hayatı yaşamak için yaşamak....

Canm benim sizleri tanimiorm ama cok teşekkürler gerçekten siz boyle yazinca aklima bise geldi boşa dememisler dost aci değil aciyi tatil söyler
Bilmiyom ben ilk atandim kucuk bi ilcede kendime ev tuttum yerlestim bir yil yasadim yalnizdim ise git gel bi hayatim vardi sosyal aktivitem okuldaki bi iki bayanla cikista kahve icmekti ozgurdum hayatim sadece bana aitti....

Kisacasi hayatim boyunca o bir seneyi ozleyip duracagim...

E ne güzel işte.O küçük kasabada ne para birikir varya.Valla ben olsam her ay atardım köşeye bi miktar. Yazında yıllık iznimde ver elini yurt dışı.Ohhh mis.Hatta hafta sonları yurt içi turlarada katılırdım.Bundan güzel aktivite mi olur ?

Sizinki nedir peki skntlrniz ve nasil basa cikiosnz zira ben artik basedemiorm
Ya kucuk sehirde yasiyorum diye insan sıkıntıya girer mi valla her gunum agkamakla geciyor biraz sukretmesini bilmemiz lazim parani biriktir yada imkanin varsa tasinin olsun bitsin

Oyle deme sekerim, bir sure sonra bayiyorsun. Yani bana 1 yil huzurlu ve guzel geldi, 2 . yilda baymaya basladim.

Gencken buyuk sehirde, coluk cocuga karisinca daha duzenli kucuk bir sehirde yasamak bence ideali.

Oyle deme sekerim, bir sure sonra bayiyorsun. Yani bana 1 yil huzurlu ve guzel geldi, 2 . yilda baymaya basladim.

Gencken buyuk sehirde, coluk cocuga karisinca daha duzenli kucuk bir sehirde yasamak bence ideali.
Muhakkak bayıcak.Ömrünü gezmeye adamayacakki sonuçta.Ben şahsen konu sahibinin yerinde olsam 1-2 sene oyalanmak adına böyle bir şeyi seve seve yapardım. Zaten o zamana kadar İstanbul a gelmenin yollarını arar.Kamuda çalışıyormuş İstanbula giderse bir daha gezecek para bulamaz zaten Gezmek iyidir iyi.Gezelim.

İstanbuldan kaçmaya yer arıyorum ya millet hayalini kuruyor. Nesi var ki buranın. Kalabalık, adım atılcak yer görseler bina dikiyorlar, kadıköyde falan kokudan durulmuyor, insanları bi alem, şu dakika git seni atadık desinler ayaklarım totoma değe değe giderdim.

İstanbulda keyif sürmek için çok para şarttır,çok paran yoksa insanların istanbulda yaşama isteğini anlayamıyorum ben.İyi bir semtte bir evin yoksa,kafan estiğinde boğazda bir restoranta gidemiyor,hisarda kahvaltı edemiyorsan,ataköy marinadan teknenle çıkamıyor,çırağanda akşam yemeği yiyemiyorsan eğer istanbul eziyet!Kıt kanaat geçinicem akşam 3-5 avm gezicem diye ne bunca trafiği ne de bunca stresi çekmeye değmez.

Istanbul'dayim gezemiyorum cunku useniyorum neden cunku trafik vsr var cunku masraf cok bi evden cik bi suru para ve zaman ama gene de herseye deger Istanbul :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…