Aksilik iste bnde cok seviorm inş orda yasarim bigünHep olmayanı istiyoruz gerci Istanbulda hicbirzaman yasamak istemedim 1 hafta zor duruyordum evlenince mecbur burada yasiyoruz evet etkinlik cok ,gidecek yer bol ama kalabalik,rezil ,bogucu benim gibi yesile alismis insana burasinin yogunlugu
Beton beton cafeler binalar agir geldi hala gideriz buradan diye dusunuyorum
Ah canm bağladim bile ama cikmak nasip olmadi bi türlü iste[/QUOTE][QUOTE="matmazeldepresif, post: 42026897, member:]tamamen bir değişiklik yap kalk yerinden uzaklaş o kasabadan iyiden yaşlı teyzeye bağlamadan
Ne guzel peki siz nereye gttiniz ve tek basinizami bi hayat kurdunuz ailenzlemiMissCherryBlossom, post: 42026856, member: 406520"]Valla sizi anliyorum , ben de ufak bir kasabadaydim.
Baktim hayat gecmiyor buyuk sehirde deliler gibi is aradim ve tasindim.
Bence siz de aynini yapmalisiniz. Tasinin Istanbul'a.
Bekar kizlar icin en iyisi buyuksehir bence. Sosyal aktivite var, herifler var, kurs, eglence vs var. Gidin derim. Buyuk sehrin enerjisi baska, insan sabah kalktiginda vallahi farkli bir enerjiyle uyaniyor.
Ah canm bağladim bile ama cikmak nasip olmadi bi türlü iste
Sizinki nedir peki skntlrniz ve nasil basa cikiosnz zira ben artik basedemiormAl bendende o kadar ama benim sikintilarim senin gibi degil
Evt ama iste bağli oldğm ili sevmiorm hep aklimda İstanbul varkamu da çalışıyorsun o zaman
kasaba büyük şehre yakınsa haftasonları git gez dolaş
E siz neden bos duruosnzki pekiValla bende dogma buyume istanbulluyum ama hergun ayni yasiyorum. Kabuguna sığamıyorsun anliyorum seni. Ne yapabilirsin bende bilmiyorum.
Evt ama iste bağli oldğm ili sevmiorm hep aklimda İstanbul var
Evet canm ya kusura bakma telle yazdğm icin olmuo birbirine girdi .aslnda burda vardi istanbullu biri memur ama istemiomus evliliği once pesimden kostu sonrada boyle dedi iste .ailemi ikna etmeye calisiorm canm onlrla gtmek istiorm cunku[/QUOTE]telle mi yazıyorsun alıntılar birbirine giriyor...
tayin iste İstanbul olmuyorsa başka bir çok il var sosyaliitesi fazla olan gezilecek yerleri çok olan onları dene sonra İstanbullu birini bulursun belki
Canm benim sizleri tanimiorm ama cok teşekkürler gerçekten siz boyle yazinca aklima bise geldi boşa dememisler dost aci değil aciyi tatil söylerOfff süper yaa köy gibi dogal bir yerde yasiyosun yalnizsin kaynana gorumce asik suratli koca derdin yok ayyy süper yaa valla ozgursun kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?