- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Başla başla sakın aksatma eğitimler, kurslar çok iyi gelir. Uzun ilişkiden çıkmış adamlardan uzak duracaksın bunu bas bas her yerde yazarım söylerim. Bassın gitsin ya evliliğe gidiyormus bir haltlar olmuş ki kaçmıştır. Evliliğe doğru adım atan bi erkek baska bi kadına evlilikten bahsetmez. Amacı sadece göz boyamak.
Ego tatmini yapan her erkeğin egosunu zedeleyecek mahvedecek bir kadın oluyor bununda egosunu yerle bir etmisler. Onuda sende tamir etmeye çalışmış. Ego yarasınıda bir baskasıyla konuşarak ego tatmini yapıp kendine geliyor ve ortadan kayboluyor.
Ah çok iyi anladım şimdi yeni çıkmış ilişkisinden egosu mahvolmuş beni yara bandı yaptı kendine. Aşırı özgüvensiz halleri vardı , bir de depresyonikti, öğlene kadar uyumalar falan.
Benim kafama takılan yanı, biz 12 sene önce bir süre beraber eğitim aldık , çalıştık, pek muhabbetimiz yoktu, sadece bir kaç projede beraberdik, ben onun suratını bile hatırlamazken, bu benim saçımın renginden (ben bile hatırlamıyordum o zamanki saçımın rengini ) tut da en ufak hareketime kadar hatırlıyordu. Hatta bir konu geçti, o gitmiş ben gitmemişim oraya, orda olsaydın onu da kesin hatırlardım dedi, ben anlamadım bunu takık manyak mı ne ?