Rica ederim canim.5. Haftandasin keseyi gorup kalp atislarini duymayacak olursan sakin endise etme 6. 7. Haftadan once duyulmayabiliyor.ben kalp atislarini duyamayinca tedirginlik ve korku yasamistim sadece uyarmak istedim
Çok heyecanlıyım daha önce iki kez aşılama oldu bu ilk tüp bebek denememiz sonuç bekliyorum, 5 mart test günüm 20 şubatta transfer oldu beklemek gerçekten çok zorrr bir de iki gün önce göğüslerimin uçlarının kararmaya başladığını farkettim sevinçten ağladım çok bariz belli daha önce hiç böyle olmamıştı. Bu belirtiyi gören arkadaşlar var mı tutunmadan yedi gün sonra kararma olabilir miş
kalp atışları için çok erken olduğunu biliyorum ama kese görünür diye umuyorum
Keseyi gorursun canim.bizim dr hem keseyi gorelim hem kalp atislarini dinleriz deyince ben kendimi sartlamistim keseyi gorduk fakat kalp atislarini duyamayinca korktum sadece uyari amacli soyledim yanlis anlama
Çok bulantim var sabahlari çok kötü oluyorumohhh maşaALLAH annesinin kuzusu buyuyormus inşaALLAH kalp atışlarını da duyarsın.nasıl gidiyor hamilelik bulantı kusma basladı mı
Çok bulantim var sabahlari çok kötü oluyorum
ohhh maşaALLAH annesinin kuzusu buyuyormus inşaALLAH kalp atışlarını da duyarsın.nasıl gidiyor hamilelik bulantı kusma basladı mı
canım benim neden yanlış anlıyım teşekkür ederim uyardığın için tabiki her şeyle karşılaşabiliriz bu arada sen kaç haftalıkken muayne ne gittin ben son adet tarihinin ilk günü olarak hesapladım da bugün tamam 5 haftalık bebeğim ya sen
Çok bulantim var sabahlari çok kötü oluyorum
kızlar bende bulantı fln hiçbir hamilelik belirtisi yok.. daha kalp atışlarını da duymadığımdan Allah korusun korkmaya başladım açıkçası..
canım herkeze farklı olabilir herkezin vücuda aynı değil Bende 5 haftalık hamileyim bendede oyke kaydadeger bir bulantim yok sag kasigim ve belin ara sira cok agriyor ondan tedirdin oluyorum bende yarin ilk muayneme gidicem ins.yuzum gulerek cikarim sende endiselenme canim hersey gizel olacak
Ilk muayeneye 6. Haftada gittik keseyi gorduk,7. Haftad kalp atislarini duyduk.11. Haftanin icindeyiz canim
Benim bulantilar sabah basliyor aksam yatana kadar devam.
Aman olmasinda canim inan hic kolay olmuyor.kalp atislarini insaALLAH duyarsin canim kacinci haftadasin
canım herkeze farklı olabilir herkezin vücuda aynı değil Bende 5 haftalık hamileyim bendede oyke kaydadeger bir bulantim yok sag kasigim ve belin ara sira cok agriyor ondan tedirdin oluyorum bende yarin ilk muayneme gidicem ins.yuzum gulerek cikarim sende endiselenme canim hersey gizel olacak
Ilk muayeneye 6. Haftada gittik keseyi gorduk,7. Haftad kalp atislarini duyduk.11. Haftanin icindeyiz canim
Benim bulantilar sabah basliyor aksam yatana kadar devam.
Aman olmasinda canim inan hic kolay olmuyor.kalp atislarini insaALLAH duyarsin canim kacinci haftadasin
Kizlar Slm ..bana umreye giden bı akrabam Mekke'den bı meyve gibi bisey getirdi.cocuk isteyen ler icin satiliyormuş.cevizden büyük çok sert birşeyi.aranizda bilen varmi..nasil kullanılacağı hakkında nette bı dolu şey var ama hepside farklı birbirinden..isminide bilmiyorum meyve diye adlandırdım ama bilen duyan varmi..
Kizlar bugun kese gormek icin ultrasona girdim ikizlerim olucakmis allahin izniyle allah herkese nasip etsi
Annemler o kadar gitti ilk kez senden duydum hicbi bilgim yok ama bu linke bir bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=470703
Kizlar bugun kese gormek icin ultrasona girdim ikizlerim olucakmis allahin izniyle allah herkese nasip etsi
Sagol canım o linki incelemiştim ama kesin bı bilgiye ulasamamistim.cvp senden gelince memnun oldum beni unuttu mira diyodum kendi kendime..Turgut beyle bu ayda görüştüm ama bekleyelim dedi sayfaya da yazmıştım ama senle konuşamadık.folikulleri yeterli görmedi sanırım.birazdaha ilgilendi konuştu inanın sizle başladığım 4 kisi gebe fln dedi:) bende merak etmeyin biz bulduk birbirimizi tanımasakta haberim var dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?