- 30 Kasım 2015
- 73
- 76
- 88
- Konu Sahibi gamzelim2012
-
Neden sabrediyorsunuz? Seviyormusunuz esinizi? Maddi manevi destekciniz mi yok arkanizda sayet bosanirsaniz? Duzelir diye beklersen sen yamulursun bu gidisle. E sonrasinda mutlu olmayi, cektigin bu cileyi unutmayi becerebilirsen sabret bakalim...1 yıldır sabrediyorum bakalım nekadar sabredebilicem
mrb kızlar ben evleneli 11 ay oldu ama hiç mutlu olmadım ilk ay bile hep bi garipti soğuk mesafeli. kendini kral sanıyo bende onun hizmetçisi gibiyim. öyle yetiştirilmiş hiç hayır denmemiş bi bardak suyunu bile almamış herşeyi benden bekliyo emrivaki konuşuyo aileside hastalıklı gibi annesi ve ablası ona tapıyolar yanlışta olsa onun söylediği yaptığı herşey doğru. annesine sen napıyosun diye sordum nasıl sen dersin diye çıkıştı bana anneme uğruycaksın gideceksin yapacaksın diye emirler verir. ben büyükşehirden sırf onun için küçük bi ilçeye geldim ama saygısız bencilin teki çıktı. üstelik onun 2. evliliği bide oğlu var çok kıymetli, yani herkes benden kıymetli kendimi çok değersiz hissettiriyo bana bu bi tatktik mi yoksa kadınamı değer vermiyo ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum. işin ilginç yanıda dışarda mükemmel herkese o kadar saygılı o kadar iyi ki asla tahmin etmezdim böyle davranıcanı. daha evlendiğimiz ilk geceden başladı bitti demeye her tartışmada bitti ayrılıyoruz der. ona surat asmaya kızmaya of demeye hakkım yok bu ilişki sürer mi böyle neyi bekliyorum neye dayanıyorum bilmem daha biçok şey var eksik bile anlattım ama içimi dökmek birileriyle paylaşmak istedim. hiç bu kadar mutsuz olucamı böyle kötü bi evlilik yapıcamı tahmin etmezdim.
sürekli alttan aldığım için sürdü zaten hep ben barıştığım sarılıp öptüğüm için ama artık bıktım ya hep ben aman efendim canım efendim dersem sürecek bunada gücüm sabrım yeter mi bilmiyorum. bide düşünün evlendiğim ilk ay param kalmadı maaş aldığım banka burda yoktu. bana banka buldu gitti uzağa park etti gittik para çektim.arkadaş arkadaşa der paran yoksa veriyim diye bu koca yaa koca işe yaramaz...Oyle sabr etmek diyil isi cozmeye calis bak gor kendi akli oylemi yoksa biseyemi kizip oyles davraniyor.yani kendinide bir izle bak belki senin hareketlerinde dogru diyildir nebiliyim boyle isde.bence o senin kocansa onunla iyi yanlarini paylasmaya calis cunki dunyada bir birnize en yakin ikinizsiniz size bir birnizden baska biri o kadar yakin deyildir.bence bi boylede dusun bakalim noluyor.
kabul etti mi boşanmayı hemen aklı başına geldi mi yoksa. pis ikiyüzlülerSonu belli aslinda bende ayni sekilde eziliyordum Bosaniyorum simdi disarda herkeseiyi bi bana emrivaki kavga ...
öyle yaptıkça uzatıyo ben dik durdukça o daha beter oluyo konuşmuyo hep ben alttan alcam bi gelip sarılmaz özür asla dilemez. bende artık yapamıyorum içimden gelmiyoKeşke ilk eşinden niye ayrılmış iyice öğrenseymişsiniz. Belki kadında bu yüzden ayrıldı. Ne diyim ona yapmamış size düzelir mi bilmem. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama bi sert yüzünüzü gösterin, sürekli alttan alıp tepenize çıkarmayın. Dik durun da sizi sindiremeyeceğini düşünsün , belki geri adım atar
bana maddi bi katkısı yok hatta bundan daha rahattım her yönümle kısıtlandım evet seviyodum belki ondan dayandım artık sevip sevmediğimi bile bilmiyorum.Neden sabrediyorsunuz? Seviyormusunuz esinizi? Maddi manevi destekciniz mi yok arkanizda sayet bosanirsaniz? Duzelir diye beklersen sen yamulursun bu gidisle. E sonrasinda mutlu olmayi, cektigin bu cileyi unutmayi becerebilirsen sabret bakalim...
acaba diyorum sonra acı çeker miyim seviyo muyum. tekrar dönücem 1 yılda boşanmış olucam aa boşandın mı lafları belkide göze alamıyorum bi son nokta bekliyorum ya da ondan bekliyorum boşanalım demesini onun üstüne atıcam kimbilir... inanın çok zor kaarrmış boşanmakNiye çekiyorsun ?
Çok mu lazım ?
evet yaptırım uygulayamadım. hala o şartlar sürüyo bana tüm bunlara rağmen daha ev kadınlığımı eksik buluyomuş napıcaksam. bi bardak suyunu almaz ben eksikmişim. öğlen gel yemek hazırla topla akşam gel yemek hazırla tüm işler bende. çalışıyorum bide yani sanki ev kadınıyımHiç tanımamışsınız ilginç.
Belki de çok iyi gizledi kendini.
Ama şimdi biliyorsunuz ve adama hiçbir yaptırım uygulamamışsınız sanırım,
Ya ağzına bi ayar vereceksiniz ya da yol yakınken bırakın gitsin,krallığında yaşasın.
Çekince madalya takacaklar mı ?acaba diyorum sonra acı çeker miyim seviyo muyum. tekrar dönücem 1 yılda boşanmış olucam aa boşandın mı lafları belkide göze alamıyorum bi son nokta bekliyorum ya da ondan bekliyorum boşanalım demesini onun üstüne atıcam kimbilir... inanın çok zor kaarrmış boşanmak
Ayrıca bulmuş bedava hizmetçiyi boşanalım der mi sence ?acaba diyorum sonra acı çeker miyim seviyo muyum. tekrar dönücem 1 yılda boşanmış olucam aa boşandın mı lafları belkide göze alamıyorum bi son nokta bekliyorum ya da ondan bekliyorum boşanalım demesini onun üstüne atıcam kimbilir... inanın çok zor kaarrmış boşanmak
evet yaptırım uygulayamadım. hala o şartlar sürüyo bana tüm bunlara rağmen daha ev kadınlığımı eksik buluyomuş napıcaksam. bi bardak suyunu almaz ben eksikmişim. öğlen gel yemek hazırla topla akşam gel yemek hazırla tüm işler bende. çalışıyorum bide yani sanki ev kadınıyım
der çünkü ablası benden daha iyi hizmetçi ben onun kadar olamam zaten o bu hale getrmiş. boşanalım der 12 sene ablası anası bakmış yine onlara döner. onlarda hizmetçiliğine devam. banyo lifine kadar köpürtüp veriyomuş gerizekalılar. çekirdekleri gece yiyip yerlere atarmış gülerek severek anlatıyolar.tabi bende o kadarını bulamadı rahatsız olması benim ev kadınlığımı eksik bulması normal.hayatında hiç alışveriş yapmamış ekmek bile almamış. benle zorlandı tabiAyrıca bulmuş bedava hizmetçiyi boşanalım der mi sence ?
O zaman ne diye evlisiniz ki ?der çünkü ablası benden daha iyi hizmetçi ben onun kadar olamam zaten o bu hale getrmiş. boşanalım der 12 sene ablası anası bakmış yine onlara döner. onlarda hizmetçiliğine devam. banyo lifine kadar köpürtüp veriyomuş gerizekalılar. çekirdekleri gece yiyip yerlere atarmış gülerek severek anlatıyolar.tabi bende o kadarını bulamadı rahatsız olması benim ev kadınlığımı eksik bulması normal.hayatında hiç alışveriş yapmamış ekmek bile almamış. benle zorlandı tabi
bilmiyodum abisinin karısı çok övdü bana bunları bile bile. şimdi ona gitmemde yasak ilk kazığıda ona attı. dışardan çok düzgün efendi garsonlara bile canım diyen çok saygılı biri anlayamadım. kimsede anlamamış herke hala çok mükemmel biliyo. eski eşinin ailesini suçlu biliyolar şimdi ne diycekler beni suçluycaklar heralde hiç hamarat değildi diyeO zaman ne diye evlisiniz ki ?
Madem bu adam böyle sizce çekilecek dert mi ?
bazende şeker gibi ona itaat eder karşılık vermezsen sarılır öper. sevgisiz değil o yüzden beklemem sabrım biraz daha zaman tanımam.bilmiyodum abisinin karısı çok övdü bana bunları bile bile. şimdi ona gitmemde yasak ilk kazığıda ona attı. dışardan çok düzgün efendi garsonlara bile canım diyen çok saygılı biri anlayamadım. kimsede anlamamış herke hala çok mükemmel biliyo. eski eşinin ailesini suçlu biliyolar şimdi ne diycekler beni suçluycaklar heralde hiç hamarat değildi diye
Gerçekleri anlatırsın sen debilmiyodum abisinin karısı çok övdü bana bunları bile bile. şimdi ona gitmemde yasak ilk kazığıda ona attı. dışardan çok düzgün efendi garsonlara bile canım diyen çok saygılı biri anlayamadım. kimsede anlamamış herke hala çok mükemmel biliyo. eski eşinin ailesini suçlu biliyolar şimdi ne diycekler beni suçluycaklar heralde hiç hamarat değildi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?