hayatı çekilmez hale getiren koca

sürekli alttan aldığım için sürdü zaten hep ben barıştığım sarılıp öptüğüm için ama artık bıktım ya hep ben aman efendim canım efendim dersem sürecek bunada gücüm sabrım yeter mi bilmiyorum. bide düşünün evlendiğim ilk ay param kalmadı maaş aldığım banka burda yoktu. bana banka buldu gitti uzağa park etti gittik para çektim.arkadaş arkadaşa der paran yoksa veriyim diye bu koca yaa koca işe yaramaz...

öyle yaptıkça uzatıyo ben dik durdukça o daha beter oluyo konuşmuyo hep ben alttan alcam bi gelip sarılmaz özür asla dilemez. bende artık yapamıyorum içimden gelmiyo

Neden sabrediyorsunuz? Seviyormusunuz esinizi? Maddi manevi destekciniz mi yok arkanizda sayet bosanirsaniz? Duzelir diye beklersen sen yamulursun bu gidisle. E sonrasinda mutlu olmayi, cektigin bu cileyi unutmayi becerebilirsen sabret bakalim...
bana maddi bi katkısı yok hatta bundan daha rahattım her yönümle kısıtlandım evet seviyodum belki ondan dayandım artık sevip sevmediğimi bile bilmiyorum.

bide en yakın arkadaşımla küstü anası ve ablası bana da görüşmüycen eve gelmiycek dediler daha baştan ayrılıyoduk kabul etmedim tabi sonra başkalarına aynı şeyi yaptılar.sadece kendileriyle görüşüyüm istiyolar. manyak bunlar. bu konuyu açma sebebim içimi dökmek yaşadıklarımı anlatmak, paylaşmak yoksa deliricem

Niye çekiyorsun ?
Çok mu lazım ?
acaba diyorum sonra acı çeker miyim seviyo muyum. tekrar dönücem 1 yılda boşanmış olucam aa boşandın mı lafları belkide göze alamıyorum bi son nokta bekliyorum ya da ondan bekliyorum boşanalım demesini onun üstüne atıcam kimbilir... inanın çok zor kaarrmış boşanmak

evet yaptırım uygulayamadım. hala o şartlar sürüyo bana tüm bunlara rağmen daha ev kadınlığımı eksik buluyomuş napıcaksam. bi bardak suyunu almaz ben eksikmişim. öğlen gel yemek hazırla topla akşam gel yemek hazırla tüm işler bende. çalışıyorum bide yani sanki ev kadınıyım

Çekince madalya takacaklar mı ?
O elalem vay bee kız neler çekti ha, iyi çekti mi diyecekler sanıyorsun ?
Elaleme göre ne olur yaşamayın şu hayatlarınızı.

Ayrıca bulmuş bedava hizmetçiyi boşanalım der mi sence ?

Ayrıca bulmuş bedava hizmetçiyi boşanalım der mi sence ?
der çünkü ablası benden daha iyi hizmetçi ben onun kadar olamam zaten o bu hale getrmiş. boşanalım der 12 sene ablası anası bakmış yine onlara döner. onlarda hizmetçiliğine devam. banyo lifine kadar köpürtüp veriyomuş gerizekalılar. çekirdekleri gece yiyip yerlere atarmış gülerek severek anlatıyolar.tabi bende o kadarını bulamadı rahatsız olması benim ev kadınlığımı eksik bulması normal.hayatında hiç alışveriş yapmamış ekmek bile almamış. benle zorlandı tabi

O zaman ne diye evlisiniz ki ?
Madem bu adam böyle sizce çekilecek dert mi ?

O zaman ne diye evlisiniz ki ?
Madem bu adam böyle sizce çekilecek dert mi ?
bilmiyodum abisinin karısı çok övdü bana bunları bile bile. şimdi ona gitmemde yasak ilk kazığıda ona attı. dışardan çok düzgün efendi garsonlara bile canım diyen çok saygılı biri anlayamadım. kimsede anlamamış herke hala çok mükemmel biliyo. eski eşinin ailesini suçlu biliyolar şimdi ne diycekler beni suçluycaklar heralde hiç hamarat değildi diye

bazende şeker gibi ona itaat eder karşılık vermezsen sarılır öper. sevgisiz değil o yüzden beklemem sabrım biraz daha zaman tanımam.

Gerçekleri anlatırsın sen de
Gayet basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…