- 3 Eylül 2012
- 21.882
- 57.682
- 798
- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
Doğrusu ne yaptın diye düşünüyordum, konun bende iz bırakmıştı..
Sevindim güçlü duruşuna. Çabuk toparlanman güzel.
Yeni işin yeni mutluluklar getirsin sana..
Bol şans
Bir sorum olacak merak ediyorum..
Eşinle şuanki iletişiminiz ne durumda?
ne kadar çok boşanan varmış aramızda. bence dertlerimizi yaşadıklarımızı paylaşalım. tek başına çekilecek gibi değil çünkü hayat. yaşadığımız durumlar, sorunlar ve en önemlisi duygular...
bencede ... boşanma kararı almak çokk büyük birşey .. hele imza atmak dilekçe vermek en zor aşaması belkide ...
zaman zaman duygular depreşebiliyor .. bunuda anca boşanmış olan bilir .. ne ailen ne arkadaşların .. aynı yollardan geçmiş olan bilir
doğru diyorsun ...
insanları anlayabilmek önemli olan zaten
varya helal olsun sana nerden nereye
Allah işini gücünü rast getirsin yolunu açsın inşallah
sagol arkadasım Allah razı olsun... dua et aklına geldıkçe işim gucum ıcın bugunlerı de alnımın akıyla halledeyım
ederim canım etmez olurmuyum
sen burda bi çok kadına örneksin bana kalırsa
şu dava sürecini bi atlat eminim çok güzel günler seni bekliyor, sen kendine güveni olan ve güçlü bi kadınsın
kafemı temızledım, malzemelerın yarısını aldım, bu arada avukatım arıyo, kocamın avukatı arıyo, bnların ıcınde temızlık yaptım bı yandan, yorgunum en cok beynım yorgun, evıme almak ıstedıklerımı kafeme aldm, hemde kımse karısmıyo :)) ıinşallah Allah utandırmasın, beş kurusu yok dıyen kayınvalıdemın yuzunu bır sene sonra gorucem, parayla ınsan olunmuyo malesef, kımseye ezdırmem aılemı, kendımı
Işte kadının gücü ve cesaretii..
Tebrik ediyorum seni..
Ezik kadın gormek istemıyorum ben artık bu forumda !!!
Gücünüzü elinize alın bir an önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?