hayatı çekilmez hale getiren koca

canım bu adamın böyle olduğunu önceden anlayamadın mı? öbür evliliği de bu yüzden bitmiş olabilir, bence sende tepkini koy, gerektiği yerde ona hak ettiği cevabı ver..

Kötü bir durum ne hayallerle evleniyor insan nelerle karşılaşıyor...sanırım kendini çok beğendiğinden güvendiğinden sizi denk görmüyor başlangıçta böyle olan gittikçe daha kötü oluyor kendi ailemden biliyorum gün geçtikçe daha çok yıpratıyor biliyorum size zor gelecek ama kendisiyle konuşun eğer hala bu şekilde devam ediyorsa vazgeçin yıllarınızı harcadıktan sonra daha pişman olursunuz zamanında bitirmediğinize

Ben hep bosanmis erkeklerin bosanma sebebini onlardn dinlemek yerine bide eski karisindan dinlemekten yanayim.
Boyle yapmis olsaydiniz bilirdiniz.
Adama belki sormustunuz " neden bosandiniz eski karinla" diye.
Ama tabiki size " ben kralim, cok usengecim ve hizmetcilerle dolu etrafim, karim dayanamadi" demez.

ve o kadar düzgün efendi eğitimli biri hatalı olamaz mutlaka ailesindedir sorun diye düşünmüştüm.

Bosanmadan evvel bence oturup acik acik konusum herseyi sakince onun size yapdigi yanlislari anlatinki sonra bosandikdan sonra bunuda keske yapaydim demiyesiniz

ve o kadar düzgün efendi eğitimli biri hatalı olamaz mutlaka ailesindedir sorun diye düşünmüştüm.
meğer kadının ailesi kızlarını ezdirmemiş. benim ailemde uzakta tabi ne onlara kusur bulamaz. ailecek küstahlar benim aileme burdaki düğünde hiç hoş davranmadılar ordan belliydi. ankaradaki düğün burdakinden çok daha güzeldi ama hep burayı övdüler çok güzelmiş gibi hahaaa.

Tahminlerle yola cikmissiniz yani.
Sorum ailesinde olmus olsaydi, yani adam ailesi yuzunden bosanmis olsaydi. Buda yine biseyler kanitlamazmiydi size?
Anac/ pasif/ baskasinin doldurusuna gelen birisi.Kacilmasi gereken biriydi. Ha ailesi o kendisi sorun, her turlu zarardasiniz su an. Allah yardimciniz olsun.

suçladığı eski eşinin ailesi kendi ailesi değil

allah yardımcın olsun

Herkes hata yapabilir.
Evlenmeden önce görmemiş olabilirsiniz.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Böyle bir hayatı ömür boyu yaşamak aklınız kesiyorsa devam edin, ama yok yapamam diyorsanız daha fazla uzatmayın bence.

Keşke sevdiğimiz kadar sevilsek.
Hemen ayrılmayacaksanız da "boşanırım " dediğinde pabuç bırakmayın ona. Birazda kuru tehtit ediyor sanırım, kim iki kere boşanmak ister ki? Gerçi erkekler paşadır isterse 10 kere boşar yine bekar kız bulur .!

Keşke biraz da sen bitti desen adama.
evet sonunda dedim dayanama
hiç beni kaybetmemek için uğraşmadı. dilekçeyi verdi
beni kaybetmemek için hiç uğraşmadı. tam tersi kaçırmak için elinden geleni yapti. ama çok iyi olduğu zamanlarda vardı öyle garip ki. dün boşanma dilekçesini verdi bi kez bile çaba harcamadı benim için

karşısında dik duran cevap veren birini sevmiyo günlerce küsüyo buda daha beter. yemek bile yemez

Daha once yani evlenmeden once nasildi

Benim bi arkadasim da boyle bi durum yasadi.once korktu ayrilik zor geldi.ama bakti boyle olmucak ayrildi ve suan cok mutlu.hakkinda hayirlisi zor bi durum ama kimse senden onemli degil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…