Telefonda kac yumurta toplandigi kacinin dollendigini soylediler.tranfere girmeden de embriyolog 8 hucreli oldugunu kalitesini dondurma olaylarini anlatti o fotodan da verdi
Dogru diyorsun, en azindan maddi gucumuz yerinde ve tedavi olabiliyoruz. Kistler bana baska hicbir rahatsizlik vermiyor. Onceleri gittigim doktor kistim oldugunu soylemedi. Yumurta takibi ve asilamayla bosa zaman kaybettim. Tup bebek denemeye kararverdim, ohss oldum ve ilk negatifi gordum2 tane dondurulmus blast var, belki onlarla yine denerim. Tabi doktorumun ne diyecegi onemli. Destegin icin cok tesekkurler. Herkes icin dua ediyorum...
:)) çok ozel bı foto değil,a4 kağıdında yazılı bilgiler ve altında kucuk siyah beyaz bı görüntü
Ben transfere girerken ameliyathane kapısında Dr beyi görünce dediki en son benimki 4 e bölünmüştü ama nette okudum 7 8 olması gerekiyormuş dedim oda güldü evet zaten şimdi 8 dedi sanırım ama emin değilim..transferini İzledinmi ekrandan canım ben bı İsik gördüm ama çok anlamadım..Dr bey hatta güldü nasil oluyormuş herseyi görmek izlemek diye..o ara içimden okuyorum falan ayy Rabbim hayırlısıysa hepimize verir evlat insallah..âmin
Kizlar yarin kontrolum var yumilere bakilacak dua edin bize
Yarin test gunu olan tum arkadaslarimin ALLAH yardimcisi olsun.insALLAH hayirli haberlerle gelirler
Amin Yarabbim. Hepimize hayırlısı neyse onu ver Allahım...
Kızlar günaydın kan verdim geldim. 13:30'da çıkacakmış. Off yürek mi dayanır bu heyecana yaa...
inşallah canım güzel haber alırsın .....
Kızlar günaydın kan verdim geldim. 13:30'da çıkacakmış. Off yürek mi dayanır bu heyecana yaa...
İnsallah canım hayırlısı olsun esin ne düşünüyor icine doguyomuynus
Eşim gece rüyasında görmüş. Biz yatakta yatarken aramıza bir bebek bırakıyorlarmış.. Çok etkilendik herhalde. Rüyalarımıza girdi..
Hayırlısı bakalım. Dakikalar geçmek bilmiyor. 10.günde negatif çıktı diye ümitsizim sanki ama, yine de acaba belki, ya olursa diyorum...
insALLAH hayirli haberle gelirsin
Sonucum negatif çıktı.. 0,31 değerim. Demek ki henüz zamanı değilmiş.. Çok üzgünüm çokkk......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?