• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatı yalan olmuş bunun !

Reis buraya yazanları yanlış anlama insanlar seni tanımadığı halde başına bisey gelmesinden endişe ediyorlar...
Ayrıca bu işin bir an önce sonuca bağlanıp senin kurtulmani istiyorlar
Yani sinirlenme yahut yanlış anlama..
Diğer konularına yazdığım gibi inşallah bu adamdan tez zamanda kurtulursun

Telefonunu neden engellemiyorsun, bırak ulaşamasın sana. Uzaklaştırma kararı çıkarttır, aç davanı gitsin. Bu adamdan korkmaktan, kendi düzenini geciktiriyorsun.

Bosanicam tabiki ama planlı bı şekilde olması lazim.once ona bidaha donmucegimi anlaması gerekiyor.gecen yıl dava açtım aldım boyumun ölçüsünü bütün milleti başıma topladı busefer herkez benim derdimi bıraktı barış şans ver diye tutturdular. Kendi ailem bile şans ver dedi.halada diyorlar.ben bu benzin meselesinde ailesini aradım cekin oglunuzu üstümden dedim.daha kaç defa soyleyim defalarca dedim .onlarda çekemediler.bu maddeye bağımlı olduğu gibi banada bağımlı.ben aileme bile anlatamıyorum onlarida alıştırmaya çalışıyorum.annem geçen yıl dava açtığımda adliyede ağladı sanki damadi onun oğlu bende geliniyim. Eşim annemi bı anneee ben bişi yapmadım demesiyle bile kandırıyor.ya hangisini anlatayım ben şimdi çok şey var .busefer daha tedbirli olmalıyım kendi ailem ve eşime alıştıra alistira boşanan gerekiyor bu adami

Reis buraya yazanları yanlış anlama insanlar seni tanımadığı halde başına bisey gelmesinden endişe ediyorlar...
Ayrıca bu işin bir an önce sonuca bağlanıp senin kurtulmani istiyorlar
Yani sinirlenme yahut yanlış anlama..
Diğer konularına yazdığım gibi inşallah bu adamdan tez zamanda kurtulursun
Biliyorum canım .ama benimde bildigim bişi var bu adamı ben tanıyorum burdakiler benim anlattığım kadarıyla tanıyorlar.beni burda bilenler bilir bu adamın ölmesini bile diledim ben Allah,tan ben , çaresizliği n en dibine vurdum. Kendi ailem bile yanımda olmadılar.bian da kendimi burda buldum annem her eşimle ilgili bişi dediğinde sus konuşma yorum yapma sen dedim . Annemle bile aramız bozuldu.benim annem de değişken insan bazen tmaam arkandayim kızım diyor.esimi bı görmesiyle fikri degisiyor

Senin anlattığın kadarıyla biliyoruz işte emin ol şu yorum.atan kadınların yahut benim elimde sihirli bi değnek olsa da o laneti kurbağa çevirip derede boğsak...
Sen anlattıkça bizlerde kinlenip nefret edip bitmedi mi bitirsene engellesene moduna giriyoruz ...
Yanlış anlama yani burada ki kadınların siniri sana değil o karaktersize.
Inşallah başına bi halt gelmeden kurtulursun o lanetten tek temennim bu

Telefonunu neden engellemiyorsun, bırak ulaşamasın sana. Uzaklaştırma kararı çıkarttır, aç davanı gitsin. Bu adamdan korkmaktan, kendi düzenini geciktiriyorsun.
Ondan korkmuyorum benim bu hayattaki tek umudum oğlum .oglumdan olmasaydı çok yapmayı düşündüğüm bisii vardı şu zamana kadar geciktrdigim.oglum için durdum geciktirdim.bu adam ben ondan ayrılmak istediğimde oğlumu bana koz olarak kullandı giden herşeyi bırakır gider dedi.ogun onunla polislik olduk .eğer yine aynı şeyi yaparsa ya ben ya o beni gerisini siz anladınız .sadece planlı bı şekilde bisileri halletmeye çalışıyorum işler kotulesmesin diye .yoksa ben artık sabrimin sinirindayim

Senin anlattığın kadarıyla biliyoruz işte emin ol şu yorum.atan kadınların yahut benim elimde sihirli bi değnek olsa da o laneti kurbağa çevirip derede boğsak...
Sen anlattıkça bizlerde kinlenip nefret edip bitmedi mi bitirsene engellesene moduna giriyoruz ...
Yanlış anlama yani burada ki kadınların siniri sana değil o karaktersize.
Inşallah başına bi halt gelmeden kurtulursun o lanetten tek temennim bu
Çok teşekkür ederim haklısın .inşallah biran önce kurtulurum Allah hepinizden razı olsun bana dua edin yeter benim buna ihtiyacım var 🙏

Çok teşekkür ederim haklısın .inşallah biran önce kurtulurum Allah hepinizden razı olsun bana dua edin yeter benim buna ihtiyacım var 🙏
Allahım seni sağ-salim kurtarsın o dertten inşallah kurtuldum diye attigi başlığı görelim.
Cansın.
Metanetini koru.
Çizdiğin yoldan şaşma.
Kurtulmaya bak.
Dualarımız elbette ki seninle

Engellesem nolur ev iki adım ötede .aileme anlatamıyorum kafaları karışmasın diye bende burda anlatıyorum.hayir rahatsız oluyosaniz gozardi edin beni.konu açarken de izinmi Alicam ben şimdi.numarami değiştirmem faturaliyim.engelemiyorum.cunku bu eve gelir bu seferde babam abim evde zaten kavga çıkabilir.yani hep yargılama niye ,bı bildiğim var demekki benim

Allah aşkına eve gelecek olan gelir ailen bilmiyor mu niye ayrılmayı istediğini evlerinde kalıyorsun kavga çıkarmak o kadar kolay mı? İyi o zaman eve gelir kavga çıkarır diye her telini açın saçma sapan laflarını duyup böyle her defasında sinirlenin çok mantıklı yani.. Uzaklaştırma kararı diye birşey var hanımefendi kapıya dayanırsa karar aldırırsınız o cesarette olan çoktan gelirdi kendinize bahane üretmeyin yok onu bunu dedi siz bu adamla ayrılmayacaksınız telefonlarını bilerek açıyorsunuz hiçbir halt yapamaz böyle de sizi istediği zaman taciz eder çok iyi yapıyorsunuz iletişimde kalarak

Allah aşkına eve gelecek olan gelir ailen bilmiyor mu niye ayrılmayı istediğini evlerinde kalıyorsun kavga çıkarmak o kadar kolay mı? İyi o zaman eve gelir kavga çıkarır diye her telini açın saçma sapan laflarını duyup böyle her defasında sinirlenin çok mantıklı yani.. Uzaklaştırma kararı diye birşey var hanımefendi kapıya dayanırsa karar aldırırsınız o cesarette olan çoktan gelirdi kendinize bahane üretmeyin yok onu bunu dedi siz bu adamla ayrılmayacaksınız telefonlarını bilerek açıyorsunuz hiçbir halt yapamaz böyle de sizi istediği zaman taciz eder çok iyi yapıyorsunuz iletişimde kalarak

Dalgamı geçiyorsun benimle.gelmedimi sanki geldi mahalleye rezil etti bizi benzinle yakarım kendimi dedi tuttu kolumdan götürmeye çalıştı.yak kendini adamsan dedim.bak arkadaşım bende bilirim uzaklaştırma almayı boşanmayı .ben anlatamıyormuyum yoksa anlamak istemiyor musunuz.bu adama uzaklaştırma cikarirsam davayı hemen açarsam bana bişi yapmayacağı ne malum.zaten bana kinli hala bikere şikayet ettim diye gelip gidip sen beni tahrik ediyordu sana elimi kaldirayimda sende polise şikayet et diye diyor.ben bana bişi olmasından da korkmuyorum eni sonu hepimiz toprak olucaz zateb.oğlum var benim onun için dikkatli olmak zorundayim .inada bindirir işi bu adam ruh hastası anladınız mı.gecen yıl dava açtım aldım boyumun ölçüsünü polise şikayet ettim yine aldım boyumun olsuju.bak son nerde ben annemde o evde şimdi maddesini kullaniyor

Sizin için artık olmuş şeylere kızıp, olacak şeylere de şaşırmak, bunlar için boşa vakit harcamak yerine, çocugum için kendim için ne yapabilirim nasıl en az hasarla bu durumdan kurtulabilirimin derdine düşmeniz gerekiyor.

Bu vb. daha neler neler diyecektir. Huyu belli.

Back
X