Hayatı ertelemek yok.

kararsizkiz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
87
1
6
Tekirdağ
Fark ettimki bir şeyleri hep kilo verdikten sonraya,kilo vermeyiyse sonraya belki pazartesiye belki birinin beni bir sözle kırmasına erteliyorum ve kısır döngüde ilerliyorum. Ertelemek yok artık ertelemicem hiçbir şeyi de kilo verdikten sonraya ötelemiyeceğim ha sakın bu kız kilo vermekten vazgeçti demeyin vericem hem de 17 yaşındayken birilerinin insan yerine koymayıp hakaret etmesine inat manken haline gelene kadar ama hepsi yavaş yavaş olucak.
Boyum 171 uzunum ama bakmayın ince uzun değil adeta dev hissediyorum kendimi selvilikten mahrum etmiyeceğim. Buyrun yaşamaya ne yarın ne de bir dahaki pazartesiye ertelemeyeceğim ben şu saatten sonra vücuduma insanmış gibi davranarak zayıflayacağım.

Eklentiler

• $1405962783115.webp
    $1405962783115.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 137
Akşam yemeğim 2 bardak su+salata
1 tabak çorba
3-4 köfte
(Miktarları yavaş yavaş ayarlamaya başlıyorum)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kilon kaç, ne kadar vermek istiyorsun? Umarim ulaşırsın hedefine. İnsan buraya yazınca daha iyi oluyor, yediklerine dikkat ediyor falan

Canım kilon kaç, ne kadar vermek istiyorsun? Umarim ulaşırsın hedefine. İnsan buraya yazınca daha iyi oluyor, yediklerine dikkat ediyor falan

73 kiloyum hedefim yaz sonu 64 olmak. Buraya yazınca sorumluluk oluyor gerçekten

Bugün dışarıda olduğum için squat ve mekiklerim akşama kaldı ama menüm güzel gibi bakalım ısrarlara yılmıyorum devam ediyorum:24::24:
11.30 bir ayran
13.45 küçük bir nektarin
14.30 bir tabak şehriye çorbası
Bir dahakine şehriye çorbası içmiyeceğim şehriyenin undan yapıldığı aklıma gelmedi sonra da anneme ayıp olmasın diye içtim.Bir de bugün nesfit aldım 2 kutu ve light süt yarın öyle kahvaltı edicem.

Bu sabah 72.3tüm bir an önce 7lilerden kurtulmak istiyorum ama sabır gerek en azından 3-4 hafta
Sabah: 6 yk sade nesfit
1yk yulaf ezmesi
Yarım sb yağsız süt
Ara: 1 küçük muz
Çok sıcak ve nemli hava o yüzden canım çok sıkkın ama geçicek elbet.

Başlamazsan bitmez!!!

Eklentiler

• $1406112737269.webp
    $1406112737269.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 139
Bu sabah 72.3tüm bir an önce 7lilerden kurtulmak istiyorum ama sabır gerek en azından 3-4 hafta
Sabah: 6 yk sade nesfit
1yk yulaf ezmesi
Yarım sb yağsız süt
Ara: 1 küçük muz
Çok sıcak ve nemli hava o yüzden canım çok sıkkın ama geçicek elbet.

Başlamazsan bitmez!!!

Öğle: 6 yk taze fasulye
3 kraker
Yarım bardak ayran
2 çatal salata

Başlamazsan bitmez!!!

Ara: 2 nektarin
Akşam: 4 yk bamya
2 köfte
1 kase cacık

Başlamazsan bitmez!!!

Ben sadece zayıflamak değil aynı zamanda fit bir vücut istiyorum o yüzden 2 gündür 30 günlük mekik ve squat programlarına başladım. Bacaklarim kalçam ve karnim gayet yaniyor ve bu iyiye işaret :)

Başlamazsan bitmez!!!

Eklentiler

• $1406149912499.webp
    $1406149912499.webp
    18 KB · Görüntüleme: 71
  • $1406149925564.webp
    $1406149925564.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 65
Bu sabah tartıldığımda yine 72.3tü 100gram bile versem mübahtı ama verememişim acaba spor kaslarımımı şişirdi motivasyonum yerle bir ama diyorum daha 3.günün sabret bakalım bugün ara öğün yapmıcam belki vücut şaşırır

Başlamazsan bitmez!!!

Eklentiler

• $1406193508485.webp
    $1406193508485.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 56
Offf ya bozdum işte diyeti niye gitmiyo bu kilolar ya 6dan sonra yemeyip dengelicem bu yarın da normal devam edicem eğer yine kilo vermezsem başka bir diyet :(

Offf ya bozdum işte diyeti niye gitmiyo bu kilolar ya 6dan sonra yemeyip dengelicem bu yarın da normal devam edicem eğer yine kilo vermezsem başka bir diyet :(

Aynınız:):): bırakma diyetini hadi devaaammmm....bende mekik vs çektim bugün başladım spora:)) kurban Bayramı'na 63kilo ile girmek istiyorum:)) eşimde ilk buluşmamda giydiğim eteği giymek istiyorum:))

Back
X