9. Gün idrarda bakmıştım silikti belli belirsizdi yani.Canim bilsen nekadar cok sevindim hayirli olsun allah kucana almayi nasip etsin demekki 10.gundede belli oluyor bu arada idrarda baktiginda kacinci gunundeydin
Allah yardımcın olsun.. seni anlıyorum çünkü eşim istemediğinden ben de kimseye söyleyemedim derdimi.. anneme bile.. insanların devamlı yüzüne gülüyorum, içimde neler yaşanıyor kimse bilmiyor.. çok zor paylaşamamak..
benim de test günüm 17 şubat.. dua edelim, inşallah hayırla sonuçlanır da bugünleri hatırlamayız bile..
Maşallah..çok sevindim canım.. darısı tüm isteyenlere, gece gündüz dua edenlere inşallah..
Kayserideyim ben.. Turgut beyin hastasıyım..
Kızlar bugün test gunumdu degerim 245 çıktı insallah kalp atislarini da duymak nadip olur
Öylemi..buara forumu takipmetmiyorum kacirmisim..Bende Turgut beyin hastasiydim..ilk denememdi.negatif sonuc aldık..bu ay dinleniyorum gelecek regl inde gel dedi ama bilmiyorum canım..devam etmelimiyim
5. gün embriyosu tranferi 6. gün sonucum 13 çıktı.. inşallah yükselir.. dua edin arkadaşlar..
Canim 5-10 arasi negatif 10 un ustu pozitif yaziyor az once okudum ve dahada o rakam artacak bence hamilesin cok sevindim simdiden
Canim 5-10 arasi negatif 10 un ustu pozitif yaziyor az once okudum ve dahada o rakam artacak bence hamilesin cok sevindim simdiden
Inşallah artar canım.. Doktor da gunüne gore pozitif dedi ya bakalım..
Canım ben dayanamadım olcturdum ama sana da yap diyemem.. Riskli bir durum. Senin kac gun oldu.
Benim 3.gun embriyosu transferimin 5.gunu daha erken ya cesaret edemem sanirim :)
5. gün embriyosu tranferi 6. gün sonucum 13 çıktı.. inşallah yükselir.. dua edin arkadaşlar..
Sabirsiz seni gununu bekleyemedin demihayirli olsun canim insaALLAH katlayarak devam eder
bekleyemedim valla.. çok depresiftim bugün olumsuzsa öğrenmek istedim açıkçası ama beklediğimden iyi sonuç geldi.. :)
bakan doktor tebrikler hamilesin, ztn helal olsun Turgut Bey'e tüp bebekte ondan sürekli olumlu sonuç duyuyorum dedi..
biraz yükseldim moral olarak. birkaç gün idare eder beni..
inşallah yükselerek devam eder..
Degerin katlasin hayirlisiyla kucagina almakta nasip olsun insaALLAH.bi kontrolumde sizlerden biriyle denk gelebilsek keske
Amin canım inşallah..
senin kontrolün ne zaman..
Persembe gunu gidicem insaALLAH
ben de pazartesi kan vermeye gidicem.. sen sonucu alınca doktor beyle görüştün mü..
Bebişlerden ne haber diğer kesende herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?