hayatı çekilmez hale getiren koca

gamzelim2012

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
470
201
303
Ankara
mrb kızlar ben evleneli 11 ay oldu ama hiç mutlu olmadım ilk ay bile hep bi garipti soğuk mesafeli. kendini kral sanıyo bende onun hizmetçisi gibiyim. öyle yetiştirilmiş hiç hayır denmemiş bi bardak suyunu bile almamış herşeyi benden bekliyo emrivaki konuşuyo aileside hastalıklı gibi annesi ve ablası ona tapıyolar yanlışta olsa onun söylediği yaptığı herşey doğru. annesine sen napıyosun diye sordum nasıl sen dersin diye çıkıştı bana anneme uğruycaksın gideceksin yapacaksın diye emirler verir. ben büyükşehirden sırf onun için küçük bi ilçeye geldim ama saygısız bencilin teki çıktı. üstelik onun 2. evliliği bide oğlu var çok kıymetli, yani herkes benden kıymetli kendimi çok değersiz hissettiriyo bana bu bi tatktik mi yoksa kadınamı değer vermiyo ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum. işin ilginç yanıda dışarda mükemmel herkese o kadar saygılı o kadar iyi ki asla tahmin etmezdim böyle davranıcanı. daha evlendiğimiz ilk geceden başladı bitti demeye her tartışmada bitti ayrılıyoruz der. ona surat asmaya kızmaya of demeye hakkım yok bu ilişki sürer mi böyle neyi bekliyorum neye dayanıyorum bilmem daha biçok şey var eksik bile anlattım ama içimi dökmek birileriyle paylaşmak istedim. hiç bu kadar mutsuz olucamı böyle kötü bi evlilik yapıcamı tahmin etmezdim.

o kişi düzelmez...ne kadar sabır edeceksiniz nereye kadar...ayrılın...en başta size değer vermeli,saygı duymalı,sizi annesine ezdirmemeli...sürekli baskı altındasınız...hiç bir şeyden memnun değiller...kendi aileniz nasıl destek olurlar mı ?

Bence sabli olmalisin ve hicbirsey yapmadan gozlemle bakalim neden boyle yapiyor.belkide deyisebilir bence sabrli ol sabrli olmak her insanin isi deyildir

ilk eşinden neden boşanmış, belkide kadına senin yaşadıklarını yaşattı oda çekti gitti. aman çocuk yapma sakın

Her dediğini yaparsan kullanır seni. Kalksın da suyunu da kendi alsın. Kıymet bilmiyorsa kıymet vermiyeceksin. Git ailenin yanına kaybetme korkusu yaşasın

Bitti dediği an çıkıp gitmemen kabahat
Kalarak her şeyi kabullenmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…