Hayatı tersten yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.279
548
29
Günaydın yazicaktim ama gözüm saatte kaydı. Son 1.2 aydır bütün hayatım ters gece temizlik yapıyorum 6 da uyuyorum 15 te uyanıyorum. İnsanlar gündüz enerjili olurya ben gece enerjili oluyorum.canimda çok sıkkın annemlede atisiyoruz sürekli benimle uğraşıyor . Neyse asıl sorun herşeyimin ters olmaya başlamas, insanların artık yenimi uyandın ohaa şimdimi kahvaltı yapiyosun sorularından da sıkıldım.benim gibi olan varmi ? Bu çokmu anormal bişi

Gece uykusu gibi gündüz uykusu olmaz bence
Bir süre direnin uyku düzeninizi oturtun
Çocuğunuz da var diye hatırlıyorurum
Onun düzeni nasıl siz uyurken o ne yapıyor

Gece insanlari dedikleri insanlar var biyolojik saatleri geceye yonelik ,daha aktif dah uretken oluyorlar geceleri fakat hep mi boyleydiniz yoksa gecici bir donem mi onu siz bilirrsiniz kuzum

Var .çocuğum da benim gibi oldu saat 2 de yada 1 de uyuyor .beraber uyanıyoruz .gündüz uykusu yok cunku
1de veya 2de uyuyup 15te mı kalkıyor? Çok uyuyan bir çocukmuş maşallah. Bence kendinizden önce cocuk için hiç ama hiç iyi bir düzen değil. Büyüme hormonu salgılandığı saatler cocuk ayakta genelde.

1de veya 2de uyuyup 15te mı kalkıyor? Çok uyuyan bir çocukmuş maşallah. Bence kendinizden önce cocuk için hiç ama hiç iyi bir düzen değil. Büyüme hormonu salgılandığı saatler cocuk ayakta genelde.
İnanın erken uyuması için herşeyi yapıyorum ama yok yani uyumuyor . Gündüz uykusu da hiç yok belki oyuzden çok uyuyor gece

Günaydın yazicaktim ama gözüm saatte kaydı. Son 1.2 aydır bütün hayatım ters gece temizlik yapıyorum 6 da uyuyorum 15 te uyanıyorum. İnsanlar gündüz enerjili olurya ben gece enerjili oluyorum.canimda çok sıkkın annemlede atisiyoruz sürekli benimle uğraşıyor . Neyse asıl sorun herşeyimin ters olmaya başlamas, insanların artık yenimi uyandın ohaa şimdimi kahvaltı yapiyosun sorularından da sıkıldım.benim gibi olan varmi ? Bu çokmu anormal bişi
Sizin gibiyim sabah dokuzda yattım
Öğlen iki de uyandım ve bu ayın 15 günü böyledir
Diğer onbeş günüde sabah beste yatar öğlen 2 de kalkarım pek bişey değişmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X