- 29 Eylül 2013
- 702
- 78
- 73
canım senin kaçıncı gün...
Bugün 11. Günüm canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin kaçıncı gün...
Bugün 11. Günüm canim
Bugün 11. Günüm canim
Bugün 11. Günüm canim
amin canım sizin dualarınıza ihtiyacımız var .....
Ne zaman test gunun
iyi hadi sen bitirdin günlerini darısı bana zaman geçmiyor
17 si test günüm ama kendimi zor tutuyorum yarin fln yapabilirim gerci korkuyorumda..
Canim inan transferden sonra sadece kendim icin degil herkes icin dualar ettim,insanin kendine ettigi duadan cok baskalari icin ettigi dualar hem dha kiymetli hemde daha makbulmus.heran dualarimdasiniz RABBIM bu duyguyu hepinize yasatsin evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.AMİN
Yapsan belli olur haberi alir almaz buraya kos
Biliyorum cikar ama olurda düsük bi sonuc alirsam kendimi daha cok üzerim diye bekliyorum yada olumsuz olursa.. Insallah guzel haberler vermek nasip olur da kosa kosa gelir yazarim buraya..
Evet canim az kaldi ama zaman yaklastikca insan korkuyo böyle icinde umut var en azindan.. Insallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür..
günler yaklaştıkça korkuyorum ama bende hiç belirti yok ya ne yapacam ...
Belkide vardir sen farkedemiyorsundur.benim son gunlerde adet oncesi batmalari gibi olmustu adete yorumlarken mujdeli hbr cikti
inşallah vardır sankı adet olacakmışım gibi çok korkuyorum satece ara sıra karnım sancılanıyor ....
Senin teste kac gunun kaldi cnm
amin canım rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah dualarımız sizinle
Insallah canim Rabbim hepimize guzel sonuclar almayi nasip etsin.. Belirti olayina gelince benimde hic yok sadece 5 ve 6. Günlerde karin agrilarim oldu aralikli sonra gecti simdi hic bisey yok. Adet agrisi gibi agrilar olmasi iyiymis insallah bebislerin siki sikiya tutunmustur canim sana
Insallah canim Rabbim hepimize guzel sonuclar almayi nasip etsin.. Belirti olayina gelince benimde hic yok sadece 5 ve 6. Günlerde karin agrilarim oldu aralikli sonra gecti simdi hic bisey yok. Adet agrisi gibi agrilar olmasi iyiymis insallah bebislerin siki sikiya tutunmustur canim sana