde çıkmayacağını biliyoruz canım ama kanda çıkar belki demiştim.. Diğer topiclere bakıyorum da, başta düşük çıkıp ta sonraki günler artanlar olmuş. Umut dünyası işte .. İyi örnekler arıyorum kendime şimdi .....

etmem mi bide forumu hep okuyordum hiç yazmadım bugüne kadar o yüzden bilemeyebiliyorum bazı şeyleri anca anca öğrenicem sanırım :))))

şimdi senin test günün ne gün atlamayalım sakın olaki
keşke bir listemi yapsak ne acaba
ayyy çok güzel aile olduk yaaa :)))))))

tatlım en kritik günlerde yapmışsın sakın moralini bozma çok okuduk burda üzülüp bırakıp sonra sevinenler
ilaçlarına devam et hiç bırakma ne olur
bu tedavi herkese göre değişiyor biliyorsun pazartesiyi bekle
bekle demenin ne kadar zor bir süreç olduğunu bir günün bir yıl gibi geldiğini biliyoruz hepimiz en iyi ama ne olursunnnn
üzül tamam ama ilaçlarını iç sakın bırakma....

sabah akşam progestan 50 mg iğne
estrofem günde 5 tane
elevit (vitamin) günde 1 tane
folik asit günde 1 tane
corasprin günde 1 tane

valla midem delinecek zannediyorum çok şükür allah kolaylığını veriyor....
İğne yerlerim çok ama çok acıyor
yarın tekrar test günü
değerlere bakılacak 14.gün oluyor transferden sonra

hayırlısı olsun bakalım.....

Kizlar ne olur gününüzden önce test yapmayin ben 15 gün bekledim bugun verdim kani pazartesi cikar dediler haftasonuna denk geldigi icin. Embriyonun gününe göre degisir sonuclar 3. Günse en az 12. Günde 5. Gün embriyolari da en erken 10. Günde cikiyor ki o bile erken bence saglikli sonuc almak icin. Belki bebisiniz tutunma cabalarinda ve siz moralinizi bozup kendinizi üzdükce olacagi varsada olmuyo nolur biraz sabir bizim tek elimizden gelen dua edip sabredip beklemek.. Insallah Allahim hepimizin yüzünü güldürür..

21 i test gunum ama 23 ünlemi yapsam diyorum..biz mira 38 le aynı hastanede de aynı doktora yaptrmisiz hemseriler transferden 10 gun sonra yapın dedi ama doktor da 12 yada 14 gun demiş mira 38 e o yüzden kafam karisti...hayırlısı canım herseyin iyi düşunelim insallah

Son düzenleme:

pazartesi hayırlı haberleri bekliyor olacağız o halde :))))) dualarımız seninle

sonuçta sana 10.gün yap demiş hemşireler
dayanamam dersen yap
ama hep söylenen 12.gün mira ya doktorun dediği gibi
kararı sen vericen
ama ben mesela
2 gün daha hamileymişim gibi düşüneyim diye direndim hiç yapmadım tahlil,
tamamen kendine göre ayarla sende canımmm
ne olursa olsun sonuç değişmeyecek ama aklında tut
10 ya da 12
allahım hayırlısını yazsın yüzünü güldürsün
inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…