Merhaba hanımlar şu an canım çok sıkkın. Tatile geldik. Bebeğim doğduktan sonraki ilk tatilimiz sayılır. Doğumdan sonra eşimle kavgalarımız artmıştı kaç kere boşanma noktasına geldik sonra bir şans daha verelim dedik. Onun da benim de tahammülümüz azaldı ben gerek onun ailesinden dolayı gerekse ondan dolayı gerçekten eşimden soğudum ama arada çocuğumuz olunca onun için çekip gidemedim.
Neyse asıl mevzuya geleyim. Tatile geldik güzel bir tatil geçirelim diye başta konuştuk kavga etmeyelim en azından bu bir hafta birbirimizi alttan alalım dedim tamam dedi.
İkimiz de tüm gün çocuğun peşinden koşmaktan onu eylemekten çok yoruluyoruz pek kendimize vakit ayıramıyoruzgece eğlencelerine de katılamıyoruz haliyle. Aöa ben eşime ben çocuğu uyutayım zaten Yorgun'um sen git eğlen dedim o kendi tek başına çıktı dediğine göre bir şeyler içip geri geldi ben uyuduğjmdan kaçta geldiğini bilmiyorum.
Bu gece için sabahtan onunla konuştum tatildeyiz aramızda daha iyi olsun eski günlerdeki gibi olur belki diye bu akşam çocuk uyuduktan sonra birlikte romantik vakit geçirelim dedim. O da güya heyecanlandı tamam dedi ve tüm gün akşam olsa da romantik vakit geçirsem diye hep konuştuk yanı bence güzeldi.
Ama ne yazık mı benim ökğz koca sözünde durmadı yemekten sonra odaya geldik içkilerimizi almıştık birlikte güzel mum ışığında filan romantik vakit geçirecektik. Ben çocuğu uyutırlen birden horlama sesi duydum benim 12 sen önce hayatta uyuyamayan koca horum horul uyumaya başlamış bile normalde gündüz çok yoruluyorum çocuk da etken uyanıyor hep yörüğünün dediğinden akşam erken uyu bak sonra yorgun oluyorsun derdi o da ben erken uyuyamam ne kadar yorgun olsam da erken uyumam tavuk muyum ben derdi. Ama şimdi saat dokuzda uyudu kaldı. Gerçekten çok üzüldüm ben bir şeyleri toparlayayım belki bize iyi gelir diye düşünürken onun hiç umurunda bile olmadı dışarı çık eğlen deseydin hemen giderdi yorgunluk filan dinlemezdi.
Neyse çok üzüldüm ve sinirlendim yatağında tamamını kaplayacak şekilde uyuduğundan kendime yer açmak için mevcut kenara kay demek için uyandırdım. Uyandı uykulu uyklulu içkin orda iç hadimlerinden ki kendisi beni beklemeden ben çocuğu uyutırlen içkisini içmiş bile ben içmeyeceğim hevesim kaçtı dedim o da aa ama neden gel hadi dedi ama yanı sırf demek için dedi ben de yök sen uyu ben de uyuyacağım içkimi içmeyeceğim dedim ve uzandım beyefendi geliş benim de içeceğimi içti ve başladı telefonla oynamaya yani gel de sinir olma ben de sen bu gece çocuğun beşında bekle ben dışarı çıkıp eğkecepim dedim çıktım otelin lobisinde oturuyorum ve çok sinirliauroca da kırgın ve üzgünüm. Yani ne olacak bizim bu halimiz sanırım artık tamamlanan koptuk bizi sadece çocuk bir arada tutuyor o da nereye kadar tutacak bilmiyorum