Kizlar selam....
9 hafta 6 gunluk hamileyim persembe aksami kahverengine donuk lekeler geldi cok korktumhalende korkuyorum gece 11 de doktorumu aradim acilde doktorlarimiz var fakat yerinden kalkmani tavsiye etmiyorum yat uzan sabah gel dedi veya agrin olursa renkte kirmiziya donerse progestan igne yaptir dedi ama boyle birsey olmazsa sabahi bekle dedi sabahi bekledim baktimki tekrar gelmis dun doktora gittim doktor ultrasona koydu baktim bebisim allah nazardan saklasin ellerini havaya kaldirmis bidis bidis salliyor :)) nekadar mutlu oldum anlatamam kalbi atiyor elleri ayaklari ve kafasi gorunuyor sadece eşi asagi gelmis bu lekelenme ondan olur dedi her ihtimale karsi bana serum bagladi serumdan sonra progestan igne yapti sonrasinda evime geldim surekli yatmam gerektiyini soyledi neyse simdi sabah kalktim gene kahverengi lekelenme geliyor bu normalmidir kafami oraya odaklayipta moralimi bozmak istemiyorum doktorda oraya odaklanma stres yapma heleki uzuntu falan yapma dedi ama iste gelde bana sor ( birileri paylasim yaparsa memnun olurum bu olan seylermi ési asagi gelmis dedi bende bebegi gorunce sevincten es ne oluyor veya es nasil yukari geri cikar demeyi unuttum yardimci olurmusunuz
vee çok şükür ben de dün bebeğimin kalp atışlarını duydum. Allah bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. çoookkk güzel bi duyguymuş
Hamile olan arkadaslar bir sorum olacak 5 haftalik hamileyim ilk muaynem yarin alttan ultrason yapacaklarini soyledi hemsire hanim hatta 12.haftaya kadar boyle muayne olucagimi soyledi sizlerde nasil oldu ben biraz korktum bebgime zarar verilirmi diye yardimci olursaniz sevinirim
cnm ikizlerin hayırlı olsun diyeyim öncelikle:) mesaj sayım az olduğu için sana özelden mesaj atamıyorum. sen bana özelden mailini ya da face ni yazabilir misin.
Canim bende özelden yazamiyorum.ama sorun degil benim icin faceden emel toprak olarak ekliyebilirsin beni mailimde emelim55@hotmail.com
Merhaba arkadaşlar...
cumartesi testte pozitifi gördüm allaha şükür.2 embriyom 17 şubatta transfer edilmişti.
haftaya perşembe keseyi görmeye gidicez inşallah.kendi tüp bebek doktoruma.
doktorum ilaçlarımı bıraktırmadı bana.
folbiol-coraspin-progestan tablet ve estrofem kullanıyorum şuan.
ilaçların sakıncası varmı acaba?
sabahtan beri araştırıyorum özellikle estrofemde x kategorisinde ilaçtır.gebelik oluşunca kullanımı bırakılmalıdır diyor.
şimdi doktoru arasam ben sana kullan dedim demezmi bir bildiği vardır diyorum ama endişelenmiyor değilim.
burdada bi topik var.kalp atışına kadar, 12.haftaya kadar kullananlar var ama testte pozitifi görünce hemen bırakanlarda var.kimi çok sakıncalı diyor.kimi bişey olmadı ben kullandım diyen var.tüp bebek doktorum kullan dedi gebelik takibi için gittiğim doktor hemen bırak dedi diyen var.
offff yaaaa kafam karıştı.sizler ne kadar kullandınız???
valla ben herşeyden korkuyorum.
bi yardım edermisiniz???
Merhaba arkadaşlar...
cumartesi testte pozitifi gördüm allaha şükür.2 embriyom 17 şubatta transfer edilmişti.
sabahtan beri araştırıyorum özellikle estrofemde x kategorisinde ilaçtır.gebelik oluşunca kullanımı bırakılmalıdır diyor.
şimdi doktoru arasam ben sana kullan dedim demezmi bir bildiği vardır diyorum ama endişelenmiyor değilim.
burdada bi topik var.kalp atışına kadar, 12.haftaya kadar kullananlar var ama testte pozitifi görünce hemen bırakanlarda var.kimi çok sakıncalı diyor.kimi bişey olmadı ben kullandım diyen var.tüp bebek doktorum kullan dedi gebelik takibi için gittiğim doktor hemen bırak dedi diyen var.
bi yardım edermisiniz???
hayırlı olsun gebeliğin.. estrofemi pozitif sonuç alınca bırakmıştım ben.. doktorunu telefonla ara sor bence..
canım ben estrofemi kalp atışını duyana kadar kullandım. kalp atışını duyunca bıraktırdı dr um. ben coraspin yerine clexane iğne kullanıyorum bi de progestan onlara hala devam ediyorum doğumdan 3 gün öncesine kadar da devam edecekmişim. dr un nasıl dediyse öyle yap bence için rahat olsun.
hamile arkadaşlar hepinizin rabbim sağlıklı sıhatli bebeklerinizi kucağınızada almayı nasip etsin darısı olmayanların başına benimde başıma rabbim bizlere de tattırsın tüp bebek tedavi süresince nelere dikkat ettiniz transferden sonra neler yaptınız yardımcı olurmusunuz
Unuturmuyum canim hem diger topikte hem burda okuyorum yazdiklarini.bu ayi bekleyerek gecireceksen yumurtalarin icin kur denesene.incir yada havuc kuru.
Merhaba arkadaşlar...
bi yardım edermisiniz???
Herkese merhaba. Bende dün 2 adet blastosist transferi oldum. Merak ediyorum embriyolar transferden sonra kaç gün içinde yerleşiyor ? Ve test için 12. Günü beklemek şart mı ?
Herkese merhaba. Bende dün 2 adet blastosist transferi oldum. Merak ediyorum embriyolar transferden sonra kaç gün içinde yerleşiyor ? Ve test için 12. Günü beklemek şart mı ?
hayırlı olsun.. embriyo 1-2 gün içinde tutunuyor genelde.. benimki de 5. gün transferiydi. tek embriyo transfer edildi. transferden sonraki 6. gün kanda pozitif çıktı, sonra da artarak devam etti çok şükür.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?