Canım progesteron kanamayı engelliyor zaten. Adet gününe takılma, doktorunun soylediği zamanda testini yaptır. Olumlu, olumsuz herseyde bir hayır var. Hem dünyanın sonu degil ya.. Tamam cok zor süreç ama tekrarladıkça başarı şansı artıyor. Hersey olması gereken en dogru zamanda olur, bebeklerimiz en dogru zamanda gelecekler.. Inancini yitirme :)
Dogruya canım ya yazında hatirladim şimdi..benimkide 11 i transfer iste ben bu gidişle bitmiycek gibi geliyo 5 gun sonra regl gunum zaten..
Gunaydin kizlar ben ilk denememde 8. gun yaptirdim ama kanamam oldu o nedenle moralim bozuldu ve gidip kan verdim. Sonraki iki denememde kanamam yoktu 7. gun kan verdim ikiside negatifti erken baktirmak cok kotu ama insan dayanamiyor iste
Baharım
Canım ya insallah test gunünde gidince böyle bianda orta rakamlar belirsin insallah Raabbim tabi hayırlısıysa..baksana mira 38 e doktor 10 . Gun testi çok erken yanıltabilir demiş Hemsire demiş mısraya 10. Gunu yaptir diye aynı doktoraya bizimki yani hemşirede aynı banada 10 gun sonra deedi hatta...bizde o gun konuşurken sana 10 gun fln dedik sende dayanamayız gittin..ne olur hakkını helal et bizden etkilenip gittiysen..ama dediğim gibi insallah Rabbim güldürsün yüzümüzü.
".Allahım sana Zekeriya aleyhisselânmin duasıyla yalvarıyoruz senden istiyoruz hayırlısı ile hayirli zamanda hepimize ol de Rabbim"
Aynen hemsire 13 ocakta bakilacak dedi dr erken olmus.bilmiyor mu ki bu hemsire bana transferden sonra 10. Gun diyor.ben saniyorum ki degerleri alinca hemsire turgut beyle konustu meger drun haberi bile yokmus.o yuzden diyorum siz siz olun degeri alinca drla konusun diye.ALLAH hepimize saglikli,sihatli ve hayirli evlatlar nasip eylesin
Mira hemşirenin bana dediği gun 21 i..23 ünlemi gidiyim sence ...hiç gitmeyin zaten 5 gun sonra regl gunum diodum ama kanama olmaz progestran kullanırken yazmış yukarda arkadas ..narsam ki..yani evde bekliycez gücüm yok çıkıp kayparka falanmi gitsem bisey olurmu acaba
Canım şimdi ne yapmayı düşünüyorsun
Cnm insallah Rabbim yuzunu guldurur, peki sen kan testi mi yaptirdin, idrar testi mi yaptin ?Kizlar benimde negatif2 tane kaliteli 5.gun embriyosu transfer edildi, bugun transferden sonra 11.gun. Doktorum 15.gun test istedi ama ben olduysa nasilsa cikacaktir diye test yaptim, maalesef test sonucu negatif. Ne hissedecegimi bilmiyorum, cok uzgunum. En cok da kendimi yorulmus hissediyorum. Ilaclara devam edip, persembe test yaptiricam yine de. Umarim sizin yuzunuz guler...
Cnm insallah Rabbim yuzunu guldurur, peki sen kan testi mi yaptirdin, idrar testi mi yaptin ?
Yaaa ben sadece jel kullanıyorum..progestran iğnem bitti aslında ama yinede regl olmuycammi ozaman öylemi..
Kanda baktirdim, hayirlisi boyleymis demekki.. Yine de gozumden suzulen yaslara engel olamiyorumhayatta herkes sinavlardan geciyor, benimki de buymus demekki.. Allah daha buyuka acilar vermesin
Canım tek seninki değil bak burda bı dolu kisi var ve daha bilmediğimiz kisiler...insallah olur canım Allah'ın izniyle..insanlar kendi kararlarına her ne olursa olsun tahammül ederlermiş ...bu yola çıkmak bizim kararımızdi..hayırlısıysa Rabbimizde yolumuza İsik tutar ..lutfen uzulme...bak 3 gun sonrada benim durum ne olacak bilmiyorum ama ya sevinç ya üzüntü..ama her hayrda bir ser her ser de bir hayr varmış bunu asla unutmazsak belki daha az üzülür ve daha az seviniriz..
Baharım
Canım ya insallah test gunünde gidince böyle bianda orta rakamlar belirsin insallah Raabbim tabi hayırlısıysa..baksana mira 38 e doktor 10 . Gun testi çok erken yanıltabilir demiş Hemsire demiş mısraya 10. Gunu yaptir diye aynı doktoraya bizimki yani hemşirede aynı banada 10 gun sonra deedi hatta...bizde o gun konuşurken sana 10 gun fln dedik sende dayanamayız gittin..ne olur hakkını helal et bizden etkilenip gittiysen..ama dediğim gibi insallah Rabbim güldürsün yüzümüzü.
".Allahım sana Zekeriya aleyhisselânmin duasıyla yalvarıyoruz senden istiyoruz hayırlısı ile hayirli zamanda hepimize ol de Rabbim"
Canım olur mu ya, hepimizin dileği güzel sonuçlar, hiç öyle düşünme. Siz demeseniz de ben dayanamaz giderdim zaten. Olsun. Belki de yarın sonuç gerçekten negatif olursa çok şok olmuycam. Alıştırdım kendimi. Pozitif olursa da süper olacak süper :):):)
Ahh canım sen de mi benim gibi erken yaptırdın ve negatif. Kaçıncı günde yaptırdın canım..
Oyle tabii ama insanin mantikli dusunemedigi anlar oluyor, sadece duygulara kapildigi.. O zaman gozyaslarina engel olmak mumkun degil. Endometriozis var bende. Bu nedenle olmuyor. Ameliyattan once tup bebek denedim ama belki simdi ameliyat olur ve dogal yolla olmasini beklerim. Bilemiyoruminsallah sen olumlu sonuc alirsin canim...
evet canım dayanamadım 10. gün yaptım ama negatif aldım sen nezaman yaptın sonuç ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?