- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
senin adına çok sevindim :)
şimdi eski konumu bilenler hatırlayanlar vardır mutlaka, bana destek olanlara teşekkür ederim, suan boşanma aşamam devam ediyor, ve 2 ay evde oturup ben simdi napıcam diye ağladıktan sonra ehhhh yeterrr deyıp ayaga kalktım ne zamandır yapmak istediğim bi iş vardı, hemen gidip görüştüm işletmesini almak için, cafeydı bu, tabi param yoktu , adamla konuştum bana fırsat verin dedim kendime okadar güveniyor ve oadar hırslıydım ki adam bana güvendi, beş kurussuz bu işe giriyorum, Allah öok büyük , kapılar kapanıyo diye üzülmemek lazım, ben kocamın parasını yiyerek mutlu olamıycaktım belkide, zaten ezik hissediyordum kendimi, yanlış anlaşılmasın, benım eşim yuzume vururdu.sımdı yarın ısımın başına geçiyorum tek isteğim dualarınızı bana göndermeniz ve sizden tek isteğim kendinize sonsuz güvenmeniz... yılmadan üzülmeden başlamanız bıraktıgınız yerden.. hayat herseye ragmen suprizlerle dolu:)))
Işte kadının gücü ve cesaretii..
Tebrik ediyorum seni..
Ezik kadın gormek istemıyorum ben artık bu forumda !!!
Gücünüzü elinize alın bir an önce..
Çooook sevndmAllahm daha güzel başarılarını gösteriri inşallah sana
her şey gönlünce olsun canım.
yeni bi hayat yeni insanlar yeni yüzler... sen dimdik ayakta olduğun sürece hiçbir şey yıkmaz seni
şimdi eski konumu bilenler hatırlayanlar vardır mutlaka, bana destek olanlara teşekkür ederim, suan boşanma aşamam devam ediyor, ve 2 ay evde oturup ben simdi napıcam diye ağladıktan sonra ehhhh yeterrr deyıp ayaga kalktım ne zamandır yapmak istediğim bi iş vardı, hemen gidip görüştüm işletmesini almak için, cafeydı bu, tabi param yoktu , adamla konuştum bana fırsat verin dedim kendime okadar güveniyor ve oadar hırslıydım ki adam bana güvendi, beş kurussuz bu işe giriyorum, Allah öok büyük , kapılar kapanıyo diye üzülmemek lazım, ben kocamın parasını yiyerek mutlu olamıycaktım belkide, zaten ezik hissediyordum kendimi, yanlış anlaşılmasın, benım eşim yuzume vururdu.sımdı yarın ısımın başına geçiyorum tek isteğim dualarınızı bana göndermeniz ve sizden tek isteğim kendinize sonsuz güvenmeniz... yılmadan üzülmeden başlamanız bıraktıgınız yerden.. hayat herseye ragmen suprizlerle dolu:)))
tebrık edıyorum
senın gıbı azimli,kendıne güvenen ve yaptıklarının arkasında duran insanlara her zaman hayranım
Allah yolunu açık etsin kardeşim
konunu az çok biliyordum:) gerçekten bu şeklde tekrar bir konu açman harika ! tek basınada kadınlar çok şey yapabiliyormuş demekki:) eşinde derdine yansın.. Bütün dularım seninle.... Allah ım yüzünü kara çıkarmasın... herşeyin en güzeli en iyisi çıksın karsına inşallah
canım 26 yaşındayım. bende önümüzdeki ay boşanıyorum. kafen nerede? gelip bir kahveni içmek isterim. helal oslun sana bende boşanma dilekçemi verir vermez mor çatı'ya üye oldum. oradan diğer kadınlarada yardım edicem. koca dayağı yiyenlere, paraları yok diye terkedemeyenlere ve herkese. en kötü temizlik yapar ama gururunla yaşarsın. maddi imkansızlıklardan dolayı çekmekte ne. çok şükür benim öyle bir derdim yol. olanlarıda belki bilemem ama dinlerim. yardımcı olurum. seninlede sohbet ederiz. inşallah istanbuldasındır :))
İşte bu.
Silkelenip yeniden hayata başlamana çok sevindm canım.
Allah yolunu açık etsin, rızık kapılarını açsın.
Yaşananları geçmişe gömmeden yeni adım atılamıyor.
Artık geleceğe bakmak, yeni umutlar beslemek lazım.
bak aklıma bir şarkı geldi: Şimdi yeni bir şeyler söylemek lazım:))
Umarım çok ama çok mutlu olursun.
istanbuldayım piyonist :)) cafem maltepede :))) ozelden adresini gönderirim yarın temizliğini yapayım acılsın hemen bekliyorum, hatta senin içinde elimden bişey gelirse söle cekinme... Helal olsun sana da...gururumuzu kimsenin yıkmasına izin vermeyelim
canım 26 yaşındayım. bende önümüzdeki ay boşanıyorum. kafen nerede? gelip bir kahveni içmek isterim. helal oslun sana bende boşanma dilekçemi verir vermez mor çatı'ya üye oldum. oradan diğer kadınlarada yardım edicem. koca dayağı yiyenlere, paraları yok diye terkedemeyenlere ve herkese. en kötü temizlik yapar ama gururunla yaşarsın. maddi imkansızlıklardan dolayı çekmekte ne. çok şükür benim öyle bir derdim yol. olanlarıda belki bilemem ama dinlerim. yardımcı olurum. seninlede sohbet ederiz. inşallah istanbuldasındır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?