Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Yaaa ben sadece jel kullanıyorum..progestran iğnem bitti aslında ama yinede regl olmuycammi ozaman öylemi..

Gunaydin kizlar ben ilk denememde 8. gun yaptirdim ama kanamam oldu o nedenle moralim bozuldu ve gidip kan verdim. Sonraki iki denememde kanamam yoktu 7. gun kan verdim ikiside negatifti erken baktirmak cok kotu ama insan dayanamiyor iste

Dogruya canım ya yazında hatirladim şimdi..benimkide 11 i transfer iste ben bu gidişle bitmiycek gibi geliyo 5 gun sonra regl gunum zaten..

Baharım

Canım ya insallah test gunünde gidince böyle bianda orta rakamlar belirsin insallah Raabbim tabi hayırlısıysa..baksana mira 38 e doktor 10 . Gun testi çok erken yanıltabilir demiş Hemsire demiş mısraya 10. Gunu yaptir diye aynı doktoraya bizimki yani hemşirede aynı banada 10 gun sonra deedi hatta...bizde o gun konuşurken sana 10 gun fln dedik sende dayanamayız gittin..ne olur hakkını helal et bizden etkilenip gittiysen..ama dediğim gibi insallah Rabbim güldürsün yüzümüzü.
".Allahım sana Zekeriya aleyhisselânmin duasıyla yalvarıyoruz senden istiyoruz hayırlısı ile hayirli zamanda hepimize ol de Rabbim"

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar ben ilk denememde 8. gun yaptirdim ama kanamam oldu o nedenle moralim bozuldu ve gidip kan verdim. Sonraki iki denememde kanamam yoktu 7. gun kan verdim ikiside negatifti erken baktirmak cok kotu ama insan dayanamiyor iste

Canım şimdi ne yapmayı düşünüyorsun

Aynen hemsire 13 ocakta bakilacak dedi dr erken olmus.bilmiyor mu ki bu hemsire bana transferden sonra 10. Gun diyor.ben saniyorum ki degerleri alinca hemsire turgut beyle konustu meger drun haberi bile yokmus.o yuzden diyorum siz siz olun degeri alinca drla konusun diye.ALLAH hepimize saglikli,sihatli ve hayirli evlatlar nasip eylesin

Mira hemşirenin bana dediği gun 21 i..23 ünlemi gidiyim sence ...hiç gitmeyin zaten 5 gun sonra regl gunum diodum ama kanama olmaz progestran kullanırken yazmış yukarda arkadas ..narsam ki..yani evde bekliycez gücüm yok çıkıp kayparka falanmi gitsem bisey olurmu acaba

Garanti olsun dersn 23nde git zaten 25nde tekrar cagiracaklar cuma gunu beni arayacaklardi sozde aramadilar bende onlari aramadim dur bakalim pztesi ne olacak

Kizlar benimde negatif 2 tane kaliteli 5.gun embriyosu transfer edildi, bugun transferden sonra 11.gun. Doktorum 15.gun test istedi ama ben olduysa nasilsa cikacaktir diye test yaptim, maalesef test sonucu negatif. Ne hissedecegimi bilmiyorum, cok uzgunum. En cok da kendimi yorulmus hissediyorum. Ilaclara devam edip, persembe test yaptiricam yine de. Umarim sizin yuzunuz guler...

Canım şimdi ne yapmayı düşünüyorsun

Canim henuz tedavinin basindayim muhtemelen haftaya opum var her seferinde beklicem diyorum ama kendime guvenemiyorum galiba yine 8. Gün kan veririm birde 5. gun embriyosu ise 10. Gün tahlil veriyorlar 3. GÜN ISE 12. GÜN yap diyorlar benim hep 5.gun embriyosuydu belki bu kez 3. gun deneyecegiz

Cnm insallah Rabbim yuzunu guldurur, peki sen kan testi mi yaptirdin, idrar testi mi yaptin ?

Cnm insallah Rabbim yuzunu guldurur, peki sen kan testi mi yaptirdin, idrar testi mi yaptin ?

Kanda baktirdim, hayirlisi boyleymis demekki.. Yine de gozumden suzulen yaslara engel olamiyorum hayatta herkes sinavlardan geciyor, benimki de buymus demekki.. Allah daha buyuka acilar vermesin

Kanda baktirdim, hayirlisi boyleymis demekki.. Yine de gozumden suzulen yaslara engel olamiyorum hayatta herkes sinavlardan geciyor, benimki de buymus demekki.. Allah daha buyuka acilar vermesin

Canım tek seninki değil bak burda bı dolu kisi var ve daha bilmediğimiz kisiler...insallah olur canım Allah'ın izniyle..insanlar kendi kararlarına her ne olursa olsun tahammül ederlermiş ...bu yola çıkmak bizim kararımızdi..hayırlısıysa Rabbimizde yolumuza İsik tutar ..lutfen uzulme...bak 3 gun sonrada benim durum ne olacak bilmiyorum ama ya sevinç ya üzüntü..ama her hayrda bir ser her ser de bir hayr varmış bunu asla unutmazsak belki daha az üzülür ve daha az seviniriz..

Oyle tabii ama insanin mantikli dusunemedigi anlar oluyor, sadece duygulara kapildigi.. O zaman gozyaslarina engel olmak mumkun degil. Endometriozis var bende. Bu nedenle olmuyor. Ameliyattan once tup bebek denedim ama belki simdi ameliyat olur ve dogal yolla olmasini beklerim. Bilemiyorum insallah sen olumlu sonuc alirsin canim...

Canım olur mu ya, hepimizin dileği güzel sonuçlar, hiç öyle düşünme. Siz demeseniz de ben dayanamaz giderdim zaten. Olsun. Belki de yarın sonuç gerçekten negatif olursa çok şok olmuycam. Alıştırdım kendimi. Pozitif olursa da süper olacak süper :):):)

İnsallah canım hayırlısı ..âmin

Canim gecmis olsun insallah bi dahakinde Rabbim mucizesini gönderir sana.. Kolay degil evet ama zamanla insan alisiyor neye alismiyoruz ki.. Bende endometriozis hastasiyim 2 defa ameliyat oldum evlenmeden önce.. Evlendikten sonrada olmadi bebegimiz.. Bizde esimin sperm sayisi da düsük yani imkansiz gibi bisey dogal yolla olmasi.. Suan bende 4-5 tane kist var sol tarafimda ve 2. Tüp denememi yaptim idrar testinde pozitifi gördüm ama insallah yarinki testimdede iyi sonuclar alirim. Ameliyat olayini cok iyi düsün derim cünkü her ameliyat rezervleri azaltiyo ve malesef kistlerimiz yeniden ürüyolar.. Bana doktorum ameliyat yerine tedaviyi önerdi ilk tedavimde hamile kaldim ama düsük oldu.. Insallah bu defa Rabbim kucagima almayi nasip eder.. Inanirmisin ben aylardir kistlerimi bile unuttum.. Kistlerim var hayatta olmaz tutmaz diye düsünme kisti olup dogal yolla da hamile kalan cok kisi var.. Insallah seninde melegin tez vakitte gelir annesine.. Umutsuz olmak yok bende tedaviye baslamadan önce hamile birini görsem acaba ben hic hamile kalamayacakmiyim diye düsünüp üzülürdüm sonra tedaviye baslayinca icime umut doldu bebegime giden yoldayim diye.. Cok sükür tedavi olabilme imkanimiz var insallah hepimiz bebislerimize kavusacagizz 😊

evet canım dayanamadım 10. gün yaptım ama negatif aldım sen nezaman yaptın sonuç ne

Ben de 10.günde yaptım 0,100 sonuç. Hatta küçük işareti 0,100. Daha da az yani :)
Yarın gerçek test günüm. Kısmet bakalım.. Umudum yok artık sanki.. Senin ne çıktı sonuç. Sen ne zaman yaptıracaksın bi daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…