- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi gamzelim2012
-
mrb kızlar ben evleneli 11 ay oldu ama hiç mutlu olmadım ilk ay bile hep bi garipti soğuk mesafeli. kendini kral sanıyo bende onun hizmetçisi gibiyim. öyle yetiştirilmiş hiç hayır denmemiş bi bardak suyunu bile almamış herşeyi benden bekliyo emrivaki konuşuyo aileside hastalıklı gibi annesi ve ablası ona tapıyolar yanlışta olsa onun söylediği yaptığı herşey doğru. annesine sen napıyosun diye sordum nasıl sen dersin diye çıkıştı bana anneme uğruycaksın gideceksin yapacaksın diye emirler verir. ben büyükşehirden sırf onun için küçük bi ilçeye geldim ama saygısız bencilin teki çıktı. üstelik onun 2. evliliği bide oğlu var çok kıymetli, yani herkes benden kıymetli kendimi çok değersiz hissettiriyo bana bu bi tatktik mi yoksa kadınamı değer vermiyo ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum. işin ilginç yanıda dışarda mükemmel herkese o kadar saygılı o kadar iyi ki asla tahmin etmezdim böyle davranıcanı. daha evlendiğimiz ilk geceden başladı bitti demeye her tartışmada bitti ayrılıyoruz der. ona surat asmaya kızmaya of demeye hakkım yok bu ilişki sürer mi böyle neyi bekliyorum neye dayanıyorum bilmem daha biçok şey var eksik bile anlattım ama içimi dökmek birileriyle paylaşmak istedim. hiç bu kadar mutsuz olucamı böyle kötü bi evlilik yapıcamı tahmin etmezdim.
ve o kadar düzgün efendi eğitimli biri hatalı olamaz mutlaka ailesindedir sorun diye düşünmüştüm.Ben hep bosanmis erkeklerin bosanma sebebini onlardn dinlemek yerine bide eski karisindan dinlemekten yanayim.
Boyle yapmis olsaydiniz bilirdiniz.
Adama belki sormustunuz " neden bosandiniz eski karinla" diye.
Ama tabiki size " ben kralim, cok usengecim ve hizmetcilerle dolu etrafim, karim dayanamadi" demez.
Bosanmadan evvel bence oturup acik acik konusum herseyi sakince onun size yapdigi yanlislari anlatinki sonra bosandikdan sonra bunuda keske yapaydim demiyesinizacaba diyorum sonra acı çeker miyim seviyo muyum. tekrar dönücem 1 yılda boşanmış olucam aa boşandın mı lafları belkide göze alamıyorum bi son nokta bekliyorum ya da ondan bekliyorum boşanalım demesini onun üstüne atıcam kimbilir... inanın çok zor kaarrmış boşanmak
meğer kadının ailesi kızlarını ezdirmemiş. benim ailemde uzakta tabi ne onlara kusur bulamaz. ailecek küstahlar benim aileme burdaki düğünde hiç hoş davranmadılar ordan belliydi. ankaradaki düğün burdakinden çok daha güzeldi ama hep burayı övdüler çok güzelmiş gibi hahaaa.ve o kadar düzgün efendi eğitimli biri hatalı olamaz mutlaka ailesindedir sorun diye düşünmüştüm.
Tahminlerle yola cikmissiniz yani.ve o kadar düzgün efendi eğitimli biri hatalı olamaz mutlaka ailesindedir sorun diye düşünmüştüm.
suçladığı eski eşinin ailesi kendi ailesi değilTahminlerle yola cikmissiniz yani.
Sorum ailesinde olmus olsaydi, yani adam ailesi yuzunden bosanmis olsaydi. Buda yine biseyler kanitlamazmiydi size?
Anac/ pasif/ baskasinin doldurusuna gelen birisi.Kacilmasi gereken biriydi. Ha ailesi o kendisi sorun, her turlu zarardasiniz su an. Allah yardimciniz olsun.
allah yardımcın olsunmrb kızlar ben evleneli 11 ay oldu ama hiç mutlu olmadım ilk ay bile hep bi garipti soğuk mesafeli. kendini kral sanıyo bende onun hizmetçisi gibiyim. öyle yetiştirilmiş hiç hayır denmemiş bi bardak suyunu bile almamış herşeyi benden bekliyo emrivaki konuşuyo aileside hastalıklı gibi annesi ve ablası ona tapıyolar yanlışta olsa onun söylediği yaptığı herşey doğru. annesine sen napıyosun diye sordum nasıl sen dersin diye çıkıştı bana anneme uğruycaksın gideceksin yapacaksın diye emirler verir. ben büyükşehirden sırf onun için küçük bi ilçeye geldim ama saygısız bencilin teki çıktı. üstelik onun 2. evliliği bide oğlu var çok kıymetli, yani herkes benden kıymetli kendimi çok değersiz hissettiriyo bana bu bi tatktik mi yoksa kadınamı değer vermiyo ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum. işin ilginç yanıda dışarda mükemmel herkese o kadar saygılı o kadar iyi ki asla tahmin etmezdim böyle davranıcanı. daha evlendiğimiz ilk geceden başladı bitti demeye her tartışmada bitti ayrılıyoruz der. ona surat asmaya kızmaya of demeye hakkım yok bu ilişki sürer mi böyle neyi bekliyorum neye dayanıyorum bilmem daha biçok şey var eksik bile anlattım ama içimi dökmek birileriyle paylaşmak istedim. hiç bu kadar mutsuz olucamı böyle kötü bi evlilik yapıcamı tahmin etmezdim.
evet sonunda dedim dayanamaKeşke biraz da sen bitti desen adama.
hiç beni kaybetmemek için uğraşmadı. dilekçeyi verdieşin ailesi güdümlü sadist ve mutsuz bir kişilik seni yönetmek psikolojk baskı için ayrılcam boşanırım yapıyor maalesef bu kişilk problem i düzelmez hayat boyu hep seni suçlar ve sömürür hasta edebilir bu kişilik sorunu yüceltilmekten pohpohtan oluşur aileden hep üstün yüce sanır kendimi ! ve seni kıskanır etrafı hep kendi üstün olmak ister kaybetmemek için uğraşır elde edince yine aynı olur dışa karşı başka yüzü içe karşı diğer yüzü vardır
beni kaybetmemek için hiç uğraşmadı. tam tersi kaçırmak için elinden geleni yapti. ama çok iyi olduğu zamanlarda vardı öyle garip ki. dün boşanma dilekçesini verdi bi kez bile çaba harcamadı benim içineşin ailesi güdümlü sadist ve mutsuz bir kişilik seni yönetmek psikolojk baskı için ayrılcam boşanırım yapıyor maalesef bu kişilk problem i düzelmez hayat boyu hep seni suçlar ve sömürür hasta edebilir bu kişilik sorunu yüceltilmekten pohpohtan oluşur aileden hep üstün yüce sanır kendimi ! ve seni kıskanır etrafı hep kendi üstün olmak ister kaybetmemek için uğraşır elde edince yine aynı olur dışa karşı başka yüzü içe karşı diğer yüzü vardır
karşısında dik duran cevap veren birini sevmiyo günlerce küsüyo buda daha beter. yemek bile yemezKeşke ilk eşinden niye ayrılmış iyice öğrenseymişsiniz. Belki kadında bu yüzden ayrıldı. Ne diyim ona yapmamış size düzelir mi bilmem. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama bi sert yüzünüzü gösterin, sürekli alttan alıp tepenize çıkarmayın. Dik durun da sizi sindiremeyeceğini düşünsün , belki geri adım atar
boşandınız mı bizde dün dilekçeyi verdik. yinede üzülüyorum bakalım nasıl atlatıcam.Sonu belli aslinda bende ayni sekilde eziliyordum Bosaniyorum simdi disarda herkeseiyi bi bana emrivaki kavga ...
boşandınız mı bizde dün dilekçeyi verdik. yinede üzülüyorum bakalım nasıl atlatıcam.
Daha once yani evlenmeden once nasildimrb kızlar ben evleneli 11 ay oldu ama hiç mutlu olmadım ilk ay bile hep bi garipti soğuk mesafeli. kendini kral sanıyo bende onun hizmetçisi gibiyim. öyle yetiştirilmiş hiç hayır denmemiş bi bardak suyunu bile almamış herşeyi benden bekliyo emrivaki konuşuyo aileside hastalıklı gibi annesi ve ablası ona tapıyolar yanlışta olsa onun söylediği yaptığı herşey doğru. annesine sen napıyosun diye sordum nasıl sen dersin diye çıkıştı bana anneme uğruycaksın gideceksin yapacaksın diye emirler verir. ben büyükşehirden sırf onun için küçük bi ilçeye geldim ama saygısız bencilin teki çıktı. üstelik onun 2. evliliği bide oğlu var çok kıymetli, yani herkes benden kıymetli kendimi çok değersiz hissettiriyo bana bu bi tatktik mi yoksa kadınamı değer vermiyo ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum. işin ilginç yanıda dışarda mükemmel herkese o kadar saygılı o kadar iyi ki asla tahmin etmezdim böyle davranıcanı. daha evlendiğimiz ilk geceden başladı bitti demeye her tartışmada bitti ayrılıyoruz der. ona surat asmaya kızmaya of demeye hakkım yok bu ilişki sürer mi böyle neyi bekliyorum neye dayanıyorum bilmem daha biçok şey var eksik bile anlattım ama içimi dökmek birileriyle paylaşmak istedim. hiç bu kadar mutsuz olucamı böyle kötü bi evlilik yapıcamı tahmin etmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?