hayatı hep kötü gidip sonra düzelen var mı ?

Başla başla sakın aksatma eğitimler, kurslar çok iyi gelir. Uzun ilişkiden çıkmış adamlardan uzak duracaksın bunu bas bas her yerde yazarım söylerim. Bassın gitsin ya evliliğe gidiyormus bir haltlar olmuş ki kaçmıştır. Evliliğe doğru adım atan bi erkek baska bi kadına evlilikten bahsetmez. Amacı sadece göz boyamak.

Ego tatmini yapan her erkeğin egosunu zedeleyecek mahvedecek bir kadın oluyor bununda egosunu yerle bir etmisler. Onuda sende tamir etmeye çalışmış. Ego yarasınıda bir baskasıyla konuşarak ego tatmini yapıp kendine geliyor ve ortadan kayboluyor.

Ah çok iyi anladım şimdi yeni çıkmış ilişkisinden egosu mahvolmuş beni yara bandı yaptı kendine. Aşırı özgüvensiz halleri vardı , bir de depresyonikti, öğlene kadar uyumalar falan.

Benim kafama takılan yanı, biz 12 sene önce bir süre beraber eğitim aldık , çalıştık, pek muhabbetimiz yoktu, sadece bir kaç projede beraberdik, ben onun suratını bile hatırlamazken, bu benim saçımın renginden (ben bile hatırlamıyordum o zamanki saçımın rengini ) tut da en ufak hareketime kadar hatırlıyordu. Hatta bir konu geçti, o gitmiş ben gitmemişim oraya, orda olsaydın onu da kesin hatırlardım dedi, ben anlamadım bunu takık manyak mı ne ?

daha gecenlerde benim aklima gelmistin ya hosgeldin. 💫 baban icin basin sagolsun oncelikle.

onun disinda adami hala neden dusunuyorsun yahu resmen para icin yanasmis, olmayinca cekmis gitmis. agustostan bu yana onun aklinin ucuna gelmesi dahi kendine hakaret. sal gitsin kafani mesgul bile etmemesi lazim o karakterde birinin.

hepimizin oluyor zor donemleri, bazilarimizin daha cok zorluyor ama tabi ki geciyor. sadece benim soylemek istedigim sey su, kendini mutsuz hissediyorsun diye bir baskasindan medet umma bosver. belki mental olarak daha kotu bir anina veya bosluguna denk gelse adama para kaptiracaktin. o zaman x2 yikim olacakti.

Hoşbulduk, teşekkür ederim.

Ya bende bir huy var, kişi ya da olay yada herhangi bir şeyin sebebini öğrenmeden rahat edemiyorum, mesela yağmur neden yağar gibi gibi olsa bile çözene kadar rahatlayamıyorum, bu olayda da kişiden ziyade, niye bunu yaşadım, amacı neydi, ben ne hata yaptım gibi sorulara cevap bulup bir daha aynı hataları yapmamak için çözmeye çalışıyorum.

Evet o sırada onun ilgisi iyi gelmişti açıkcası, ama para olayına girince bende şimşek çaktı zaten, zararın neresinden dönülürse kardır, haklısın.

Hanımlar merhaba, oldukça uzun bir süredir yoktum. 1 sene önce babam hastalandı, yoğun bakım süreci sonrasında temmuzda babamı kaybettim. Babamın hastalandığı dönemde eskiden tanıdığım bir iş arkadaşım benimle görüşmek istedi, sıcak bakmıyordum ama ortak tanıdığımız arkadaşlarım çok iyi çocuk vs vs görüş diye beni gaza getirdi açıkcası ki kendisiyle uzun yıllardır aynı işyerindeyiz ve hiç bir olumsuzluk duymamıştık. Uzak şehirlerde olduğumuzdan telefonla konuşuyorduk sonra aramalar azaldı, bende o sırada babamı kaybettim ve çok kötüydüm, o da ailesinin yanına gittiğini, annesinin hastalandığını ve hastanede onunla kaldığını vs anlattı bende anlayış gösterdim. Ama ben ciddi bir ilişki istediğimi belirten davranışlarda bulunuyordum ondan cesaret alarak çünkü konuşmalarımız hep o minvaldeydi. Ben ciddiyet istedikçe beni aramamaya başladı, neden aramıyorsun dediğimde aklımda çok fazla şey var dedi ben de tamam dedim ve bir daha da aramadım, aylar geçti o da aramadı. Hayatımın en kötü dönemlerinde harika bir kazık yemiş oldum.

Eski üyeler hatırlar 2019 yılında boşanmıştım, boşandıktan sonra çok kötü bir yere tayinim çıktı, babam hastalandı, işyerinde çok kötü zamanlar geçirdim, artık o kadar yorgunum ki, geçecek biliyorum ama birilerinin bana evet bende çok kötü şeyler yaşadım ama düzeldi bitiyor sabret demesine ihtiyacım var.

Şu an hiç bir hayalim yok, tek isteğim iş değiştirmek.
Başınız saolsun kaçan kovalanır öncelikle bunu unutmayın zaten evlenip ayrılmışsınız anlıyorum düzgünce evlenip yuva kurmak en doğal hakınız güzel düşünce ama malasef kanun bu kaçan kovalanır siz evliliğe karşı coll oldukça lkarşınızdaki sizin üzerinize düşer

Hanımlar merhaba, oldukça uzun bir süredir yoktum. 1 sene önce babam hastalandı, yoğun bakım süreci sonrasında temmuzda babamı kaybettim. Babamın hastalandığı dönemde eskiden tanıdığım bir iş arkadaşım benimle görüşmek istedi, sıcak bakmıyordum ama ortak tanıdığımız arkadaşlarım çok iyi çocuk vs vs görüş diye beni gaza getirdi açıkcası ki kendisiyle uzun yıllardır aynı işyerindeyiz ve hiç bir olumsuzluk duymamıştık. Uzak şehirlerde olduğumuzdan telefonla konuşuyorduk sonra aramalar azaldı, bende o sırada babamı kaybettim ve çok kötüydüm, o da ailesinin yanına gittiğini, annesinin hastalandığını ve hastanede onunla kaldığını vs anlattı bende anlayış gösterdim. Ama ben ciddi bir ilişki istediğimi belirten davranışlarda bulunuyordum ondan cesaret alarak çünkü konuşmalarımız hep o minvaldeydi. Ben ciddiyet istedikçe beni aramamaya başladı, neden aramıyorsun dediğimde aklımda çok fazla şey var dedi ben de tamam dedim ve bir daha da aramadım, aylar geçti o da aramadı. Hayatımın en kötü dönemlerinde harika bir kazık yemiş oldum.

Eski üyeler hatırlar 2019 yılında boşanmıştım, boşandıktan sonra çok kötü bir yere tayinim çıktı, babam hastalandı, işyerinde çok kötü zamanlar geçirdim, artık o kadar yorgunum ki, geçecek biliyorum ama birilerinin bana evet bende çok kötü şeyler yaşadım ama düzeldi bitiyor sabret demesine ihtiyacım var.

Ne mutluluk ne sıkıntı kimsenin hayatında ömürlük kalmaz geçer elbette.

Ah çok iyi anladım şimdi yeni çıkmış ilişkisinden egosu mahvolmuş beni yara bandı yaptı kendine. Aşırı özgüvensiz halleri vardı , bir de depresyonikti, öğlene kadar uyumalar falan.

Benim kafama takılan yanı, biz 12 sene önce bir süre beraber eğitim aldık , çalıştık, pek muhabbetimiz yoktu, sadece bir kaç projede beraberdik, ben onun suratını bile hatırlamazken, bu benim saçımın renginden (ben bile hatırlamıyordum o zamanki saçımın rengini ) tut da en ufak hareketime kadar hatırlıyordu. Hatta bir konu geçti, o gitmiş ben gitmemişim oraya, orda olsaydın onu da kesin hatırlardım dedi, ben anlamadım bunu takık manyak mı ne ?
Hem öz güvensiz hemde depresyonik. O daha diğer ilişkisinin acısını üzerinden atamamış belli ki. Ya da kisiliği mi böyleydi bilmiyorum hiç çekilecek ömür verilecek bir figür değil ya.

Takık, ıssız roller, negatif, depresif, dengesiz kisilik. Offf gelde iğrenme. Var benimde böyle bir arkadasım yıllardan beri tanışırız çok bi samimiyetimiz yok sevgiliside var üstelik. 6-7 sene önce aynı sergide yer almıştık onunla. Konu açılmıştı. O günkü giydiğim kombin, ayakkabım, saç modelim her şeyi ama her şeyi didik didik anlattı şok oldum. Eski msn adreslerimi bile hatırlıyo. Başak oğlu başak erkeği misin dedim evet dedi. Hic çekilecek tür değil.

Hem öz güvensiz hemde depresyonik. O daha diğer ilişkisinin acısını üzerinden atamamış belli ki. Ya da kisiliği mi böyleydi bilmiyorum hiç çekilecek ömür verilecek bir figür değil ya.

Takık, ıssız roller, negatif, depresif, dengesiz kisilik. Offf gelde iğrenme. Var benimde böyle bir arkadasım yıllardan beri tanışırız çok bi samimiyetimiz yok sevgiliside var üstelik. 6-7 sene önce aynı sergide yer almıştık onunla. Konu açılmıştı. O günkü giydiğim kombin, ayakkabım, saç modelim her şeyi ama her şeyi didik didik anlattı şok oldum. Eski msn adreslerimi bile hatırlıyo. Başak oğlu başak erkeği misin dedim evet dedi. Hic çekilecek tür değil.

Ay burcu balıktı, balıktan geliyor bence , kötü kısmını çalıştırıyor balığın. Arkadaşlarımın dikkatini çekmiş o zamanlar sürekli aşırı derecede bana bakıyormuş . Neyse kısacası dengesiz :)

Bana da ders oldu, taktik yok bam bam bam olayı sökmüyormuş demek ki :)

Öncelikle başınız sağ olsun, Rabbim gani gani rahmet eylesin 🙏
Evet hayat inişli çıkışlı bir süreç, yoluna girer muhakkak. Bir bakarsınız her şey düzelmiş. Bende hiç istemediğim bir şehre (aslında sırf bulunduğum ilçeden gitmek için) tayin istedim. Gittiğimde pişman oldum şartlar daha da kötüydü. Sonra bir kapı açıldı önüme, idarecilik sınavına girmiştim. Puanım yetti şartları daha iyi bir ilçeye tayin oldum. Oradayken eşimle tanıştık bana birkaç saat uzakta yaşıyordu. Benim de yüksek lisans sebebiyle haftanın belli günleri gittiğim bir şehir olduğu için sık sık görüşmeye başladık. Sonunda evlendik ve eşimle birlikte kendi memleketimde yaşıyorum şuan. Tayin oldum eşim burada işe girdi vs. demem o ki sağlık versin Allah gerisi muhakkak hallolur 🙏 Ben her şey ne güzel gidiyor dediğim bir dönemde sağlık sorunları yaşıyorum mesela. Hamileliğim de çok zor geçti 9 ay yattım evde. Tam bitti derken rahim kanamaları başladı hala çekiyorum. Yani bu inişli çıkışlı dönem hepimiz insanız hepimiz için geçerli. Biliyorum bir gün inşallah bu da yoluna girecek 🙏 Senin içinde dilerim yaşadığın bu karanlık günlerin ardı aydınlık olur bahar olur 🌸

Ay burcu balıktı, balıktan geliyor bence , kötü kısmını çalıştırıyor balığın. Arkadaşlarımın dikkatini çekmiş o zamanlar sürekli aşırı derecede bana bakıyormuş . Neyse kısacası dengesiz :)

Bana da ders oldu, taktik yok bam bam bam olayı sökmüyormuş demek ki :)
Ay burcu balık olan adamdan nefret ederim. Kadınlarını bilmem ama su gruplarına her ne kadar romantik, duygusal, sezgileri kuvvetli deselerde aslında en korkunç element su gruplarıdır. Çekilecek tür değiller. Hele hele balık demek manipülasyon demek. Herif ağır manipülatördür eminim. Nerde depresif, negatif karakter var hepsi balık burcunda.
Bir dedikleri bir dediklerini tutmaz. Bu gibi durumlarda ilişkiye, flörte başlamadan anında doğum saatini istemeye devam 🤜🏼🤛🏼

Öncelikle başınız sağ olsun, Rabbim gani gani rahmet eylesin 🙏
Evet hayat inişli çıkışlı bir süreç, yoluna girer muhakkak. Bir bakarsınız her şey düzelmiş. Bende hiç istemediğim bir şehre (aslında sırf bulunduğum ilçeden gitmek için) tayin istedim. Gittiğimde pişman oldum şartlar daha da kötüydü. Sonra bir kapı açıldı önüme, idarecilik sınavına girmiştim. Puanım yetti şartları daha iyi bir ilçeye tayin oldum. Oradayken eşimle tanıştık bana birkaç saat uzakta yaşıyordu. Benim de yüksek lisans sebebiyle haftanın belli günleri gittiğim bir şehir olduğu için sık sık görüşmeye başladık. Sonunda evlendik ve eşimle birlikte kendi memleketimde yaşıyorum şuan. Tayin oldum eşim burada işe girdi vs. demem o ki sağlık versin Allah gerisi muhakkak hallolur 🙏 Ben her şey ne güzel gidiyor dediğim bir dönemde sağlık sorunları yaşıyorum mesela. Hamileliğim de çok zor geçti 9 ay yattım evde. Tam bitti derken rahim kanamaları başladı hala çekiyorum. Yani bu inişli çıkışlı dönem hepimiz insanız hepimiz için geçerli. Biliyorum bir gün inşallah bu da yoluna girecek 🙏 Senin içinde dilerim yaşadığın bu karanlık günlerin ardı aydınlık olur bahar olur 🌸

Çok teşekkür ederim...

Bebeğinize de size de sağlıklı günler diliyorum, eşinizle de ne güzel bir hikayeniz varmış, maşallah.

Umut oldu bana hikayeniz :)

Ay burcu balık olan adamdan nefret ederim. Kadınlarını bilmem ama su gruplarına her ne kadar romantik, duygusal, sezgileri kuvvetli deselerde aslında en korkunç element su gruplarıdır. Çekilecek tür değiller. Hele hele balık demek manipülasyon demek. Herif ağır manipülatördür eminim. Nerde depresif, negatif karakter var hepsi balık burcunda.
Bir dedikleri bir dediklerini tutmaz. Bu gibi durumlarda ilişkiye, flörte başlamadan anında doğum saatini istemeye devam 🤜🏼🤛🏼

Evet beni manipüle etti baksana.

İlk baktığım şey doğum haritasıydı aslında ama yanılmışım demek ki

Gelmissin hosgelmissin hatırladım boşandığın zamanları bilmez miyim.
Ama yanlısın var cok hemde. Bi erkekle evlenmek istiyosan ciddiysen bunu asla erkege belli etmeyeceksin. Bu dünyanın kanunu. Yanlısı burda yapmıssın. Ters psikoloji uygulayacaksın.
Ciddiysen ciddi olmadığını, evlenmek istiyosan evlenmek istemediğini ve hevesli görünmediğini göstereceksin ki o zaman ava gececeklerdir.
Bu durumda adamın geri cekilmesi kacınılmazdır. Kazık yememissin yani burda green.

Bu arada basın sag olsun, sabırlar dilerim.
Nasıl mesela? Konuşurken direk evlilik düşünmediğimizi demesek onun yerine "yaa evlilik bana çok zormuş gibi geliyor.bir insana gerçekten güvenmek de kolay değil bekarlık en iyisi" desem.o kişi evlilik düşünmüyorsa canına minnet olur, eğer evlilik düşünen bir insansa da evliliğin güzel yanlarından bahseder ikna etmek için çabalar.yani evlilik düşünmeyen bir erkek iki durumda da kararında net olmaz mı? Benim de evlilik düşünmemem onun bu evlilik istememe fikrini nasıl değistirir ki o kısmı anlamadım. Bu konuyla ilgili taktiğe ihtiyacım var çünkü zamanı gelince evlenmeye yönelik olduğum bence yaşam tarzımdan da belli oluyor.galiba biraz taktik uygulamalıyım

Başın sağ olsun. Ama hayatı biraz fazla acıklı yaşıyorsun gibi geldi. Yani bu adam olmadıysa başka adam olur. Adam o kadar çoook ki.
Birde hemen ciddi mi konuşuyorsun ? O da çok itici duruyor.

Canim hatırlıyorum ben seni
Her kışın sonu bahardır üzülme.
Eğer paran varsa bi kac ay dinlen kafanı toparla iyi gelecektir.

Babamın hastalandığı dönemde eskiden tanıdığım bir iş arkadaşım benimle görüşmek istedi, sıcak bakmıyordum ama ortak tanıdığımız arkadaşlarım çok iyi çocuk vs vs görüş diye beni gaza getirdi açıkcası ki kendisiyle uzun yıllardır aynı işyerindeyiz ve hiç bir olumsuzluk duymamıştık. Uzak şehirlerde olduğumuzdan telefonla konuşuyorduk sonra aramalar azaldı, bende o sırada babamı kaybettim ve çok kötüydüm, o da ailesinin yanına gittiğini, annesinin hastalandığını ve hastanede onunla kaldığını vs anlattı bende anlayış gösterdim.

Gayet bana ciddi ilişki istiyormuş gibi davrandı, ev almak, ev işlerinin konuşulması, benim yanıma gelmek ve ailemle tanışmak gibi bir çok şeye dayanarak bende umutlanmıştım açıkcası , sonra bana annesinden dolayı çok borcu olduğunu söyledi , borç para istedi ve bende vermedim ondan sonra da hiç aramamaya başladı.

En zoruma giden de babamın vefatından sonra deli gibi ağladığım bir gece beni çok güzel teselli ederek , pat diye borç istemesi. Yani resmen kendi için benimle konuştu o akşam ve moralimi düzeltti, manipülasyon yaptı, parayı alamayınca pat diye çıktı hayatımdan.

Fakat şu da var ki, gerçekten niyeti ciddi olsaydı ben kendimi geri çektiğimde bir süre sonra en azından nabız yoklardı , adam resmen kayıplara karıştı.

Ay ben çok cahilim, şimdi bu aklınca taktik mi yapıyor?

Ağustosdan beri hiç görüşmüyoruz ama aşırı soğudum ben böyleyim işte, bu tarz davranışlar beni çok soğutuyor ve soğudum mu tekrar ısınamıyorum.

Birde bir şeyi ne kadar istiyorsan o kadar olmuyor sanırım, ama bu olaylardan sonra hiçbirşeye isteğim kalmadı sadece iş hayatımla ilgili isteğim var o kadar.

Siz bu adamla yüzyüze ne kadar görüştünüz ? " Uzak şehirlerde olduğumuz için telefonla görüştük " demişsiniz. Siz bu insanla gerçeķ bir ilişki yaşamamışsınız ki. Telefon arkadaşlığı yapmış , hayalleriniz üzerine sohbet etmişsiniz.

Yaşınızı bilmiyorum. Ancak ilişkiler konusunda çok cahil olmadığınızı ; daha önce evlilik tecrübesi yaşadığınıza göre , ilişkinize daha gerçekçi bakabileceğinizi düşünüyorum.

" Aklınca taktik mi yapıyor " demişsiniz. Ne taktiği , hangi taktik ? Adam : babanızı kaybettiğinizde, siz ağlarken sizi teselli edip ; üstüne sizden para istemiş. Siz para vermeyince de bir daha aramamış.

Mutsuz zamanlarınızda telefonda da olsa aklınızı dağıtmanıza yardım etmiş ve sizden istediğini alamayınca da hayatınızdan gitmiş.

Nasıl mesela? Konuşurken direk evlilik düşünmediğimizi demesek onun yerine "yaa evlilik bana çok zormuş gibi geliyor.bir insana gerçekten güvenmek de kolay değil bekarlık en iyisi" desem.o kişi evlilik düşünmüyorsa canına minnet olur, eğer evlilik düşünen bir insansa da evliliğin güzel yanlarından bahseder ikna etmek için çabalar.yani evlilik düşünmeyen bir erkek iki durumda da kararında net olmaz mı? Benim de evlilik düşünmemem onun bu evlilik istememe fikrini nasıl değistirir ki o kısmı anlamadım. Bu konuyla ilgili taktiğe ihtiyacım var çünkü zamanı gelince evlenmeye yönelik olduğum bence yaşam tarzımdan da belli oluyor.galiba biraz taktik uygulamalıyım
Acı gerçeklerle karşı karşıya kalalım simdi. Erkeklerin gözünden kendimize bakarsak “evliliğe meraklı olan kızlar” olarak görülüyoruz. Artık erkekler kızları düşürmek için hemen “ciddi ilişki arıyorum ciddiyim” diyor. Yeter ki düşsünler, yeter ki kansınlar. Çünkü bu konuları kadını düşürmek ve kandırmak için kolay cümleler.
Karşındaki erkek evlilik istese bile ne olursa olsun hevesli görünmemeniz lazım.
Netlik her zaman iyidir ama taktiklerle daima yola ulaşabilirsin.
Netlikle, keskinlikle olacak olsaydı bu isler insanlar hiçbir zaman yorulmazdı. Ama karşınızda bi erkek varsa orda biraz düşünmek gerekiyor.
Hevesli görünmediğiniz bir erkeğe, evlilik istemediğinizi belirttiğinizde evlilik düşünmeyen erkek bile anında evlilik isteyebilir. Çünkü ters psikoloji bu.
Evlenmeye yönelik olsanız bile bazı konularınızda düşüncelerinizde ne kadar gizemli ilerlerseniz bir erkek için o kadar istenirsiniz.
Mesela evliliğe hevesli olduğunuzu belirttiğinizde erkek “bu kız elimin altında nede olsa istiyo” diye düsünür. Ama senin düşüncelerini bilmediği zaman aklında soru işaretleriyle peşinden koşar. Evlilik istemediğini belirttiğinde istemen için çabalar. Hiç şaşmıyor bu kural.

Ben de zor zamanlar geçiyorum. Umarım bir gün geçer diye bekliyorum. Anlatsam "senin derdin benden çokmuş" dersin..."Öldürmeyen acı güçlendirir" diye düşünüp, yaşadıklarından dersler çıkararak, ileriye bakmalısın. Asla geriye bakma. Ne kadar çok geçmişi düşünürsen o kadar üzülürsün. Zaten babanı kaybetmişsin bir de bu adamımı düşünüp üzüleceksin. Boşver gitsin..Herkesin söylediği taktiklere de takılma. İçinden geldiği gibi (dozunda) davran bence. Taktiklerinle hayatına girecek adam hiç girmesin.Taktik denilen şey karşıdaki kişiyi manipüle etmek demek değil mi? Benim düşüncem budur.

Başın sağ olsun. Ama hayatı biraz fazla acıklı yaşıyorsun gibi geldi. Yani bu adam olmadıysa başka adam olur. Adam o kadar çoook ki.
Birde hemen ciddi mi konuşuyorsun ? O da çok itici duruyor.

Teşekkür ederim. Evet üst üste çok fazla şey yaşayınca insan ister istemez böyle oluyor. İş hayatında yaşadıklarımı yazsam şok geçirirsiniz, mobbing baskı her şey. Ayrıca evli erkeklerin ay çok mutsuzum boşanacağım deyip kandırmaya çalışmasını saymıyorum bile. Çemkirmekten helak oldum böyle tiplere.

Adam çok evet ama benim kriterlerime göre çok az insan var ya da bana henüz denk gelmedi. Çok fazla kişi çıktı karşıma açıkçası boşandıktan sonra, ama hangisi gerçekten istediğim gibiydi, hiçbiri. Ha ne arıyorsun da böyle bulamıyorsun derseniz, zengin koca falan aramıyorum :) Dürüst, saygılı , sorumluluk sahibi kısacası karakterli insan arıyorum, ama hepsi bir yerde falso veriyor.

Canim hatırlıyorum ben seni
Her kışın sonu bahardır üzülme.
Eğer paran varsa bi kac ay dinlen kafanı toparla iyi gelecektir.

İnşallah öyledir bekliyorum :)

Param varda zamanım yok, buraya bile yıllar sonra ilk kez girebildim, işim o kadar yoğun ki, hem fiziksel hem de kafa olarak çok yoruluyorum ve tek isteğim işimi değiştirebilmek.

Back
X