• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatı yalan olmuş bunun !

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.165
548
29
Konuyu bilmeyenler için not eşim madde kullanıyordu bende terk ettim .

Sabah sabah çok sinirliyim gerçekten direk konuya gecicem, dün beni ısrarla eşim aradı açtım ama en son bana bekçinin kapıya gelip beni sorduğunu yardım çıktığını falan söyledi . Şaşırdım haliyle bişi demedim kapattım ,ikinci kez yine arayıp geldiklerini söyleyince kuskulandim haliyle( neden iki defa gelsinler ki) ptt yi aradim böyle bişi varmı dedim yok dediler.anladimki amacı beni eve getirmemiş namssz herifin sonra kitlerdi yine kesin .ailemle ev yakin olduğu için birde merkeze yakın olmadimiz için gitme ihtimali olabilirdi zaten ıssız yerdeyiz.iyiki gitmedim ya yoksa alıp beni eve kitlicekti Allah'ın ruh hastası adamı 🤬

Son düzenleme:
Karpuzlu araba Karpuzlu araba , eşinin sana tanıştığınız günden bu güne söylediği ilk yalan bu muydu ki bu denli şaşırıyor ve sinirleniyorsun?!
Ya bilmiyorsunuz işte.okadar inandırıcı yalanlar atiyorki .babası bile kaç kez dedi böyle yalanları nerden buluyor diye,ben yalanı geçtim ya oltaya gelseydim ya gitseydim ona sinirlendim

Ya bilmiyorsunuz işte.okadar inandırıcı yalanlar atiyorki .babası bile kaç kez dedi böyle yalanları nerden buluyor diye,ben yalanı geçtim ya oltaya gelseydim ya gitseydim ona sinirlendim
Kuzum adam madde bağımlısı ve sen de tam kendi bahsettigin nedenlerden yani adamın yalanindan dolanindan biktigin için yuvani bırakıp sigindin ailenin evine ...bu yüzden şaşırma ve kızma seni döndürmek için yalan söylemesine ..seninle evlenmek için de yalan söyleyip olduğundan -ozunden farklı davranmamis miydi zaten !

Kuzum adam madde bağımlısı ve sen de tam kendi bahsettigin nedenlerden yani adamın yalanindan dolanindan biktigin için yuvani bırakıp sigindin ailenin evine ...bu yüzden şaşırma ve kızma seni döndürmek için yalan söylemesine ..seninle evlenmek için de yalan söyleyip olduğundan -ozunden farklı davranmamis miydi zaten !
Haklısın.sukurler olsun ki gitmedim beni eve kitleseydi napicaktim ben ya

Haklısın.sukurler olsun ki gitmedim beni eve kitleseydi napicaktim ben ya
Bu yüzden iki kat tedbirli olacak ve eski evine gitmeyeceksin..adam zaten madde bağımlısı ..kendi hayatını b.ka batirmis sana..gençliğinin böyle kisir bir dongu içinde geçmesine ..senin eğitimini surdurememene ,meslek sahibi olamamana mı acıyacak !!

Bu yüzden iki kat tedbirli olacak ve eski evine gitmeyeceksin..adam zaten madde bağımlısı ..kendi hayatını b.ka batirmis sana..gençliğinin böyle kisir bir dongu içinde geçmesine ..senin eğitimini surdurememene ,meslek sahibi olamamana mı acıyacak !!

Acımıyor zaten .yoksa ayağına kapandığımi bilirim kendi hayatını maf ettin bizimkinide maf etme dedim.ama banamisin demedi üstüne beni haksız buldu,beni manipüle etmeye çalıştı.halada aynı şeyleri yapmaya devam ediyor

Bosanma surecindeyken normal adamin bile yanina gidilmez,sizinki arti madde bagimlisi, tabii ki ne gerekceyle cagirirsa cagirsin gitmemelisiniz. Derdi olan sizin evinize gelir ana babanizin yaninda der ne diyecekse
Hani böyle bişi olsa benim imzam lazimya oyuzden bu yalani atmış . gayet te başarılı 40 yıl düşünsem aklıma gelmez .hissettim aslında yalan olabilirmi diye.ikinci kez arayın ca tam supelendim.ve hissettiğim gibide çıktı.zaten böyle bişi olsa bile gitmezdim o eve .zaten baştan aşağı güvensizlik kokuyor bu adam.oraya gitseydim benu eve kitlerdi yine daha önce yaptığı gibi

Sürekli burada eşinizle ilgili konu açıp aradı bunu dedi şunu dedi diyorsunuz daha 2 gün öncede arayıp bu işte birinin parmağı var falan demişti hayır ben anlamıyorum niye bu adamı engellemiyorsunuz? Aramaları da engelleme özelliği var yani niye açıp dinliyorsunuz da burada hep konu açıyorsunuz bu böyle sürer gider her telefonda konuştuğunuzda konu mu açacaksınız hayır ben rahatsız oluyorsam numaramı değiştiririm..

Sürekli burada eşinizle ilgili konu açıp aradı bunu dedi şunu dedi diyorsunuz daha 2 gün öncede arayıp bu işte birinin parmağı var falan demişti hayır ben anlamıyorum niye bu adamı engellemiyorsunuz? Aramaları da engelleme özelliği var yani niye açıp dinliyorsunuz da burada hep konu açıyorsunuz bu böyle sürer gider her telefonda konuştuğunuzda konu mu açacaksınız hayır ben rahatsız oluyorsam numaramı değiştiririm..
Engellesem nolur ev iki adım ötede .aileme anlatamıyorum kafaları karışmasın diye bende burda anlatıyorum.hayir rahatsız oluyosaniz gozardi edin beni.konu açarken de izinmi Alicam ben şimdi.numarami değiştirmem faturaliyim.engelemiyorum.cunku bu eve gelir bu seferde babam abim evde zaten kavga çıkabilir.yani hep yargılama niye ,bı bildiğim var demekki benim

Geçen konunda da söylemiştim bu adamın dediklerine inanma umursama hangi kafayla söylediği belli değil.Ne olursa olsun hatta kapı önüne bile çağırsa gitme.

Geçen konunda da söylemiştim bu adamın dediklerine inanma umursama hangi kafayla söylediği belli değil.Ne olursa olsun hatta kapı önüne bile çağırsa gitme.
Ben muhattap olmuyorum zaten telefonunda açmıyorum 50 defa arıyor .en son sinirlenip açıyorum.bazende uçak moduna alıyorum telefonu

Siz avukat ve dava açma işiyle ilgilenmek yerine neden hala bu bağımlıyla muhabbet ediyorsunuz? Can güvenliğim yok sürekli tehdit ediyor diye bir tedbir kararı aldırın, sığınma evine gidin, boşanın, hayatınızı kurtarın

Siz avukat ve dava açma işiyle ilgilenmek yerine neden hala bu bağımlıyla muhabbet ediyorsunuz? Can güvenliğim yok sürekli tehdit ediyor diye bir tedbir kararı aldırın, sığınma evine gidin, boşanın, hayatınızı kurtarın
Acamam hemen inada bindirirr işi defalarca yazdım burda,anlamicak ne var bunda.

Acamam hemen inada bindirirr işi defalarca yazdım burda,anlamicak ne var bunda.
[/QUOT

Ne yani boşanmayacak mısınız? Nasıl olacak? Sürekli her gün telefonda onu dedi, bunu dedi. Bloklaşmıyorsunuz da. Ailesinde söyleyin artık kurtarın bu adamdan diye. Adamı yatırsın amateme. İnada bindirsin isterse.

Back
X