- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
istanbuldayım piyonist :)) cafem maltepede :))) ozelden adresini gönderirim yarın temizliğini yapayım acılsın hemen bekliyorum, hatta senin içinde elimden bişey gelirse söle cekinme... helal olsun sana da...gururumuzu kimsenin yıkmasına izin vermeyelim
haftaya ben de istanbula geliyorum canım..
Adresini bana da ozelden yaz..
Eger nişanlım uzak demezse mutlaka gelırım..(genelde bir yere gitmek isterım..uzak der)
baskası para kazanacagına sen kazan arkadasım..tekrar tebrik ederim..
çok mutlu oldum..
[[/B]
Sizin gibi mücadele eden, ezilmeyen, herseferinde yeniden ayağa kalkan kadınları gördükçe geleceğe dair umutlarım artıyor.
Helal olsun size sizin gibi düşünenlere.
biz kadınlar öyle güçlüyüzki yıkılmıyoruz hiçbir güç bizi ezemiyor ama erkekler öylemi çocuk gibi analarının dizlerinn dibinde ağlar yada senin karsında sonra senin hakimiyetini paşa paşa kabul eder. helal olsun arkadasım yıkılma daha güçlü ol Allah yardımcın olsun
saolasın canım gelirim tabiiki. ben karşıdayım ama ne varki birgn gelirim yardım ederim hatta sana. saolasın canım çok şükür şu anda yardıma ihtiyacım yok olursa ama söylerim sana biz yoldaşız nede olsa. asla ezdirmem kendimi gururumu. başımda koca olmadanda yaşarım ben. benimde duygularım, onurum, gururum var, evlendim diye helede kadınım diye ezik bir hayat süremem. tek başıma fedakarlık yapmama. şimdi yolumdan attım. kocam yok ama dostlarım var. hemde beni çıakrsız seven... saolun varolun. seninde yardıma ihtiyacın olursa söyle canım. çalışıyorum ama haftasonları gelirim yardımına. boşanan kadın cesur kadındır her zamn yanındayım Allah kimsyi utandırmasın.
erkeklerden daha cok calısırız, aglamayız sızlamayız, yuvamızı kurtaralım derız, susarız, cocuğumuz yuzunden gidemeyiz, yıpranırız, ama eger gıdersek kımse bızı gerı donduremez. Allah utandırmasın sağolasın bekliyorum valla ıstedıgın zaman gel cayımı ıc..herzaman yanındayım bende lafta degıl gercek bu
Hayret:) sordum yakın dedi..
Mutlaka geleceğim canım:))
yanlız menün zengin mi
Ben gıcık bir müşteriyim
Turizmci olduğum için öyle her hizmeti beğenmem
saol canım benim vallahi ben inandım samimiyetine canım benim şüphem yok inanki. gittikmi tam gideriz. konuşuruz yine bu haftasonu evin ihtiyaçlarını alıcam halı, masa, pc falan ama mutlaka sanada gelmeye çalışıcam. adresi bekliyorum. yaşasınnn telefonda konuştuğum kk üyeleri var ama görüştüğüm ilk olacak. bakarsın ilerde sana ortak olurum bende :)
Hayret:) sordum yakın dedi..
Mutlaka geleceğim canım:))
yanlız menün zengin mi
Ben gıcık bir müşteriyim
Turizmci olduğum için öyle her hizmeti beğenmem
beğenmezsen kaçıp gtmek yok ama yardım ediceksin akıl hocalığı vericeksin :)
hahaha gel mutlaka, hayatım bıkere tertemız mutfagımızın heryerıne kadar, yemeklerimizde on numara olucak... Turızmcıye hızmette sınır yok :)))
yardım ederrr ooo bıze ortımmm :))
beğenmezsen kaçıp gtmek yok ama yardım ediceksin akıl hocalığı vericeksin :)
valla ben de evlendıkten sonra boyle bir iş yapmak istiyorum..
Inşallah 7 eylulde dugunumuz olacak..
Ama işte cesaret edemıyorum..
Ben de mi ortak olsam acaba sana
cnmm dualarım seninle Allah ım yolunu açık etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?