- 6 Ocak 2014
- 361
- 24
- 38
Himm anladim canim hadi bakalim hayirli guzel haber once senden gelecek :)
İnşallah öyle olur.. ilaçlardan dolayı içimi bi mutsuzluk kaplıyo devamlı.. umudumu kaybetmeye başlıyorum arada.. inşallah sonu güzel olur..
Umutsuzluk yok.iyi dusun iyi olsun cnm.negatifi cekme ustune sakin.bu arada dinleniyormusun calisiyormusun
öyle devamlı yatmıyorum ama işe gitmedim.. dikkat ediyorum sadece ters bir hareket yapmamaya.. sürekli bişeyler yiyip içiyorum, kilo alacam valla hiç alışık değilim.. :)
Annemde bana surekli biseyler getiriyordu ye diye.ilk kontrole gittigimde hemsire ayda bi kilo alman normal dedi.bende 2 kilo garanti almisimdir dedim ama aksine 2 kilo vermisim
Benimde istahim bi hayli acik valla bide bugun midemde garip bisey oguresim geliyo psikolojik olabilirmi acaba degilse bile mide bulantisi icin cok erken degilmi :)
aminnnn arkadaşım ...!tedaviye baslayan ve transferi yapilan tum arkadaslarin aldiklari sonuclar yuzlerinde beliren tebessumlerle son bulsun insaallah
Merhaba, öncelikle neden buradayım hemen anlatmak istiyorum. Yaşadığımız tüp bebek sürecinde hep kadınlar kulubünü okudum ve bugün aniden neden yazmıyorum ki bende dedim. O kadar değişen bir teknolojiye sahip ki tüp bebek yapım aşamaları,süreci örneğin bundan 5 sene evvel "aman hiç kalkmadan 3gün yatacaksın" diye tembihler havalarda uçuşurken bugünlerde 1 saat yatıp evimize gönderilebiliyoruz.
Önemli bir kaç tembihi var tabiki örneğin aşırı aktivitelere dikkat ediyoruz kendimizi mutlu edecek şeyler yapıyoruz tabiki cinsellik yasak bu süreçte gibi.
Bende hem hikayemi anlatmak,hem sizlerle bu güzel duyguları paylaşmak,hemde en güncel bilgilerimize birbirimize destek olalım istedim.Gelelim benim hikayeme....
Yıllarca bebek istemeyen bir eşe sahiptim ve bir gün elbet kabul ettirecek benimde bir bebeğim olacaktı.Hİç aklıma gelmezdiki tüp bebek sürecine dahil olacağım.Öyle ayda böyle sürece dahil olduk.
Nasıl olduğunu anlamadan geçen bir iğne-ultrason , büyüdü büyümedi , çatladı patladı sürecim oldu.
Ardından tam transfer yapılacak sürecin sonuna geldik derken ertelenen bir transfer sürecim de oldu.
Donduruldu kelebeklerim....
Ay nasıl çözülecekler -176 derece kelebekler nasıl dayanacaklar derken şükür üzmediler bizi.
Ve 2 tane kelebeğim 5. Gün transferi olarak 4 Ocak 2014 tarihinde bedenime eriştiler.
Bugün 3.günümüz...ZAman neden bu kadar ağır geçiyor bu günlerde bilmiyorum
Sabırla bekliyorum kelebeklerimi...
Bu günlerde benim ile aynı duyguları yaşayan anneleri aslında çok merak ediyorum...aynı duyguları ayrı şehirlerde yaşamak hep canımıza can katmak için dualarla uyumak ve uyanmak....
Bugün hislerim bunlar belki bu satırları okuyan biri de bir kaç cümle yazar da "oh be yalnız değilim" işte diye sevinirim....
Kızlar iyi akşamlar.
Bugun bana afakanlar bastı.
İşyerinde saatlerce öyle dolandım durdum.
Duramadımki yerimde.nefes alamadım sanki.
Yalnızım die die ağladım.
İnşaatta köpeğimiz vardı bir tane.onunla birlikte oturdum arka tarafta.
Agladım ağladım bitiremedim yaşlarımı.
Bebeğim olsa da sevinirim biraz biraz, olmasa da sevinirim oldukça die düşündüm.
Ailem bilmio tüp bebek yaptırdığımı.
Bi tek arkadaşıma söylemiştim.o da nedendir bilmiorum ama mesajlarıma yanıt vermio.konuşmuo hıc kaç gundur.
Neler oluyor anlamadım gitti.
Konusacak,dertleşecek bi allahın kulu olmaz mı insanın ya?
Eve geldım sımdı.sizler vardınız tabiki.aklıma geldi.
İzmirde olanlar yok mu hic bu forumda?tanıssak,bulussak,dertleşsek,bizi biz anlasak,hissetmesek böyle...
Olmaz mı?
Az önce idrarda silik çıktı.ama cok silik.test gunum 14 subat.
Napıcam ben ya??
yalnız değilsin canım yaşım 31 ve zaman elimden kayıp geçiyor çok zor beklemek benim test günüm yarın ama çok umudum yok çünkü bel ağrım ve kahverengi lekelerim başladı 8 gün beta hcg 4.98 çıktı doktor iyi değil dedi 8 gün proloton iğne yaptırdım şuan leke kesildi ama rahmim aşağıda gibi açıkçası mucize bekliyorum rabbim herkese anne olmayı nasip eder inşallah artık bebek gördümmü ağlamak geliyor içimden ama var bundada bir hayır var muhakkak rabbim bir gün bizede evlar verecek inşallah hayırlı haberlerini alırım dua sadece dua
Kızlar iyi akşamlar.
Bebeğim olsa da sevinirim biraz biraz, olmasa da sevinirim oldukça die düşündüm.
Bi tek arkadaşıma söylemiştim.o da nedendir bilmiorum ama mesajlarıma yanıt vermio.konuşmuo hıc kaç gundur.
İzmirde olanlar yok mu hic bu forumda?tanıssak,bulussak,dertleşsek,bizi biz anlasak,hissetmesek böyle...
Olmaz mı?
Napıcam ben ya??
Kızlar bugün test gunumdu degerim 245 çıktı insallah kalp atislarini da duymak nadip olur
Gozun aydin canim once degerler sonra kese sonra kalp atisi... Bu heyecanlar hic bitmiyor kalp atisini duymak cok farkli bi duygu ancak o zaman anliyorsun icinde bir can oldugunu RABBIM o gup gupleri duymayi nasip etsin ben duydugumda aglayacaktim
Canim cok streslisin lutfen rahat ol silik ciktigina gore hamilesin bence olumlu dusun olumlu olsun nrzaman istersen yaz konususuruz
Kızlar iyi akşamlar.
Olmaz mı?
Napıcam ben ya??
Kızlar bugün test gunumdu degerim 245 çıktı insallah kalp atislarini da duymak nadip olur
Kızlar 10. Transfer günü olan bugün şişkinlik şikayetiyle gitmiştim doktora.
Kan ver bi bakalım dedi.
1 saat sonra aradı tebrik etti.gebesiniz dedi.
Kızlar 10. Transfer günü olan bugün şişkinlik şikayetiyle gitmiştim doktora.
Kan ver bi bakalım dedi.
1 saat sonra aradı tebrik etti.gebesiniz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?