- 6 Ocak 2014
- 361
- 24
- 38
Inanmıyorum . 6. Gün mü . Tebrik ederim bu arada . Bende pazar günü yaptırsam mı acaba ? 6. Gün oluyor sanırım :)
Evet tabiki. Fakat ben başından beri pozitif olduguna inanıyorum. Kısmetkişiden kişiye değişebilir.. negatif bişey görüp üzülmeni istemem.. ben dayanamadım baktırdım..
Evet tabiki. Fakat ben başından beri pozitif olduguna inanıyorum. Kısmet
Arkadaşlar uzun zaman oldu,bu ay tedaviye yeniden başladık..bu defa 8yumurta toplandı,6 tanesi döllendi çok şükür,yarın 5.gün embiryo transferim olacak Allah'ın izniyle..hepinizden dualarınızı bekliyorum..inşallah herkes için herşey yolundadır,topikyenj biraz uzak kaldım ama hepiniz dualarımdasınız Allah'ın izniyle..
merhaba canım evet uzun zaman oldu nasılsın inşallah herşey güzel olur...
Merhaba canım transferim yapıldı evde yatıyorum..bakalım 10 günsonra hayırlısı.
Merhaba canım transferim yapıldı evde yatıyorum..bakalım 10 günsonra hayırlısı.
hayirli ugurlu olsun canim, kacinci gunun bugun? benim 5. gunum isyerindeyim:)
inşallah güzel haberini alırız
inşallah güzel haberini alırız
[SUB]r[/SUB]
Bu sabah transferim yapıldı 5. Gün embriyo su..daha ilk günüm bakalım hayırlısı
benimde 6. gun donmus embiryoydu, hadi hakkimizda hayirlisi canim..
Amiin inşallah sen ne durumdasın
benimde 6. gun donmus embiryoydu, hadi hakkimizda hayirlisi canim..
Amiin canım benı. Ikinci deneme..doktor ilkine göre daha iyi kalite diyor2 ta dedi ve ikini koycaktıkki tam ameliyat hanede tek koyalım dedim Rabbimiz bilir tek kondu Dr da tek koyalım dedi sen?
canım bende donmüş emriyoyla hamile kaldım donmüşlarla hamila kalma şansı daha yuksek içini rahat tut
cok sagol tatlim, Alah bebisini sana bagislasin, darisida basimiza olsun insallahhhhhhhhh
hatta ben busefer iç yatmadım digerinde hep yatmıştım bunda 2. gün kalktım yavaş yavaş evimin işini yaptım hatta gezmeye bile gittim allahım sizlerede yaşatsın bu sevincı sonucu yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?