Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Herkese günaydın
Benim 27 Ocakta donmuş transferim oldu, 7 Şubatta hamile olduğumu öğrendim.
Şu anda 9+5 deyim, doktorum en son kalp atışı için 7 haftalıkken gittiğimde 20 Martta ilaçları bırak demişti
Ben cumartesi kontrole gidip öyle mi bıraksam diyorum
Sizler ne zaman bıraktınız? Kullandığım ilaçlar climara fort yapışkan bant, estrofem, coraspin ve crinone jel

Arkadaşlar uzun zaman oldu,bu ay tedaviye yeniden başladık..bu defa 8yumurta toplandı,6 tanesi döllendi çok şükür,yarın 5.gün embiryo transferim olacak Allah'ın izniyle..hepinizden dualarınızı bekliyorum..inşallah herkes için herşey yolundadır,topikyenj biraz uzak kaldım ama hepiniz dualarımdasınız Allah'ın izniyle..

merhaba canım evet uzun zaman oldu nasılsın inşallah herşey güzel olur...

benimde 6. gun donmus embiryoydu, hadi hakkimizda hayirlisi canim..

Amiin canım benı. Ikinci deneme..doktor ilkine göre daha iyi kalite diyor2 ta dedi ve ikini koycaktıkki tam ameliyat hanede tek koyalım dedim Rabbimiz bilir tek kondu Dr da tek koyalım dedi sen?

Amiin canım benı. Ikinci deneme..doktor ilkine göre daha iyi kalite diyor2 ta dedi ve ikini koycaktıkki tam ameliyat hanede tek koyalım dedim Rabbimiz bilir tek kondu Dr da tek koyalım dedi sen?

bende aynen canim, olacagi varsa teklede olur dedim ve tekini cozdurduk iki dondirigimiz vardi..5ba kalitesinde olan tarnsfer edildi az sonra e2 ve progesterone seviyesi icin kan tahliline cagirdilar ona gidicem..bakalim bir ip ucu veririmi acaba:)

hatta ben busefer iç yatmadım digerinde hep yatmıştım bunda 2. gün kalktım yavaş yavaş evimin işini yaptım hatta gezmeye bile gittim allahım sizlerede yaşatsın bu sevincı sonucu yazın

bende 3 gun yattim ama ara arar kalkip dolastim evin icinde sadece egilmedim, kabiz olmamaya caslitim falan..insallah hayirlisi hakkimizda, senin e2 ve progesterone seviyesine bakilmismiydi kan testinden once canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…