- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Var .çocuğum da benim gibi oldu saat 2 de yada 1 de uyuyor .beraber uyanıyoruz .gündüz uykusu yok cunkuSizin çocuğunuz yok muydu?
Çocuğunuz kaç yaşında 1 de 2 de uyuyup ertesi gün 15 de mi kalkıyor sizleVar .çocuğum da benim gibi oldu saat 2 de yada 1 de uyuyor .beraber uyanıyoruz .gündüz uykusu yok cunku
1de veya 2de uyuyup 15te mı kalkıyor? Çok uyuyan bir çocukmuş maşallah. Bence kendinizden önce cocuk için hiç ama hiç iyi bir düzen değil. Büyüme hormonu salgılandığı saatler cocuk ayakta genelde.Var .çocuğum da benim gibi oldu saat 2 de yada 1 de uyuyor .beraber uyanıyoruz .gündüz uykusu yok cunku
İnanın erken uyuması için herşeyi yapıyorum ama yok yani uyumuyor . Gündüz uykusu da hiç yok belki oyuzden çok uyuyor gece1de veya 2de uyuyup 15te mı kalkıyor? Çok uyuyan bir çocukmuş maşallah. Bence kendinizden önce cocuk için hiç ama hiç iyi bir düzen değil. Büyüme hormonu salgılandığı saatler cocuk ayakta genelde.
3 yaşında .genelde 2 buçuk gibi işte uyanır 12 saat falan uyuyor isteÇocuğunuz kaç yaşında 1 de 2 de uyuyup ertesi gün 15 de mi kalkıyor sizle
Gündüz 3 gibi uyanan çocuk nasıl gündüz uykusu yapsın kiİnanın erken uyuması için herşeyi yapıyorum ama yok yani uyumuyor . Gündüz uykusu da hiç yok belki oyuzden çok uyuyor gece
Siz nasıl mutlu hissederseniz öyle olur ama çocuğun düzeni böyle olmamalı.Var .çocuğum da benim gibi oldu saat 2 de yada 1 de uyuyor .beraber uyanıyoruz .gündüz uykusu yok cunku
Sizin gibiyim sabah dokuzda yattımGünaydın yazicaktim ama gözüm saatte kaydı. Son 1.2 aydır bütün hayatım ters gece temizlik yapıyorum 6 da uyuyorum 15 te uyanıyorum. İnsanlar gündüz enerjili olurya ben gece enerjili oluyorum.canimda çok sıkkın annemlede atisiyoruz sürekli benimle uğraşıyor . Neyse asıl sorun herşeyimin ters olmaya başlamas, insanların artık yenimi uyandın ohaa şimdimi kahvaltı yapiyosun sorularından da sıkıldım.benim gibi olan varmi ? Bu çokmu anormal bişi
Paylaşırken internet gidip geldiyse iki defa paylaşılmış belli ki...Yönetim müdahale etmeden yapacak bir şey yok kuzum...AA nasıl yapicaz .iki defa açıldı heralde
Bi oraya bi buraya geliyoruz kafa çorba olduAA nasıl yapicaz .iki defa açıldı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?