Ben de 10.günde yaptım 0,100 sonuç. Hatta küçük işareti 0,100. Daha da az yani :)
Yarın gerçek test günüm. Kısmet bakalım.. Umudum yok artık sanki.. Senin ne çıktı sonuç. Sen ne zaman yaptıracaksın bi daha?
canım benim normal dahlil günüm cuma ama ben dayanamayıp cumartesi yaptım 0.1 cıktı bakalım inşallah yarın seninki güzel çıkar banada ümit olursun allahım hayırlısını nasip etsin bizlere....
Sen baya erken yapmışsın canım. Değişir inş normal test günü. Benim de kısmet bakalım. Yarın sabah 9 da vericem kanı. 2 saat sonra çıkıyormuş sonuç.. Bakalım ne olacak..
inşallah güzel cıkar canım senin sonucu yarın bekliyorum inşallah bebişin seni bırakmaz .....
canım benim normal dahlil günüm cuma ama ben dayanamayıp cumartesi yaptım 0.1 cıktı bakalım inşallah yarın seninki güzel çıkar banada ümit olursun allahım hayırlısını nasip etsin bizlere....
Aynen hemsire 13 ocakta bakilacak dedi dr erken olmus.bilmiyor mu ki bu hemsire bana transferden sonra 10. Gun diyor.ben saniyorum ki degerleri alinca hemsire turgut beyle konustu meger drun haberi bile yokmus.o yuzden diyorum siz siz olun degeri alinca drla konusun diye.ALLAH hepimize saglikli,sihatli ve hayirli evlatlar nasip eylesin
Canim gecmis olsun insallah bi dahakinde Rabbim mucizesini gönderir sana.. Kolay degil evet ama zamanla insan alisiyor neye alismiyoruz ki.. Bende endometriozis hastasiyim 2 defa ameliyat oldum evlenmeden önce.. Evlendikten sonrada olmadi bebegimiz.. Bizde esimin sperm sayisi da düsük yani imkansiz gibi bisey dogal yolla olmasi.. Suan bende 4-5 tane kist var sol tarafimda ve 2. Tüp denememi yaptim idrar testinde pozitifi gördüm ama insallah yarinki testimdede iyi sonuclar alirim. Ameliyat olayini cok iyi düsün derim cünkü her ameliyat rezervleri azaltiyo ve malesef kistlerimiz yeniden ürüyolar.. Bana doktorum ameliyat yerine tedaviyi önerdi ilk tedavimde hamile kaldim ama düsük oldu.. Insallah bu defa Rabbim kucagima almayi nasip eder.. Inanirmisin ben aylardir kistlerimi bile unuttum.. Kistlerim var hayatta olmaz tutmaz diye düsünme kisti olup dogal yolla da hamile kalan cok kisi var.. Insallah seninde melegin tez vakitte gelir annesine.. Umutsuz olmak yok bende tedaviye baslamadan önce hamile birini görsem acaba ben hic hamile kalamayacakmiyim diye düsünüp üzülürdüm sonra tedaviye baslayinca icime umut doldu bebegime giden yoldayim diye.. Cok sükür tedavi olabilme imkanimiz var insallah hepimiz bebislerimize kavusacagizz 😊
Sizce en iyi tüp bebek merkezi hangisi yada en iyi doktor
Canım opudan sonra düzenli aradilarya hani mesela sonraki gun dollendi dediler sonraki gun embiryo oluştu dediler sen sormusmuydun embiryolar kaça bölündü falan diye kac hücreli diye..3.gun bana transfer edildi yanls hatırlamıyorsam 8 hücrelimi demişti ne ama bana verdikleri kağıtta embiryo fotosu varya ben sayiyorum 6 oluyo sen hatirliomusun
8.gündegerim15ti,12.gün yani buğün 9 yükselmez artık ,gitti bütün umutlar(((((
Amin canim estrofemi kesmedi mi senin drun
Masallah masallah okurken icim umut doluyo...insallah darısı hepimizin basına,..
canım biz seninle ayni gün yaptırmamız lazımdı ama ben dayanamayıp yaptım sonuç negatif cıktı ne yapım morelim çok bozuk
Kizlar benimde negatif2 tane kaliteli 5.gun embriyosu transfer edildi, bugun transferden sonra 11.gun. Doktorum 15.gun test istedi ama ben olduysa nasilsa cikacaktir diye test yaptim, maalesef test sonucu negatif. Ne hissedecegimi bilmiyorum, cok uzgunum. En cok da kendimi yorulmus hissediyorum. Ilaclara devam edip, persembe test yaptiricam yine de. Umarim sizin yuzunuz guler...
Bu arada goguslerim inanilmaz sis ve hassas. Yani belirti filan hakikaten yalan, bi ton ilac kullandik. Onlarin etkileri.. Kimse belirtiye takilip ne bosuna uzulsun, ne de bos yere sevinsin. Sevgiler...
Dogru diyorsun, en azindan maddi gucumuz yerinde ve tedavi olabiliyoruz. Kistler bana baska hicbir rahatsizlik vermiyor. Onceleri gittigim doktor kistim oldugunu soylemedi. Yumurta takibi ve asilamayla bosa zaman kaybettim. Tup bebek denemeye kararverdim, ohss oldum ve ilk negatifi gordum2 tane dondurulmus blast var, belki onlarla yine denerim. Tabi doktorumun ne diyecegi onemli. Destegin icin cok tesekkurler. Herkes icin dua ediyorum...
Gitmesin ne olur umutlar o zaman kaybederiz işte
Belki mucize olur
Her türlü yola devam etmicez mi edicez
O zaman umutlu olalım ne olur
Ama evet mantığın işlemediği zamanlardan
Biri şuan
Dualarımız kalbimizle yanındayız...
Yok canım kesmedi henüz.
Aminn inşallah hepimizin yüzü gülsün
Şu zor zamanları en az hasarla geçirelim hep beraber canımm
Bozma demek moralini kolay biliyorum
Ama ya varsa gününü bekle ne olur tekrar test için....
Dualarımız kalbimiz seni le...
Vardır bir hayrı diyoruz napalım çok üzülüyorum bende ama hayırlısı... 5.gün embeiyoları gelebiliyor demekki buda çok güzel bir nokta
Allahım güç kuvvet dirayet versinler canım...
Evet belirti filan yalan yahu
Amin canım. Sonucu aldığım gibi yazarım.. İyi de olsa kötü de olsa sizlerle paylaşıyoruz herşeyimizi.. Dün gece yatarken Allahıma dua ettim. Dedim ki Rabbim sonucumu göster bana rüyamda dedim.. 2 yaşlarında bi sarışın erkek çocuğu gördüm rüyamda. Saçları küt gibi dümdüz böyle çok tatlıydı.. Oynuyordu..
Tabii böyle istediğimiz için mi böyle gördüm bilmiyorum artık. :):):) İnş doğru olur...
Oo size öyle foto falan mı verdiler canım? Bizim yumurta toplamadan sonra falan arayan soran olmadı. Transfer günü gittiğimde ben sordum. O zaman dediler ki 2 yumurtanız da döllendi. İyi mi deyince iyi dediler. Öyle kaça bölündü, kalitesi ne falan bi açıklama yapmadılar. Hele bi de foto falan şaşırdım. Böyle şeyler de mi var?
Canım opudan sonra düzenli aradilarya hani mesela sonraki gun dollendi dediler sonraki gun embiryo oluştu dediler sen sormusmuydun embiryolar kaça bölündü falan diye kac hücreli diye..3.gun bana transfer edildi yanls hatırlamıyorsam 8 hücrelimi demişti ne ama bana verdikleri kağıtta embiryo fotosu varya ben sayiyorum 6 oluyo sen hatirliomusun
evet canım sen istersen veriyorlar bende aldım bebişlerin resimlerini şimdi onlara bakıyorum ...
Gitmesin ne olur umutlar o zaman kaybederiz işte
Belki mucize olur
Her türlü yola devam etmicez mi edicez
O zaman umutlu olalım ne olur
Ama evet mantığın işlemediği zamanlardan
Biri şuan
Dualarımız kalbimizle yanındayız...
Yok canım kesmedi henüz.
Aminn inşallah hepimizin yüzü gülsün
Şu zor zamanları en az hasarla geçirelim hep beraber canımm
Bozma demek moralini kolay biliyorum
Ama ya varsa gününü bekle ne olur tekrar test için....
Dualarımız kalbimiz seni le...
Vardır bir hayrı diyoruz napalım çok üzülüyorum bende ama hayırlısı... 5.gün embeiyoları gelebiliyor demekki buda çok güzel bir nokta
Allahım güç kuvvet dirayet versinler canım...
Evet belirti filan yalan yahu
Oo size öyle foto falan mı verdiler canım? Bizim yumurta toplamadan sonra falan arayan soran olmadı. Transfer günü gittiğimde ben sordum. O zaman dediler ki 2 yumurtanız da döllendi. İyi mi deyince iyi dediler. Öyle kaça bölündü, kalitesi ne falan bi açıklama yapmadılar. Hele bi de foto falan şaşırdım. Böyle şeyler de mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?