Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben 3 ay
oldu Hayati beye ameliyyat olali. Burnumun genel goruntusunden memnunum. Bir tek burnum burun seklini almaya erkenmi baslamis ne profilden burnum duz alnima yapismis qibi duruyo. bu sorunla karsilasan varmi? Ben 6 ay 1 yil sonra duzelir diye umud ediyorum amma pek duzelecek birseye benzemiyor :/ :44:
Burnun cok hos bence ...gule gule kullan .tabiki burun tam sekli 6 ay ile 1 yil oturur. Biraz sabirli olmak lazim..bende halit urgan beye ameliyat olucam.bu doktor hakkinda herhangi bi fikriniz yada bilginiz var mi.:44:
Medicana da samsunda estetik cerrah ..daha gorusemedim randevu aldik ama bakalim. Dogu gorevindeyim.haziranda gidicem.ama bana fiyat olarak 3200 dedi sizin ne kadardi tabi ozel olmasa ve memnun kaldiniz mi gerci burnunuz cok hos ama burda sizin ne dusundugunuz onemli.
Benim burnum sukur iyi burda okuyorum o kadar kötü sonuclarla karsilasan varki kendi burnuma ve Hayati beye ameliyyat olunmama cok sukur ediyorum. Ben bir tek burun kökumden rahatsizim bataklik cok az diye. Oda belki duzelir daha 4 cu ayimdayim belki oturmadigi icin oyle, bende is orda goruldugu icin sisde var orada. Onudaki ben cok batan burunlari sevdiyimcin kafaya takiyorum, yoksa her kes cok beyeniyor burnumu.
Ben Beren Saatin, Ceyda Atesin burnunu seviyorum bende onlarinki qibi istemisdim doktorumdan, amma oyle olmamis bende :/ bekliyorum artiq belki burnum iyilesib oturdugunda daha guzel olur. Insallah. Aslinda benim kendi burnumda cok kötü deyildi her kes beyeniyordu oncede burnumu, ben sirf onlarinki qibi olsun diye ameliyyata girdim en cokda nefes almamda darlik vardi. Simdi nefesimde duzeldi eskisinden cok daha iyi saglikli hiss ediyorum kendimi ameliyyatdan sonra. Hic bir agri aci da duymadim cok rahat oldu bende Hayati Akbasin sayesinde )
Yok cnm ya naptin sen ben once ona e posta gonderdim sordum oda cevap verdi v3 aynen bir gece yatis 3200 tl dedi...bi an tum hayallerim suya dustu odum koptu ben mi yanlis anladim acaba dedim tekrar baktim e postaya ama tl yazmis rakamin sonuna.
Evet, ne yapalim iyi hekimlerin de fiyati yuksek. Sen ne kadar fiyat dusunmusdunki? Insallah bir an once ameliyyat olub hayallerine ve guzel bir buruna sahib olursun. :)