hayatı çekilmez hale getiren koca

çok afedersin bi tabir var bu adam onu hak etmiş
s..tiri çek çık git bence
neyini çekiyosun bunun?

aileme anlatıyorum onlarda kızıyo tabi ama aynı şehirde değiliz dışarı çıkıp gezebileceğim bi ywer değil ailem sen bilirsin ne zaman istersen dön diyo karar bana bağlı

eşin ailesi güdümlü sadist ve mutsuz bir kişilik seni yönetmek psikolojk baskı için ayrılcam boşanırım yapıyor maalesef bu kişilk problem i düzelmez hayat boyu hep seni suçlar ve sömürür hasta edebilir bu kişilik sorunu yüceltilmekten pohpohtan oluşur aileden hep üstün yüce sanır kendimi ! ve seni kıskanır etrafı hep kendi üstün olmak ister kaybetmemek için uğraşır elde edince yine aynı olur dışa karşı başka yüzü içe karşı diğer yüzü vardır

Bazen insan anlayamıyor bunların yaşanacağı varmış ama kader diyip de çekmek zorunda değilsin. Sana mutlu olmayı çok gören bi eşle evli kalmak çok yersiz.
çok haklısın yaşanacakmış.herşey öyle güzel aktı ki bi anda oldu ama korku filmi gibi bişey yaşadığım hep sıkıntı bugün neye bağırıcak yanlış ne söyliycem laf söyliycek off of. ankaraya dönmek istiyorum hemen ahh 1 yıl öncesine dönebilsem. çok ilginç o çok istediğin kişiyle kabus yaşamak. nolursa olsun zor bi karar geri dönmek herkesin bakışı...

evet iki kişilikli gibi başkalarının yanında söylediğiyle yalnızken söylediğ tutmaz

Belki de eşinden bu nedenle ayrıldı,ve sen bu adamın halini tavrını hiç mi anlamadın
anlamadım. aynı şehirde bile değildik ama beni az arıyosun daha çok ara ilgilen dediğimde bile çok sinirlenir çok tepki verirdi ondan anlamalıydım. insan nişanlısını bi kere mi arar hep işi var hep yoğun hep mutsuz ama arkadaşlarıyla çok mutlu birden canlanıyo

2.evliligi demişsin ya ilk eşi belki adamın bu davranışları yüzünden ayrılmıştır ,sevgili ya da nisan döneminde az çok belli eder kişi kendini o zaman hicmi anlayamadin demek istedim

Allah allah ikincilere kıymetli olur derler bide. Kesinlikle sonunuz yok. Sana istediklerini yaptırabilmek için ayrilmakla tehdit ediyor. İğrenç bir evlilik modeli.

1 yıldır sabrediyorum bakalım nekadar sabredebilicem
Oyle sabr etmek diyil isi cozmeye calis bak gor kendi akli oylemi yoksa biseyemi kizip oyle davraniyor.yani kendinide bir izle bak belki senin hareketlerinde dogru diyildir nebiliyim boyle isde.bence o senin kocansa onunla iyi yanlarini paylasmaya calis cunki dunyada bir birnize en yakin ikinizsiniz size bir birnizden baska biri o kadar yakin deyildir.bence bi boylede dusun bakalim noluyor.

çocuk yapmadan ayrıl psikolojini bozmaya değmez.2. evliliği olmasa biraz daha savaş derdim de.kendi oğlu kadar değerin bile yoksa durma.

Narsistik kişilik bozukluğu olabilir gibi geliyor kulağa. İnternetten semptomlarını açıp okumanızı öneririm. Eğer semptomları uyuyorsa, hayatınız zehir olur. Tedavisi de oldukça zor ve kendisinin istekli olması gerekir o yüzden genellikle böyle insanların hayatından yol yakınken uzaklaşmak önerilir. Fakat sıkıntı terk edilmekten hiç hoşlanmamaları ve bu durumda sizi zorlayabilir.

Bitti diyince oylemi? Su kelime dusmedi dilinden hadi yorulma sen cantani hazirlarim gule gule derdim yada hadi allaha ismarladik behlul kacar der evden cikardim

Keşke ilk eşinden niye ayrılmış iyice öğrenseymişsiniz. Belki kadında bu yüzden ayrıldı. Ne diyim ona yapmamış size düzelir mi bilmem. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama bi sert yüzünüzü gösterin, sürekli alttan alıp tepenize çıkarmayın. Dik durun da sizi sindiremeyeceğini düşünsün , belki geri adım atar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…