- Konu Sahibi llllpocahontasllll
-
Boyunuz kaç,kikonuz ne kadar ?
kilo alamıyorum çok yiyorum diyen insanlar aslında çok yemeyen insanlardır.
bir süre en azından bi hafta filan ne yediğini tamamen yaz bakalım.
ve bize göster
eminim azıcıktır.
kilo almanın tek yolu var, yemek yemek
hipertiroid filan olmadığını varsayıyorum
Sağlığın yerinde ise dert edilecek bir durum değil . ;=) Ben de yerim yerim kg almam.Bünye...
34 bedensin sanırım.Çoğu mağazada 34 beden satılıyor.Bence bi genç kızın tombul olmasındansa zayıf olması daha uygun.Madem sağlık sorununuz yok,üzülecek bir durum da yok.4-5 kg ne ki,alınır...
Bence düzensiz bir biçimde kilo almamalısın,sonra engel olamazsın.Bir doktora başvur derim ben.. Doktorun gözetiminde kilo alırsan daha sağlıklı olur
sürekli hayatı, yaşamayı erteliyorum nedeniyse aslında çok önemsiz gibi görünen ama bir türlü çözemediğim problem KİLO! bu lanet olası şey birçoğumuzun hayatını etkiliyor. en basit örneğiyle, bi arkadaşımızla mı buluşacağız, hazırlanırız ederiz, giysimizi giyeriz sonra aynanın karşısına geçtiğimizde kilo yüzünden üzerimizde duruşundan dolayı moralimiz bozulur ya, buluşmak için hiçbir hevesimiz kalmaz..
hani derler ya insanın neresi ağrıyorsa canı orasıdır diye, işte insanın neyle problemi varsa hayatı hep onun üzerine kuruludur, hep onu düşünür, her durumu ona göre değerlendirir. benim de sorunlarımın kaynağı olarak gördüğüm şey kilo.. bu kadar zayıf olmaktan bıktım artık. daha doğrusu kendimden bıktım, çünkü aslında istesem alıyorum.. ama neden bu kadar üşengeçlik.
bunun yüzünden dışarı bile çıkmak istemiyorum. o yüzden de hayatım öylesine geçip gidiyor gibi, yaşamayı erteliyormuşum gibi.. arkadaşlarım çağırıyor ama ben sırf bu yüzden dışarı çıkmayı istemiyorum, bi kilo alsam çok mutlu olcam diyorum ama her seferinde yarın başlayacağım diyorum, yarın olunca da yine yarın diyorum.. o yarın hiçbir zaman gelmiyor. yaz için yeni giysiler almak istiyorum, alışverişe çıkmak istiyorum ama biliyorum aldığım şeyler istediğim gibi olmayacak o yüzden kilo almayı bekliyorum bunu yapmak için bile.. 18 yaşındayım ve en güzel günlerimi bu aptal sorun için "öylesine" geçiriyorum gibi geliyor. üzülüyorum çünkü bi daha gelmeyecek bu günler..
nasıl birazcık daha hırslı, azimli, kararlı olabilirim.. of allahım ya, azıcık üşengeç olmasam hırslansam.. ah ah..
aranızda benim gibi olanlar var mı kızlar yaa..
Konuyla alakasız belki ama başka bi konunuzda 21 yaşında olduğnuzu söylemişsniz.
yalnızmı yaşıyorsun.ailenle kalıyorsan birmüddet sana sürekli yiyecek getirmelerini,kendinin üşendiğini yardım istediğini söyle..elbette anlayışla karşılayacaklardır...
ay kuzummm kıyamam ben sana yaaa ben de aynı dertten muzdaribim... ergenlik cagımdan beri zayıfım hiç normal biri olamadım.. benim de sorunum senle aynı yiyemiyorum.... üşengeçlik de değil de içim almıyor yiyemiyorum
24 yasındayım ama herkes beni coluk cocuk sanıyor... liseliyim sanıyorbir de ben evlencem seneye düğünüm var düşün eş adayım da 1.90 boyunda ve nerdeyse yakında 100 kilo olcak olan bir adam... gelinligin ve aşkıımın yanında kaybolcam kesin diyorum
en sonunda dayanamadım gecen ay diyestisyene gittim... verdigi listedekileri gorsennnn allahımmm hepsini yememe imkan yok yiyemiorum da zaten ki hepsiini yesem bile aynen dedigin gibi ayda 800 gr alsan sevincem dedi banaşokk oldumm
herkes evlenceksn biraz kilo al diyor o kadar kolaydı ya sankisaldım valla napalımm saglıgım yerimde olsun da en onemlisi o bu yaslarda daha cok takılırsın dıs gorunusune ama sonradan cok yanıcaksın bosuna heba etmişim uzulerek yıllarımı diye
dısarı cık bir bak ne insanlar var sokakta... ne kadınlar ne erkekler ama havaları forsları bin beş yüz kendilerine o kadar güveniyorlar ki herkes etraflarında pervane...
bu yaslarda senin gülen yüzünle etrafa ısık sacman lazım... kiloyu sunu bunu takıp da sakınnn sakınnn üzme kendini... bakımlı ol, temiz ol ve bol bol gül... hiç bişeyi takma kafana inan biraz daha büyüdükçe takıcak öle cok seyin olcak ki bu kadar erken baslama hayatı ciddiye almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?