- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
Kolay olanlardan baslanip sonra zorlara gecilir bende hic yapmadim bi arkadasim basladi yapmaya bos kalinca deniycem zevkli gorunuyor
O arkadasim tavsan yaparak baslamis.
Bana da sicak geldi bu fikir. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay olanlardan baslanip sonra zorlara gecilir bende hic yapmadim bi arkadasim basladi yapmaya bos kalinca deniycem zevkli gorunuyor
O arkadasim tavsan yaparak baslamis.
Şimdi baktım bebeklere, gerçekten çok güzeller güzel bir hobi olabilir aslındaAmigurumi bebekleri yapabilirsin mesela öreyim yapayim derken baya zaman geciyor
Şimdi baktım bebeklere, gerçekten çok güzeller güzel bir hobi olabilir aslında![]()
Evet ama onu mutlu gördükçe kendime mutsuzluğu yediremiyorum. Ama dinlicem tavsiyenizi çok teşekkür ederimCanım önce o acıyı iliklerine kadar hisset acını unutsan bile kendine hatırlat kendine acı dünyanı başına yık olup olmadık yerlerde hıçkırarak ağla asla güçlü görünmeye çalışma bir daha asla birlikte olamayacağız ellerini tutamayacağım gözlerine bakamayacağım falan düşün acını böyle bir doya doya yaşa kaç gün istiyorsan o kadar. artık acını yaşamaya doyduğun gün özgürlüğünü hisset ayrıldık gerçeğini özümse ve kuşlar gibi özgür ol kendi haline şaşıracaksın emin ol herşeyden mutlu olan biri olacaksın hayat çok güzel kuşlar ötüyor falan![]()
Umarım senin içinde her şey güzel olur. Burda insanların birbirine destek olması, iyi insanları görmek bile insanın moralini düzeltiyor. Çok teşekkür ederiiimCanim zamana birakmaktan baska çare olmuyor maalesef kendi hayatina odaklanip devam etmek gerekiyor bende ayrildim 6 ay kadar oldu tam olarak aklimdan gittigini söyleyemem olmuyor ama en azinda ise gidio geliyorum ders calisiyorum gunluk hayatimi devam ettirmeye bakiyorum sinavim olmasaydi baskalariyla tanisirdim (denedim hatta ama iliski anlaminda kayda deger bi gelisme yasayamadm)
Eskiyi özlüyor muyum evet ama geri dönen ben olamam hatali olan ben degilim karsi tarafti. O bakimdan senin durumdan yola cikarsak erkek arkadasini buzdokabina koy ve ondan önceki hayatini yasiyor gibi farzet dilerim.her sey guzel olur canim
Getirmiyor bi kere daha ayrılmıştık 4 sene önce uzun sürmemişti ama şuan keşke ozaman başlamasaydım diyorum. Geri dönmesini istiyorum ama barışmak için değil onun o halini görüp içimi rahatlatmak için8 yıllık bir ilişki için 2 hafta kısa bir süre
Şuan yaşaman gereken zamanı yaşıyorsun
Bir süre canın yanacak
Sonra sadece anıları hatırlayacaksın ama acıtmayacak
Bir süre sonra edindiğin yeni anılar aklına gelecek ve iyileşmiş olacaksın
Ayrılıklarda hep kadın acı çekerek bu zamanı atlatıyor sonra gerçekten yeniden başlıyor
Erkek başta eğlenir gezer tozar oda zamanla senin en başta yaşadığın şeyleri yaşar
Kürkçü dükkanına bi geri döner
Direk sana ulaşmasada bi yoklar mutlaka
Eğer sana ulaşırsa sıfırdan başlama lütfen
Denenmişi tekrar denemek mutlu son getirmiyor
Şimdi o mutlu ben değilim diye hırslanıyorsunGetirmiyor bi kere daha ayrılmıştık 4 sene önce uzun sürmemişti ama şuan keşke ozaman başlamasaydım diyorum. Geri dönmesini istiyorum ama barışmak için değil onun o halini görüp içimi rahatlatmak için
Evet ama onu mutlu gördükçe kendime mutsuzluğu yediremiyorum. Ama dinlicem tavsiyenizi çok teşekkür ederim![]()
Evet daha 22 yaşındayım biliyorum hayat karşıma daha neler çıkarıcak ama şu anda çok zorlanıyorumÖncelikle dışarı çıkıyor olmanız iyi bir başlangıç. Bir hobi edinebilirsiniz mesela kafanızı dağıtacak bir şey yapmak adına. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama tahminimce yaşınız fazla büyük değildir. Bazen hayatımızda kötü olarak gördüğümüz olaylar bizim için hayırlı oluyor, hemen anlamasak da. 8 yıllık bir ilişki yormuştur oldukça, önünüze bakmaya çalışın ve emin olun geçecek, iyi ki de bitmiş diyeceksiniz.
İnşallah o zaman hemen gelir. Sizde heeeep mutlu olun. Karşınıza sevebilceğiniz başka biri çıktı mı pekiCanım benim işte bak o mutlu ben değilim diye düşünüp üzül önce. Ben beş yıllık ilişkimden ayrıldıktan sonra yollarda sürünmüştüm yanlış anlama bu gurursuzum değil o an acımı öyle yaşıyordum o dönmek istediğinde hep sorunlar hallolmuş mu diye konuşuyordum bakıyordum hala var sen yoluna ben yoluma ama o sırada ciğerim sökülüyordu asla taviz vermeden aradan bir yıl geçince kuşlar çiçekler böcekler oldum hayatımı hiç değiştirmeden hem de. Herşeyin bir sonu var gerçekten buna inan ve devam et emin ol öyle güçlü biri olarak çıkacaksın ki bu işten kendine şaşıracaksın
Teşekkür ederim. Sizin tamamen geçti mii8 sene çok üzün bir süre.1,5 senelik ilişkim bittiğinde ben bile zorlanmıştım,sizin zorlanmanız da çok normal.Mutlaka geçecektir.
Teşekkür ederim. Sizin tamamen geçti mii
Baska biri vardı bEnim beğendiğim bir tip ilgili ve komikte olunca çok sürmedi 5 6 filan hani severek ayrildigimiz için nefret etmedim halada seviyorum o insanı ama insan olarak yeni biri bastırıyor zaten onunlada evlendim çokta mutluyum ve sen terk edilmissin suan sen aci çekersin ama emin ol sen mutlu olmaya basladigindada o acı cekerNe kadar zamanda geçti sizin ki
İnşallah o zaman hemen gelir. Sizde heeeep mutlu olun. Karşınıza sevebilceğiniz başka biri çıktı mı peki