Hayata Yeniden bomba gibi başlıyorum kızlarrrr :))

Doğrusu ne yaptın diye düşünüyordum, konun bende iz bırakmıştı..
Sevindim güçlü duruşuna. Çabuk toparlanman güzel.
Yeni işin yeni mutluluklar getirsin sana..
Bol şans

Bir sorum olacak merak ediyorum..
Eşinle şuanki iletişiminiz ne durumda?

Son düzenleme:
COk sevindim senin adina. Insallah basarili olursun. Allah yardimcin olsun ve simdiden hayirli olsun :)))

sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun inşallah huzur ve mutluluk dolu bir sene seni bekliyordur inşallah güzel olur herşey hiç bir şey senden değerli değil bunu anlarsın umarım artık gözyaşlarını da haketmeyenler için akıtma.

Son düzenleme:

eşim evliliğimizin yurumedıgını kendınce dusunup dava acıp tazmınat ostemıstı bende saldırdım tazmınat ve nafaka ıstedım, bugun avukatı arayıp davadan vazgecın dedı, bende avukatıma sordum vazgecmıyorum, ole kolay degıl hayatı karartmak, onlar dusunsun sımdı

siz ezik güçsüz değilsiniz ... eşiniz güçsüzmüş ve karaktersizmiş ki bu şekilde hissetmenizi sağlamış size ..
şuan bende boşanma aşamasındayım ... dilerim ki herşey eskisindende güzel olur ..
yolunuz açık olsun

ne kadar çok boşanan varmış aramızda. bence dertlerimizi yaşadıklarımızı paylaşalım. tek başına çekilecek gibi değil çünkü hayat. yaşadığımız durumlar, sorunlar ve en önemlisi duygular...

bencede ... boşanma kararı almak çokk büyük birşey .. hele imza atmak dilekçe vermek en zor aşaması belkide ...
zaman zaman duygular depreşebiliyor .. bunuda anca boşanmış olan bilir .. ne ailen ne arkadaşların .. aynı yollardan geçmiş olan bilir

sabah sabah ne güzel bi haber...

öncelikle senin için çok mutlu oldum inşallah işlerin hep iyi gider, paran bereketli olur, hayırlı uğurlu olsun..

aynışeyi yaşayan diğer arkadaşlara da cesaret verecek senin bu tavrın ve başarın.. ne güzel..

aynen öyle canım. benim 1 arkadaşım hamile, 1 i önümüzdeki ay başlayacak çalışmalara ve 2 si bekar. ben nasıl anlatayım derdimi. anlatırım ama anlarlarmıki bana nasıl yardımcı olurlar naısl yol gösterirler. beraber omuz omuza yürüyemeyizki onlarla. onlar her koşulda arkamda olur o kadar. ama biz beraber dik durursak birbirimizi desteklersek işte o zaman BİZ oluruz. o zaman kazanmış oluruz asıl zaferi..

varya helal olsun sana nerden nereye
Allah işini gücünü rast getirsin yolunu açsın inşallah

sagol arkadasım Allah razı olsun... dua et aklına geldıkçe işim gucum ıcın bugunlerı de alnımın akıyla halledeyım

ederim canım etmez olurmuyum
sen burda bi çok kadına örneksin bana kalırsa
şu dava sürecini bi atlat eminim çok güzel günler seni bekliyor, sen kendine güveni olan ve güçlü bi kadınsın

ederim canım etmez olurmuyum
sen burda bi çok kadına örneksin bana kalırsa
şu dava sürecini bi atlat eminim çok güzel günler seni bekliyor, sen kendine güveni olan ve güçlü bi kadınsın

inan hep oleydım , takı eşime kadar, gozlerımın ıcı gulrdı her ortamın neşesıydım, gercı hersey cok taze henuz.. ben bekarkende babamdan cok cektım herhalde ondan bole guclu oldum, bırakamıyorum kendımı, netıcede hayat ıkı gunluk degmez dıyorum zıyan etmeye, onumde belkı cok guZel seyler var neden olmasın, ınsan hep çile çekmez hayatta..sağolasın cokkkk teşekkür ettim ) optummm

kafemı temızledım, malzemelerın yarısını aldım, bu arada avukatım arıyo, kocamın avukatı arıyo, bnların ıcınde temızlık yaptım bı yandan, yorgunum en cok beynım yorgun, evıme almak ıstedıklerımı kafeme aldm, hemde kımse karısmıyo :)) ıinşallah Allah utandırmasın, beş kurusu yok dıyen kayınvalıdemın yuzunu bır sene sonra gorucem, parayla ınsan olunmuyo malesef, kımseye ezdırmem aılemı, kendımı

canım ne yaptın? nasıl gidiyor işler? memnun musun?

Süpersin... Ve hep öyle kalacaksın :) Böyle şeyler okuyunca çok mutlu oluyorum. Umarım herşey gönlünce olur.

Bu arada cafenin adresini ver, bizde gelelim, kk üyesine bir destekte bizden olsun :)

sokaklarda deli danalar gibi koşup kafasını yerdeki çimlere vurup sen beni sevmiyorsun diye böğüren bir kocanın ardından yapılacak en doğru şeyi yapmışsın. kutlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…