Hayata Yeniden bomba gibi başlıyorum kızlarrrr :))

saolasın canım gelirim tabiiki. ben karşıdayım ama ne varki birgn gelirim yardım ederim hatta sana. saolasın canım çok şükür şu anda yardıma ihtiyacım yok olursa ama söylerim sana biz yoldaşız nede olsa. asla ezdirmem kendimi gururumu. başımda koca olmadanda yaşarım ben. benimde duygularım, onurum, gururum var, evlendim diye helede kadınım diye ezik bir hayat süremem. tek başıma fedakarlık yapmama. şimdi yolumdan attım. kocam yok ama dostlarım var. hemde beni çıakrsız seven... saolun varolun. seninde yardıma ihtiyacın olursa söyle canım. çalışıyorum ama haftasonları gelirim yardımına. boşanan kadın cesur kadındır her zamn yanındayım Allah kimsyi utandırmasın.

tamam yazıcam mutlaka beklerım, sağol arkadasım, destek oldugun ıcın sagolll

biz kadınlar öyle güçlüyüzki yıkılmıyoruz hiçbir güç bizi ezemiyor ama erkekler öylemi çocuk gibi analarının dizlerinn dibinde ağlar yada senin karsında sonra senin hakimiyetini paşa paşa kabul eder. helal olsun arkadasım yıkılma daha güçlü ol Allah yardımcın olsun

[[/B]

Sizin gibi mücadele eden, ezilmeyen, herseferinde yeniden ayağa kalkan kadınları gördükçe geleceğe dair umutlarım artıyor.
Helal olsun size sizin gibi düşünenlere.

saol canım benim Allah kimsenin başını eğdirmesinn. herkes ve özellikle her kadın hayata karşı dik dursun. biz eşitiz hatta daha nazlıyız. daha çok sevgiye ilgiye ihtiyacımız var. köle değilizz.....

kes,nlikle öyle canım. heleki o analar yokmu.. kendi kızalrına kıyamaz laf gelsin ettirmez ama gelinlere gelince oğulcukları 1 taneee. Allah onları oğullarından ayırmasın ne diyeyim... öylece kalsınlar ikisi başbaşa madem o kadr kıymetliler vermesinlerrrrr. hayret bişeyler ya bek sinirlendim gene :))

erkeklerden daha cok calısırız, aglamayız sızlamayız, yuvamızı kurtaralım derız, susarız, cocuğumuz yuzunden gidemeyiz, yıpranırız, ama eger gıdersek kımse bızı gerı donduremez. Allah utandırmasın sağolasın bekliyorum valla ıstedıgın zaman gel cayımı ıc..herzaman yanındayım bende lafta degıl gercek bu

Hayret:) sordum yakın dedi..
Mutlaka geleceğim canım:))
yanlız menün zengin mi
Ben gıcık bir müşteriyim
Turizmci olduğum için öyle her hizmeti beğenmem

saol canım benim vallahi ben inandım samimiyetine canım benim şüphem yok inanki. gittikmi tam gideriz. konuşuruz yine bu haftasonu evin ihtiyaçlarını alıcam halı, masa, pc falan ama mutlaka sanada gelmeye çalışıcam. adresi bekliyorum. yaşasınnn telefonda konuştuğum kk üyeleri var ama görüştüğüm ilk olacak. bakarsın ilerde sana ortak olurum bende :)

helal olsun sanabence sen cok basarılı olucaksın yolun acık olsun umarım ıslerın rasgıder ve cok mutlu olursun

yanlız menün zengin mi
Ben gıcık bir müşteriyim

hahaha gel mutlaka, hayatım bıkere tertemız mutfagımızın heryerıne kadar, yemeklerimizde on numara olucak... turızmcıye hızmette sınır yok :)))

hahaha gel ortim gelll yazıcam sımdı adresı

yanlız menün zengin mi
Ben gıcık bir müşteriyim

beğenmezsen kaçıp gtmek yok ama yardım ediceksin akıl hocalığı vericeksin :)

hahaha gel mutlaka, hayatım bıkere tertemız mutfagımızın heryerıne kadar, yemeklerimizde on numara olucak... Turızmcıye hızmette sınır yok :)))

valla ben de evlendıkten sonra boyle bir iş yapmak istiyorum..
Inşallah 7 eylulde dugunumuz olacak..
Ama işte cesaret edemıyorum..
Ben de mi ortak olsam acaba sana

yardım ederrr ooo bıze ortımmm :))

ederim tabi canım ya. hatta bizim üni.den arkadaşlarla hayalimizdi ortak kafe açmak ama hayat şartları işte savrulduk hepimiz 4 bi tana. e bide sorumluluğuda çok böyle çalışıp hazır maaş almak daha cazip geldi herbirimize. birikmişimizde yok çalışıyoruz. ama ben bi yerden tutucam tabii o ayrıı.

Allah yolunu açık etsin arkadaşım, sen, utandırmasın, seni beğenmeyenleri utandırsın inşallah. Kafene de ünlüler akın etsin çok meşhur olsun. herkesi alma tipine göre adam seç :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…