Hayati Sevmiyorum Artik

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Mutsuzum. Gonul isterdi ki 2019'un ilk gunlerinde boyle bir cumle dokulmesin klavyemden ama mutsuzum iste.

Sagligim ve egitimim disinda hicbir seyim yolunda gitmiyor. Is ariyorum bir aydir, geri donen yok. Hic calisamayacakmisim gibi tedirginim. Ziyan olmus gibi hissediyorum kendimi.

Adam gibi bir sevgilim de yok ki hayatima renk katsin ve destegiyle guclendirsin beni.

Her gecen gun insanlardan uzaklasiyorum. Yalnizlasiyorum dogrusu.

Hayat her gecen gun anlamsizlasirken gitgide mutsuzlasiyorum ve gelecege iliskin umudum da yok beni dimdik ayakta tutacak.

Hayati sevmiyorum artik.

Sağlık ve eğitim günümüzde en önemli 2 unsur ayakta kalabilmek için bunlarda siZde mevcut. Sadece 1 aydır iş arıyorsunuz daha çok yeni merak etmeyin lütfen moralinizi yüksek tutun.

Çok mutlu olmak için en güzel şeye sahipsiniz farkında mısınız. Sağlık.
Eğitim de varmış hemen ne bu acelecilik bu tukenmislik her nasip vaktine esirdir.
Zamanı gelince olur sabret.
Hayat iş ve sevgiliden mi ibaret. Elindeki lerin kıymetini bil tadını çıkar.

Sagligim ve egitimim disinda hicbir seyim yolunda gitmiyor.
En önemli olanlar yolunda zaten. Mutlu olmak için illa çok güzel bi işe veya destekçi bir sevgiliye ihtiyaç yok.
Nasip zaman illa ki olur. Siz bu kadarcık şeylerden hayatı sevemezsiniz çok üzgünüm ama işiniz zor gibi

Dünyadaki en büyük mutluluk sağlıklı olmaktır.
Hele bir sağlık elden gitsin bakın o bulunmayan iş ve sevgili o sağlığın yerini doldurabilir mi.
Yatın kalkın, şükredin sağlıklıyım diye.

sağlık dışında hayatta önemsenecek hiçbir şey yok. kafaya takarsınız tabi ama öyle kendinizi üzmeye değer şeyler değil.

geçen sene saçma sapan birçok şeyi kafaya takıp üzülürdüm, şu an sağlıklı bir insan olmak için belki de bütün mal varlığımı verebilirim ama işe yaramaz.

saçma geliyor farkındayım ama gerçekten sağlık olmadığı zaman hiçbir şeyin önemi kalmıyor. herkesin hayatında inişler çıkışlar olur, düzelmeyen şey yok üzmeyin kendinizi.

Sağlık ve eğitimi nasıl bu kadar küçümsersiniz? Sağlık olmasa, işiniz gücünüz olsa, ne kazandığınız paranın ne hayatın tadını çıkarabilirsiniz ne de çalışmaktan zevk alabilirsiniz. Eğitim deseniz zaten hayatta size bir çok kapıyı açabilecek bir anahtar. Şuan o kapı açılmamış olabilir ama yarın ne olacağının garantisi var mı? Biraz eldekilerin kıymetini bilmek lazım, şuan sadece negatifliklere odaklanmışsınız.

kim mutlu ki?
dışarı çıksak akşam eve sağ sağlim döndüğümüz için şükreder olduk.
iyi bir eşim iyi bir işim ve gelirim var ama mutlu muyum değilim....

çünkü gelecek önümde belirsiz
arabama binince paranoyak gibi anında kapımı kilitliyorsam mutsuzumdur
trafikte daha sarı yanarken arkamdaki araç canavara dönüşüyorsa sonrasında sağ sol makas atıp bana dadanıyorsa mutlu değilimdir.

parmagıumdakı kalın alyansım için biri peşime takılıp alyansımı alır mı diye düşünüyorsam mutsuzumdur

karnımdaki çocugum okul cagına geldiğinde sıra arkadaşı kim olacak ,eğitimcileri kim olacak diye düşünüyorsam mutsuzumdur.

eşek gibi çalışıp iyi bir gelirle senede bir kere gönlüme göre tatil yapamıyorsam mutsuzumdur evet ,toplu taşımaya binince oramı buramı ellemesinler diye sürekli tedirginsem de mutsuzum.

daha uzlerce örnek sayabilirim
bu dünya artık beni de mutlu etmiyor
hatta hep diyorum ki
80 doğumluyum,1980 de ölmeliymişim ben çünkü dünya çok kötü oldu artık....

Herkesin eksikleri var.
En onemlisi sagliktir..
Sağlığınızı kaybedince diğer unsurların hic bir önemi kalmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…