Persembe gunu gidecegim canim hakkimizda hayirlisi sen gittin mi kontrole
Yok canım bende 24 şubatta gidicem ama o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum
2. Testten sonra gorustum 15 gun sonra kontrole gel demisti.
Persembe gunu gidecegim canim hakkimizda hayirlisi sen gittin mi kontrole
ben sevgi hastanesinde ölçtürüyorum da sonuç için doktorumu telefonla arasam da olur dimi..
EMELİM55, sanırım samsundasın. ben de samsundayım ve tüp bebek tedavisine başlayacağım. mart ya da nisan düşünüyorum. sen tedavini nerde oldun. eski yazılarında merkez hakkında karasız olduğunu okumuştum. ben de tam karar veremedim. yardımcı olursan sevinirim. hemşeri sayılırız biyerde:)
merhaba kızlar
tüp bebekle hamile kalanlar transferden test günü süresince vücudunuzda ne gibi değişimler oldu kendimle kıyaslamak istiyorum..
Yok canım bende 24 şubatta gidicem ama o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum
Cok tesekkur ederim cnm verdigin bilgiler icin. İnsallah pozitif sonuc alirsin. Benim ilk tup bebek denemem olacak. 2 kez fakultede davut guvene asilama oldum negatif sonuclandi. Onun oncesinde 3 kez anaklinikte asilama oldum ki tedavi asamamda en buyuk hatamdi bence, onlar da negatif. Buyuk ihtimal fakultede davut guvenle devam edecek gibiyim. Tayfun alper de cok iyi bir doktor. Senin tedavi masrafin ne kadar tuttu cnm. Fakulteyle kiyaslayinca ozel hastane cok farkediyor muCanim merhaba benim ilk denemem 8 sene once ozel ankara tup bebek merkezinde yaptirdim ama yumurta takibimi fakultede idris hoca yapti olumlu sonuclandi ve bur oglum oldu allah hepinize nasip etsin daha sonra oglumun bir kardesi olsun dedik 2.yi denemeye karar verdik bu seferde omude idris hocaya yapturdik sonuc negatif oldu son kez daha deneyelim dedik bu seferde medikalparkta tayfun alpere yapturdik suan 6.gunumdeyim sonyc ne olur bilemem ama hastane doktor hemsire olarak memnun kaldim muhterem hoca da mukemmel bi insan valla cnm bu isler kader kusmet cokta dusunme ver kararini ama medikanayi tavsiye etmiyorum allah ol dedikten sonra nerde olursa olsun farketmiyo allah gonlune gore versin...sende kendinden bahsedermin cnm
Cok tesekkur ederim cnm verdigin bilgiler icin. İnsallah pozitif sonuc alirsin. Benim ilk tup bebek denemem olacak. 2 kez fakultede davut guvene asilama oldum negatif sonuclandi. Onun oncesinde 3 kez anaklinikte asilama oldum ki tedavi asamamda en buyuk hatamdi bence, onlar da negatif. Buyuk ihtimal fakultede davut guvenle devam edecek gibiyim. Tayfun alper de cok iyi bir doktor. Senin tedavi masrafin ne kadar tuttu cnm. Fakulteyle kiyaslayinca ozel hastane cok farkediyor mu
Son 2 gun kizlar heyacan dorukta
ALLAH yardimcin olsun insaALLAH guzel haberlerle gelirsin
hakkında hayırlısı olsun inşallah.. güzel haberlerle gel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?