Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Umutsuzluk yok.iyi dusun iyi olsun cnm.negatifi cekme ustune sakin.bu arada dinleniyormusun calisiyormusun

öyle devamlı yatmıyorum ama işe gitmedim.. dikkat ediyorum sadece ters bir hareket yapmamaya.. sürekli bişeyler yiyip içiyorum, kilo alacam valla hiç alışık değilim.. :)

öyle devamlı yatmıyorum ama işe gitmedim.. dikkat ediyorum sadece ters bir hareket yapmamaya.. sürekli bişeyler yiyip içiyorum, kilo alacam valla hiç alışık değilim.. :)

Annemde bana surekli biseyler getiriyordu ye diye.ilk kontrole gittigimde hemsire ayda bi kilo alman normal dedi.bende 2 kilo garanti almisimdir dedim ama aksine 2 kilo vermisim

Annemde bana surekli biseyler getiriyordu ye diye.ilk kontrole gittigimde hemsire ayda bi kilo alman normal dedi.bende 2 kilo garanti almisimdir dedim ama aksine 2 kilo vermisim

Benimde istahim bi hayli acik valla bide bugun midemde garip bisey oguresim geliyo psikolojik olabilirmi acaba degilse bile mide bulantisi icin cok erken degilmi :)

Benimde istahim bi hayli acik valla bide bugun midemde garip bisey oguresim geliyo psikolojik olabilirmi acaba degilse bile mide bulantisi icin cok erken degilmi :)

Canim ben su anda 8. Haftanin icindeyim 2 haftadir var bulantilarim.insaALLAH seninki de bebistendir

yalnız değilsin canım yaşım 31 ve zaman elimden kayıp geçiyor çok zor beklemek benim test günüm yarın ama çok umudum yok çünkü bel ağrım ve kahverengi lekelerim başladı 8 gün beta hcg 4.98 çıktı doktor iyi değil dedi 8 gün proloton iğne yaptırdım şuan leke kesildi ama rahmim aşağıda gibi açıkçası mucize bekliyorum rabbim herkese anne olmayı nasip eder inşallah artık bebek gördümmü ağlamak geliyor içimden ama var bundada bir hayır var muhakkak rabbim bir gün bizede evlar verecek inşallah hayırlı haberlerini alırım dua sadece dua

Kızlar iyi akşamlar.
Bugun bana afakanlar bastı.
İşyerinde saatlerce öyle dolandım durdum.
Duramadımki yerimde.nefes alamadım sanki.
Yalnızım die die ağladım.
İnşaatta köpeğimiz vardı bir tane.onunla birlikte oturdum arka tarafta.
Agladım ağladım bitiremedim yaşlarımı.
Bebeğim olsa da sevinirim biraz biraz, olmasa da sevinirim oldukça die düşündüm.
Ailem bilmio tüp bebek yaptırdığımı.
Bi tek arkadaşıma söylemiştim.o da nedendir bilmiorum ama mesajlarıma yanıt vermio.konuşmuo hıc kaç gundur.
Neler oluyor anlamadım gitti.
Konusacak,dertleşecek bi allahın kulu olmaz mı insanın ya?
Eve geldım sımdı.sizler vardınız tabiki.aklıma geldi.
İzmirde olanlar yok mu hic bu forumda?tanıssak,bulussak,dertleşsek,bizi biz anlasak,hissetmesek böyle...
Olmaz mı?
Az önce idrarda silik çıktı.ama cok silik.test gunum 14 subat.
Napıcam ben ya??

Canim ALLAH yardimcin olsun.insaALLAH test gununde de mutlu haberi alirsin

Kızlar bugün test gunumdu degerim 245 çıktı insallah kalp atislarini da duymak nadip olur

Canim kahverengi leke icin tutunma kanamasi diye okudum umudunu kaybetme yarin ola hayrola

Canim cok streslisin lutfen rahat ol silik ciktigina gore hamilesin bence olumlu dusun olumlu olsun nrzaman istersen yaz konususuruz

Kızlar bugün test gunumdu degerim 245 çıktı insallah kalp atislarini da duymak nadip olur

Gozun aydin canim once degerler sonra kese sonra kalp atisi... Bu heyecanlar hic bitmiyor kalp atisini duymak cok farkli bi duygu ancak o zaman anliyorsun icinde bir can oldugunu RABBIM o gup gupleri duymayi nasip etsin ben duydugumda aglayacaktim

Gozun aydin canim once degerler sonra kese sonra kalp atisi... Bu heyecanlar hic bitmiyor kalp atisini duymak cok farkli bi duygu ancak o zaman anliyorsun icinde bir can oldugunu RABBIM o gup gupleri duymayi nasip etsin ben duydugumda aglayacaktim

Amin cabim benim test gunum bugundu ama ben 9. Gun basladim kan vermeye 9. Gun 45, 11. Gun 102 13. Gun 245 cikti inşallah kalp atislarini duymakta nasip olur

Allah yardımcın olsun.. seni anlıyorum çünkü eşim istemediğinden ben de kimseye söyleyemedim derdimi.. anneme bile.. insanların devamlı yüzüne gülüyorum, içimde neler yaşanıyor kimse bilmiyor.. çok zor paylaşamamak..
benim de test günüm 17 şubat.. dua edelim, inşallah hayırla sonuçlanır da bugünleri hatırlamayız bile..

Maşallah.. çok sevindim canım.. darısı tüm isteyenlere, gece gündüz dua edenlere inşallah..

Kızlar 10. Transfer günü olan bugün şişkinlik şikayetiyle gitmiştim doktora.
Kan ver bi bakalım dedi.
1 saat sonra aradı tebrik etti.gebesiniz dedi.

Kızlar 10. Transfer günü olan bugün şişkinlik şikayetiyle gitmiştim doktora.
Kan ver bi bakalım dedi.
1 saat sonra aradı tebrik etti.gebesiniz dedi.

Canim bilsen nekadar cok sevindim hayirli olsun allah kucana almayi nasip etsin demekki 10.gundede belli oluyor bu arada idrarda baktiginda kacinci gunundeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…