Hayata Yeniden bomba gibi başlıyorum kızlarrrr :))

Allah işini gücünü rast getirsin,yardımcın olsun inşallah... sevindim adına canım... umarım hersey istediğinden daha iyi olur

ezık kadın yoktur ezılen kadın vardır!

kendisini ezmelerine müsaade ediyorsa , bal gibi vardır!!
Bu forumda cok konu okumadınız galiba!!
Aldatıldım der iki gun sonra barısır affeder..
Neden? Aman çocugum var..aman bana bakacak kımse yok..
Dayak yedım der ..ertesi gun nerdeyse kocamın vurdugu yerde gul biter diyecek kadar kocasını savunur!!
Biz de hayretle okuruz..
Dediğim gibi o yoktur dedıgınız sey bu kadınlar sayesınde var!!
Kimse kusura bakmasın..

hepinizi özledim , deli gb koşturuyorum uyumuyorum denılebılır, cok sukur ışler ıyıye gıdıo, sımdıden muşterılerım olmaya basladı, maltepedeyım ben, ısteyen olursa adres verırım tekrardan, dua edın, çok para kazanmam lazm, cok hırslandım, herkes parayı sevgıye satar olmuş, bende bunda sonra boleyim,,:))) herşey yolunda

pek çok seye katlanmıs evlılıgıne devam eden bırı olarak senı ayakta alkıslıyorum canım.....
Allah hakkında hayırları vesıle etsın ınsallah...
sen o pısmanlık ;eskıye ozlem surecını kısa zamanda atlatmıssın cok sukur...

guclu takdır edılecek bır kadınsın.....ınanıyorum kııı cok ta basarılı olacaksın tebrık ederım....

herkesin 1 yılda doktugu gözyasını 2 ayda doktum ben cunku beklemıodum bole seyler, benım uzuntumun sebebı hayal kırıklığı en cok , sağolasın , hayat bu ayaga kalkmak zorundayız be, hersey bızler ıcın, katlanmamanı tavsıye ederım, aslında tavsıye edebılecegım sey kendı ayaklarının ustunde durman, o zaman kımseye mecburıyetın kalmayınca herkes susuyo oturuyo, bu ısler bole gelmiş bole gidio, Allah yardımcın olsun, yuvamda huzur mutluluk dılerım, Allah agız tadı versın, tavsıyem dua etmendır, yuva bozmak ıyı bısı degıl tabıkı, ben bole olsun ıstemezdım, ama madem bızden bole olmamızı ıstıorlar olucazzz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…