Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Amin canım sağol. haklısın aslında ama henüz kalp atışını da duymadım ya hamile olduğumu hissedemiyorum biraz ondan heralde belirti aramam. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Benimde 8. Haftada lekelenme tarzi oldu ama devami gelecek gibiydi bi kutu progestan igne kullandim gecti.dr kontrolundede hersey normal cikti kanama alani gorunmuyor dedi drumuz.insaALLAH sendede hersey yoluna girer endise etme.

Canim nerelerdesin yaa epeydir gozukmuyorsun merak ediyorum nasil gidiyor hersey yolunda mi girdigin zaman son durumlardan haberdar et lutfen

benimde 15 şubatta acıbademde transeferim yapıldı .5.gün transferi 2 tane konuldu. Ben 6.gün kan testi yaptım dayanamadım 34 çıktı idrar tahlilindede 2 çizgi silik çıktı.Bugün 8.günüm ama sabahtan beri kahverengi lekeler oldu yoğun değil yinede var.progestanda kullanıyorum ama çok korkuyorum dr aradım yarın kan tahlili ver dedi sonuca göre bişey söyleyebilirim dedi. Bende ne yapacam bilemiyorum .Şimdi tüm forumları okuyunca kimi yerleşme kanaması diyor kiminin bu şekilde kimyasal gebelik olmuş sabahı bekliyorum ama uykumda gelmiyor.Benim durumumda olupta hamile kalan oldumu diye merak ettim.Gerçi yarın bu belirsizlik kalkar inşallah .Ama insan burda okuyunca senin gibi olan insanları rahatlıyor sanki.Bazı arkadaşlar belirti sormuş bende ilk günlerde sadece göğüste şişlik vardı doktor çatlatma iğnesinden dedi sonra hafifledi şişlik transferin 4.5.günleri adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı benim adet olmadan sürekli akıntı olurdu oda vardı.Zaten belirtiler çok benziyor adet ve hamilelik.
Bide ilk zamanlarda karın çok şişti bende 6.günden sonra sanki biraz indi gibi .Eğer bunu okuypta benim gibiolan varsa cvp yazarsanız sevinirim.Allah hayırlısnı nasip etsin hepimiz için.

Merhaba, bugün benim 7. günüm benimde dün akşamdan beri kahverengi lekelerim oluyor, hatta adet oluyorum sandım, ağladım durdum. Şimdi ise durmuş gibi. 3 gün sonra test yapmam lazım, ne yapsam bilemedim. Bu arada aynı belirtiler bendede oldu, hatta bu kahverengi akıntıyla ağrılarım geçti. İlk bir kaç gün karnım şiş ve kasıklarımda ağırlık vardı, Bu 4 gün felan sürdü.
Ben devlette yaptırdım, o yüzden ne yapsam bilemedim, doktorumla irtibata geçmeye çalışacağım bakıyım.

kereosa siz tahlil yapmadınızmı ?ben bugün tahlili tekrarladım değer yükselmiş doktorun dediği dinlenmem gerektiği hamilelik varmış.(darısı isteyen herkese inşallah)Ama kahverengi lekeler hala var 12.gün tekrar yapmam gerekiyormuş tahlili bakalım artık hayırlısı.Bence sizde bir kan testi verin Sonuca göre rahatlarsınız belki.Sizinde 5.gün transferimiydi?Ben progestan 2X50 mg estrofem 3x1 oksapar iğne 1x1 follibol ve coraspin kullanıyorum doktorum mutlaka ilaçları kullanmaya devem et dedi.Ağrı olarak sağ kasıkta hafif ağrı ve belimde biraz ağrı var benimde .12.Gün bakalım ne olacak umarım değereim yükselir.

Yok canım tahlil yaptırmadım, evet 5. gün embriyosu, 2 tane konuldu. Ben sadece progestan kullanıyorum, tabi birde folbiol.
Ne güzel senin hamileliğin belli olmuş, ne yapsam bilemedim canım ya, devlette yaptırdım ben raporlu. Perşembe test günüm, yarın gitsemmi bilemedim...

Devlette veya özelde yapmak çok önemli değil sonuçta işlemler aynı sadece biz daha çok para verdik:)5.gün embriyolarda 12gününden önce belli oluyor.Sizin lekeler devam etmiyorsa bekleyebilirsiniz.Ben dayanamadım baktım erken.Ama lekeler olunca dr zaten baktıracakmış.Sizin 7.Günmüydü bugün ?isterseniz 10 günü tamamlayın ...Vallahi beklemek çok zor .

Şimdi wc baktım, kana çevirdi artık, tutmadı, olmadı malesef evet 7. gün..raporlu yaptırdığım için yinede kan testini istiyorlar, gününde yaptırırım artık. 2. hakkımı kullanmak için..,

Hamile olan arkadaslar bir sorum olacak 5 haftalik hamileyim ilk muaynem yarin alttan ultrason yapacaklarini soyledi hemsire hanim hatta 12.haftaya kadar boyle muayne olucagimi soyledi sizlerde nasil oldu ben biraz korktum bebgime zarar verilirmi diye yardimci olursaniz sevinirim

Korkulacak bisey yok canim 8. Haftaya kadar karindan net gorunmedigi icin alttan bakiyorlar.ben hem kese,hem de ilk kalp atislarini alttan muayene sayesinde gordum.8.haftadan sonra karindan bakildi

Cok tesekkur ederim cnm rahatladim

Rica ederim canim.5. Haftandasin keseyi gorup kalp atislarini duymayacak olursan sakin endise etme 6. 7. Haftadan once duyulmayabiliyor.ben kalp atislarini duyamayinca tedirginlik ve korku yasamistim sadece uyarmak istedim

Bizde bugün 6+2 olduk kalp atislarini çok merak ediyorum haftaya gidicem inşallah

Bizde bugün 6+2 olduk kalp atislarini çok merak ediyorum haftaya gidicem inşallah

ohhh maşaALLAH annesinin kuzusu buyuyormus inşaALLAH kalp atışlarını da duyarsın.nasıl gidiyor hamilelik bulantı kusma basladı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…