Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Canim bilsen nekadar cok sevindim hayirli olsun allah kucana almayi nasip etsin demekki 10.gundede belli oluyor bu arada idrarda baktiginda kacinci gunundeydin
9. Gün idrarda bakmıştım silikti belli belirsizdi yani.
Belki de görmek istediğim için görüyorum falan da dedim

Sağol canım Allah razi olsun

Kayserideyim ben.. Turgut beyin hastasıyım..

Öylemi..buara forumu takipmetmiyorum kacirmisim..Bende Turgut beyin hastasiydim..ilk denememdi.negatif sonuc aldık..bu ay dinleniyorum gelecek regl inde gel dedi ama bilmiyorum canım..devam etmelimiyim

Öylemi..buara forumu takipmetmiyorum kacirmisim..Bende Turgut beyin hastasiydim..ilk denememdi.negatif sonuc aldık..bu ay dinleniyorum gelecek regl inde gel dedi ama bilmiyorum canım..devam etmelimiyim

çok zor bir durum canım.. Allah sabır versin..
benim de ilk denemem.. test günüm 17 şubat.. negatif olursa ben de tekrar denemeye cesaret edebileceğimi sanmıyorum.. dua et bana..
tekrar deneme için ne dediler.. yapılacak işlemler, fiyat fln aynı mı olacak..

5. gün embriyosu tranferi 6. gün sonucum 13 çıktı.. inşallah yükselir.. dua edin arkadaşlar..

Canim 5-10 arasi negatif 10 un ustu pozitif yaziyor az once okudum ve dahada o rakam artacak bence hamilesin cok sevindim simdiden

Inşallah artar canım.. Doktor da gunüne gore pozitif dedi ya bakalım..
Canım ben dayanamadım olcturdum ama sana da yap diyemem.. Riskli bir durum. Senin kac gun oldu.

Sabirsiz seni gununu bekleyemedin demi hayirli olsun canim insaALLAH katlayarak devam eder

bekleyemedim valla.. çok depresiftim bugün olumsuzsa öğrenmek istedim açıkçası ama beklediğimden iyi sonuç geldi.. :)
bakan doktor tebrikler hamilesin, ztn helal olsun Turgut Bey'e tüp bebekte ondan sürekli olumlu sonuç duyuyorum dedi..
biraz yükseldim moral olarak. birkaç gün idare eder beni..
inşallah yükselerek devam eder..

Degerin katlasin hayirlisiyla kucagina almakta nasip olsun insaALLAH.bi kontrolumde sizlerden biriyle denk gelebilsek keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…