Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

canım benim normal dahlil günüm cuma ama ben dayanamayıp cumartesi yaptım 0.1 cıktı bakalım inşallah yarın seninki güzel çıkar banada ümit olursun allahım hayırlısını nasip etsin bizlere....

canım benim normal dahlil günüm cuma ama ben dayanamayıp cumartesi yaptım 0.1 cıktı bakalım inşallah yarın seninki güzel çıkar banada ümit olursun allahım hayırlısını nasip etsin bizlere....

Sen baya erken yapmışsın canım. Değişir inş normal test günü. Benim de kısmet bakalım. Yarın sabah 9 da vericem kanı. 2 saat sonra çıkıyormuş sonuç.. Bakalım ne olacak..

Sen baya erken yapmışsın canım. Değişir inş normal test günü. Benim de kısmet bakalım. Yarın sabah 9 da vericem kanı. 2 saat sonra çıkıyormuş sonuç.. Bakalım ne olacak..

inşallah güzel cıkar canım senin sonucu yarın bekliyorum inşallah bebişin seni bırakmaz .....

inşallah güzel cıkar canım senin sonucu yarın bekliyorum inşallah bebişin seni bırakmaz .....

Amin canım. Sonucu aldığım gibi yazarım.. İyi de olsa kötü de olsa sizlerle paylaşıyoruz herşeyimizi.. Dün gece yatarken Allahıma dua ettim. Dedim ki Rabbim sonucumu göster bana rüyamda dedim.. 2 yaşlarında bi sarışın erkek çocuğu gördüm rüyamda. Saçları küt gibi dümdüz böyle çok tatlıydı.. Oynuyordu..
Tabii böyle istediğimiz için mi böyle gördüm bilmiyorum artık. :):):) İnş doğru olur...

Canım ya hakikaten yaklaşık 6 gun önce yapmısin doktorunun bı bildigi varsa hadi bakalım insallah yaaa

Son düzenleme:

Canım opudan sonra düzenli aradilarya hani mesela sonraki gun dollendi dediler sonraki gun embiryo oluştu dediler sen sormusmuydun embiryolar kaça bölündü falan diye kac hücreli diye..3.gun bana transfer edildi yanls hatırlamıyorsam 8 hücrelimi demişti ne ama bana verdikleri kağıtta embiryo fotosu varya ben sayiyorum 6 oluyo sen hatirliomusun

Dogru diyorsun, en azindan maddi gucumuz yerinde ve tedavi olabiliyoruz. Kistler bana baska hicbir rahatsizlik vermiyor. Onceleri gittigim doktor kistim oldugunu soylemedi. Yumurta takibi ve asilamayla bosa zaman kaybettim. Tup bebek denemeye kararverdim, ohss oldum ve ilk negatifi gordum 2 tane dondurulmus blast var, belki onlarla yine denerim. Tabi doktorumun ne diyecegi onemli. Destegin icin cok tesekkurler. Herkes icin dua ediyorum...

Bu arada goguslerim inanilmaz sis ve hassas. Yani belirti filan hakikaten yalan, bi ton ilac kullandik. Onlarin etkileri.. Kimse belirtiye takilip ne bosuna uzulsun, ne de bos yere sevinsin. Sevgiler...

Oo size öyle foto falan mı verdiler canım? Bizim yumurta toplamadan sonra falan arayan soran olmadı. Transfer günü gittiğimde ben sordum. O zaman dediler ki 2 yumurtanız da döllendi. İyi mi deyince iyi dediler. Öyle kaça bölündü, kalitesi ne falan bi açıklama yapmadılar. Hele bi de foto falan şaşırdım. Böyle şeyler de mi var?

8.gündegerim15ti,12.gün yani buğün 9 yükselmez artık ,gitti bütün umutlar(((((

Gitmesin ne olur umutlar o zaman kaybederiz işte
Belki mucize olur
Her türlü yola devam etmicez mi edicez
O zaman umutlu olalım ne olur
Ama evet mantığın işlemediği zamanlardan
Biri şuan
Dualarımız kalbimizle yanındayız...

Amin canim estrofemi kesmedi mi senin drun

Yok canım kesmedi henüz.

Masallah masallah okurken icim umut doluyo...insallah darısı hepimizin basına,..

Aminn inşallah hepimizin yüzü gülsün
Şu zor zamanları en az hasarla geçirelim hep beraber canımm

canım biz seninle ayni gün yaptırmamız lazımdı ama ben dayanamayıp yaptım sonuç negatif cıktı ne yapım morelim çok bozuk

Bozma demek moralini kolay biliyorum
Ama ya varsa gününü bekle ne olur tekrar test için....
Dualarımız kalbimiz seni le...

Vardır bir hayrı diyoruz napalım çok üzülüyorum bende ama hayırlısı... 5.gün embeiyoları gelebiliyor demekki buda çok güzel bir nokta
Allahım güç kuvvet dirayet versinler canım...

Bu arada goguslerim inanilmaz sis ve hassas. Yani belirti filan hakikaten yalan, bi ton ilac kullandik. Onlarin etkileri.. Kimse belirtiye takilip ne bosuna uzulsun, ne de bos yere sevinsin. Sevgiler...

Evet belirti filan yalan yahu

Kızlar sabah test günüm.. 9'da kan vericem. Heyecan bastı. 10.günde negatifi alıp moralim bozulmuştu ama yine umut dünyası işte.
Dua edin lütfen. Rabbim sen istersen olurr.. Lütfennnnn

Tabiki maddi gücte önemli ama dua edelim tedavi olabiliyoruz cogu kisi sperm olmayisindan yumurta olmayisindan hic baslayamiyo yada dedigin gibi tedaviyi karsilayamiyolar yillarca bekliyolar.. Allah hepimizin yardimcisi olsun bu yolda yürüyen herkese yardim etsin.. Bizim hastaligimizda asilama fln biraz zaman kaybi onun yerine direk tüp bebek denemek daha mantikli. Benim doktorum hic asilamayla ugrasmadi bi süre normal deneyin dedi ama bakti kistler cogaliyo hemen tüp dedi.. Ohss olup yinede transfer mi yaptilar? Okudugum kadariyla öyle cogu kisinin tutmuyo.. Karismak istemem ama 2 tane dondurulmus blastin varsa kesinlikle denemeni tavsiye ederim hem rahmin dinlenicek bu zaman zarfinda hemde dondurulup cözülen embriyolarin daha güclü oldugunu duydum sans daha yüksek.. Benimde 2. Denemem donmuslarimla oldu blastti benimkilerde 2 tane.. Hem tedavi cok rahat fazla ilacta kullanmiyosun yani tedavide bile degilsin sanki.. Ne demek canim benim hepimiz ayni durumdayiz ayni yollardan geciyoruz en iyi bizler birbirimizi anlariz..

inşallah bakalım cuma tekrar yaptıracam ....

inşallah rüyan gercek olur canım senin kacıncı denemen ....

evet canım sen istersen veriyorlar bende aldım bebişlerin resimlerini şimdi onlara bakıyorum ...

Telefonda kac yumurta toplandigi kacinin dollendigini soylediler.tranfere girmeden de embriyolog 8 hucreli oldugunu kalitesini dondurma olaylarini anlatti o fotodan da verdi

evet canım sen istersen veriyorlar bende aldım bebişlerin resimlerini şimdi onlara bakıyorum ...

Nefes istedi mi bilmiyorum ama benim oyle ozel bi talebim olmadi.verdikleri kagitta kac yumurta toplandigi, kacinin ne sekilde dollendigi,transfer edilen embriyolara lazerle yakma islemi yapilgi hep yaziyordu

Ben 14. Gun gittigimde estrofem bitsin tekrar almayin dedi jeli yeniledi.estrofemi sordum ama ben ilac z grubu ilaclardanmis gebelikte anomaliye neden oluyormus diye.gebelik olusana kadar faydasi var sonrasinda zarar dedi kestik

:)) çok ozel bı foto değil,a4 kağıdında yazılı bilgiler ve altında kucuk siyah beyaz bı görüntü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…