Arkadaşlar önceden de konu açmıştım 8 senelik sevgilimle ayrılmıştık daha doğrusu o ayrılmıştı ve sonra ortam yapıp onlarla takılmıştı. 2 hafta geçti arada bakıyorum arkadaşımdan onun hesabına bi iki kere acıklı şarkılar paylaşmıştı ama kızları eklemeye falan devam ediyordu neyse amacım zaten barışmak değil dönsede asla barışmam şu saatten sonra ama işte mesela kafam dağılsım diye dışarı çıkıyorum küçük biyer burası her geçtiğimiz yerden onunla olan anılarımız aklıma geliyo şurda şunu yapmıştık şurda şunun hayalini kurmuştuk diye. Hava güzel mesela bugün şurda şunu yapıcaktık keşke şuan burda olsa diye milyon tane şey geçiyo aklımdan. Ama o hayatından çok mutlu gibi birlikte yaptığımız şeyleri başkalarıyla yapıyo havalar güzel olunca şunu yapalım dediğimiz şeyleri şuan başkalarıyla yapıyor. Getirmemeye çalşıyorum okadar çok uğraşıyorum ki kafamı dağıtmak için ama dönüp dolaşıp melankoliye bağlıyorum. Çok doldu içim aşırı moralim bozuk. Nasıl yapıcam nasıl alışıcaö nasıl geçicek bu süreç bilmiyorum. Siz nasıl atlattınız? Uzun oldu kusura bakmayın ama içim çok dolu