• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatı dramatize etmekten nasıl kurtulabilirim

Canım önce o acıyı iliklerine kadar hisset acını unutsan bile kendine hatırlat kendine acı dünyanı başına yık olup olmadık yerlerde hıçkırarak ağla asla güçlü görünmeye çalışma bir daha asla birlikte olamayacağız ellerini tutamayacağım gözlerine bakamayacağım falan düşün acını böyle bir doya doya yaşa kaç gün istiyorsan o kadar. artık acını yaşamaya doyduğun gün özgürlüğünü hisset ayrıldık gerçeğini özümse ve kuşlar gibi özgür ol kendi haline şaşıracaksın emin ol herşeyden mutlu olan biri olacaksın hayat çok güzel kuşlar ötüyor falan :KK66:
Evet ama onu mutlu gördükçe kendime mutsuzluğu yediremiyorum. Ama dinlicem tavsiyenizi çok teşekkür ederim:KK200:

8 yıllık bir ilişki için 2 hafta kısa bir süre
Şuan yaşaman gereken zamanı yaşıyorsun
Bir süre canın yanacak
Sonra sadece anıları hatırlayacaksın ama acıtmayacak
Bir süre sonra edindiğin yeni anılar aklına gelecek ve iyileşmiş olacaksın

Ayrılıklarda hep kadın acı çekerek bu zamanı atlatıyor sonra gerçekten yeniden başlıyor
Erkek başta eğlenir gezer tozar oda zamanla senin en başta yaşadığın şeyleri yaşar
Kürkçü dükkanına bi geri döner
Direk sana ulaşmasada bi yoklar mutlaka

Eğer sana ulaşırsa sıfırdan başlama lütfen
Denenmişi tekrar denemek mutlu son getirmiyor

Canim zamana birakmaktan baska çare olmuyor maalesef kendi hayatina odaklanip devam etmek gerekiyor bende ayrildim 6 ay kadar oldu tam olarak aklimdan gittigini söyleyemem olmuyor ama en azinda ise gidio geliyorum ders calisiyorum gunluk hayatimi devam ettirmeye bakiyorum sinavim olmasaydi baskalariyla tanisirdim (denedim hatta ama iliski anlaminda kayda deger bi gelisme yasayamadm)
Eskiyi özlüyor muyum evet ama geri dönen ben olamam hatali olan ben degilim karsi tarafti. O bakimdan senin durumdan yola cikarsak erkek arkadasini buzdokabina koy ve ondan önceki hayatini yasiyor gibi farzet dilerim.her sey guzel olur canim
Umarım senin içinde her şey güzel olur. Burda insanların birbirine destek olması, iyi insanları görmek bile insanın moralini düzeltiyor. Çok teşekkür ederiiim

8 yıllık bir ilişki için 2 hafta kısa bir süre
Şuan yaşaman gereken zamanı yaşıyorsun
Bir süre canın yanacak
Sonra sadece anıları hatırlayacaksın ama acıtmayacak
Bir süre sonra edindiğin yeni anılar aklına gelecek ve iyileşmiş olacaksın

Ayrılıklarda hep kadın acı çekerek bu zamanı atlatıyor sonra gerçekten yeniden başlıyor
Erkek başta eğlenir gezer tozar oda zamanla senin en başta yaşadığın şeyleri yaşar
Kürkçü dükkanına bi geri döner
Direk sana ulaşmasada bi yoklar mutlaka

Eğer sana ulaşırsa sıfırdan başlama lütfen
Denenmişi tekrar denemek mutlu son getirmiyor
Getirmiyor bi kere daha ayrılmıştık 4 sene önce uzun sürmemişti ama şuan keşke ozaman başlamasaydım diyorum. Geri dönmesini istiyorum ama barışmak için değil onun o halini görüp içimi rahatlatmak için

Öncelikle dışarı çıkıyor olmanız iyi bir başlangıç. Bir hobi edinebilirsiniz mesela kafanızı dağıtacak bir şey yapmak adına. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama tahminimce yaşınız fazla büyük değildir. Bazen hayatımızda kötü olarak gördüğümüz olaylar bizim için hayırlı oluyor, hemen anlamasak da. 8 yıllık bir ilişki yormuştur oldukça, önünüze bakmaya çalışın ve emin olun geçecek, iyi ki de bitmiş diyeceksiniz.

Getirmiyor bi kere daha ayrılmıştık 4 sene önce uzun sürmemişti ama şuan keşke ozaman başlamasaydım diyorum. Geri dönmesini istiyorum ama barışmak için değil onun o halini görüp içimi rahatlatmak için
Şimdi o mutlu ben değilim diye hırslanıyorsun
Normal
İnsani duygular bunlar
Ama inan iyileştiğinde dönmüşmü evlenmişmi umrunda olmayacak
Yeterki sen aşamaları doğru bi şekilde atlat
Acını yaşa
Kabullen
En çok kendini sev
Hayata güzel bak

Erkeklerin çoğu eğer kız arkadaşlarından ayrıldılar ise ilk bir kaç hafta belki de ay "ohh gelsin kızlar, biri gelir biri gider modunda" takıldıktan sonra birkaç ay ya da hafta sonra aldığı karardan pişman olup sevgiliyi özleme evresine geri dönüş yapıyorlar. Kızlarda ise tam tersi oluyor çoğunlukla ilk melankoli sonrasında ise "onu aştım" hissiyatı... Bu arada birkaç ay sonra "özledim" mesajları alırsanız şaşırmayın, o esnada da siz onu istemiyor olacaksınız.

8 sene çok üzün bir süre.1,5 senelik ilişkim bittiğinde ben bile zorlanmıştım,sizin zorlanmanız da çok normal.Mutlaka geçecektir.

Evet ama onu mutlu gördükçe kendime mutsuzluğu yediremiyorum. Ama dinlicem tavsiyenizi çok teşekkür ederim:KK200:

Canım benim işte bak o mutlu ben değilim diye düşünüp üzül önce. Ben beş yıllık ilişkimden ayrıldıktan sonra yollarda sürünmüştüm yanlış anlama bu gurursuzum değil o an acımı öyle yaşıyordum o dönmek istediğinde hep sorunlar hallolmuş mu diye konuşuyordum bakıyordum hala var sen yoluna ben yoluma ama o sırada ciğerim sökülüyordu asla taviz vermeden aradan bir yıl geçince kuşlar çiçekler böcekler oldum hayatımı hiç değiştirmeden hem de. Herşeyin bir sonu var gerçekten buna inan ve devam et emin ol öyle güçlü biri olarak çıkacaksın ki bu işten kendine şaşıracaksın

Öncelikle dışarı çıkıyor olmanız iyi bir başlangıç. Bir hobi edinebilirsiniz mesela kafanızı dağıtacak bir şey yapmak adına. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama tahminimce yaşınız fazla büyük değildir. Bazen hayatımızda kötü olarak gördüğümüz olaylar bizim için hayırlı oluyor, hemen anlamasak da. 8 yıllık bir ilişki yormuştur oldukça, önünüze bakmaya çalışın ve emin olun geçecek, iyi ki de bitmiş diyeceksiniz.
Evet daha 22 yaşındayım biliyorum hayat karşıma daha neler çıkarıcak ama şu anda çok zorlanıyorum

Canım benim işte bak o mutlu ben değilim diye düşünüp üzül önce. Ben beş yıllık ilişkimden ayrıldıktan sonra yollarda sürünmüştüm yanlış anlama bu gurursuzum değil o an acımı öyle yaşıyordum o dönmek istediğinde hep sorunlar hallolmuş mu diye konuşuyordum bakıyordum hala var sen yoluna ben yoluma ama o sırada ciğerim sökülüyordu asla taviz vermeden aradan bir yıl geçince kuşlar çiçekler böcekler oldum hayatımı hiç değiştirmeden hem de. Herşeyin bir sonu var gerçekten buna inan ve devam et emin ol öyle güçlü biri olarak çıkacaksın ki bu işten kendine şaşıracaksın
İnşallah o zaman hemen gelir. Sizde heeeep mutlu olun. Karşınıza sevebilceğiniz başka biri çıktı mı peki

ya ben seni o kadar iyi anlıyorum ki balık burcuyum :KK52:
aslında bu ayrılma sinyalleri çok önceden başlıyor. ama biz yok mu sayıyoruz görmüyor muyuz bilmiyorum sonrası terk ediliş :KK61: benim öyle yani.
aylarca kendime acıdım dramatize edip ağlak ağlak gezdim ortada. o arada saçma sapan kararlar verdim işle ilgili. zarar ziyan yani.
şimdi dönüp bakıyorum. unuttum gitti. hatta çok özgür hissediyorum kendimi. kıskançlık paranoya yapacak kimse kalmadığı için mutluyum da bi yandan. bu özgürlük aşkına bir daha birine yaklaşmaktan bile korkuyorum.
velhasıl kelam geçiyor. bi bakmışsın unutmuşsun. hayat bunu bir gün herkese yaşatmak için geçiriyor o yollardan.
kimse her zaman mutlu değil. sen de acını yaşa. emin ol daha güçlü olacaksın. keşke ben bu kazığı daha erken yaşta yeseydim diyorum :KK53:
kendini kimseyle kıyaslama. çok da zorlanırsan psikolog yardımı alabilirisn.

Ne kadar zamanda geçti sizin ki
Baska biri vardı bEnim beğendiğim bir tip ilgili ve komikte olunca çok sürmedi 5 6 filan hani severek ayrildigimiz için nefret etmedim halada seviyorum o insanı ama insan olarak yeni biri bastırıyor zaten onunlada evlendim çokta mutluyum ve sen terk edilmissin suan sen aci çekersin ama emin ol sen mutlu olmaya basladigindada o acı ceker

İnşallah o zaman hemen gelir. Sizde heeeep mutlu olun. Karşınıza sevebilceğiniz başka biri çıktı mı peki

Ben şu an o adamla evliyim tatlım Allah’a bin şükür çok da mutluyuz. Bambaşka sebeplerle bir araya geldik. İkimiz de birbirimizi tamamen unutmuştuk. Resmen Rabbimin yazdığı o güzel kaderi yaşıyoruz çok şükür. Yani tatlım sen kendin gibi yaşayınca her şey yoluna giriyor

Back
X