- Konu Sahibi llllpocahontasllll
-
ah canım benım yaa bende konunu okuyunca konu klilo yazmıssınyaa
eyvaaahh dedım heralde cok kılolu
ama okumaya devam edınce sorunun zayıflık oldugunu anladım
ben çırpındıgım halde kilo veremıyorum
sende bu dertten yanıyorsun
ALLAHIM neler var dunyada yarabbım
benımde boyum 1.60 kilom 65 ve cıldırmak uzereyım yaaa yeterrrrrrr
vermek ıstıyorum bu lanet yağlarııı
ard arda ıkı dogum yapınca yapıştı üstüme bu kilolar vee bır sene oldu ben hala yerımde sayıyorum bır ara verdım 2-3 kılo ama gerı aldım
bende tam tersıne bu yuzden nefret edıyroum kendımden.
giyidigim yakısmıyorr her yerımden bır yerım fırtlıyorrrr.....
...........
bu resimdeki güzeller güzeli senmisin ?çok merak ettım zayıflıgını daha dogrusu şikayet ettgın zayıflıgınıı
senın gıbı olabılmek ıcın neler vermezdım
Öncelikle nasıl kilo alırım,kilo problemime nasıl çare bulurumdan çok hayatı erteleme konusunu halletmen lazım.Ben de aynen senin gibiydim.(Aynı yaşlardaymışız bi de)Ben kilo vermeye çalışıyordum kilom normal olmasına rağmen.Takıntı işte...Ama bu durum öyle bir hal almıştı ki yapmak istediklerimi,yapılması gerekenleri amacıma ulaştıktan sonra yapmak üzere ertelemeye başlamıştım.İnanır mısın bir ara ,30 derece yaz sıcağında yeşil kalın bir polarla geziyordum.Çünkü ancak zayıflayınca normal kıyafetleirn bana yakışacağını düşünüyordum.Aslında buna gezmek de denemez.Çünkü yine aynı problemden ötürü dışarı çıkmıyordum.Böyle böyle bu iş iyice vahim boyutlara ulaştı.Üniversiteye girmiştim fakat onu da erteledim,gitmedim.Bu 3 yılıma mal oldu.Dile kolay,koskoca 3 yıl...
Umarım sen de benim gibi olmazsın.Kilo problemini ya da herhangi başka bir takıntını hayatının odak noktası haline getirmekten,her şeyi ona bağlamaktan vazgeçmelisin.Çünkü çözüm bu değil .Öncelikle kendini sevmen gerekiyor.Her halinle...Sonra bütün o ertelediğin şeyleri kendini zorlaman gereksede yapacaksın.
Ben eski okulumu bırakıp yeni bir üniversiteye başladım .Başlarda çok zorlandım ama yapacak bir şey yok.Takıntılarım hala devam ediyor.Kilo takıntım eskisi gibi değil ama yeni takıntılarım var=)Takıntı bulma konusunda oldukça yetenekli olduğum için hiç boş kalmıyorum=)Ama hayatı da kaçırmıyorum artık.Olması gereken her şeyi olması gerektiği zamanda yaşamaya çalışıyorum.Sen de öyle yap.Bir sürü "keşke"lerin olmasın benim gibi:/
ayy evet zayıflık da bi derttir canım çok iyi anlıyorum ben seni
bir ara ben de çok zayıftım artık insanların acır gibi bakıp çok zayıfsın yaaaa demesinden gına gelmişti
hatta son zamanlarda öyle diyene valla sen de biraz zayıflasan iyi olur pek iyi görünmüyorsun diyodum bidaha konusunu açmıyolardı:101:
ama neyseki kilo almak vermek kadar zor bişey değil ben bir kaç kilo aldım ve şuan tam ideal kiloma ulaştım
aklına geldikçe bişeyler yiceksin canım
bol bol abur cubur stokla gece yatmadan önce muhallebi falan ye
yemeklerde biraz daha fazla ekmek ye bir iki aya fıstık gibi olursun
bazen diyorum ki, ya nesi zor bunun, ağzın boş durmayacak işte, bilgisayar başında bişeyler çiğne çiğne yut.. ama ooooo kkkaadarrr tembelim ki :) insanların o sözleri söylemelerine biz izin veriyoruz kendimize bunu yaparak onlarda suç aramayalım derim ben hep kendi kendime, çünkü biz veriyoruz onlara bu fırsatı yapmamız gerekeni yapmayarak.. canıma tak etti artık. yemin ediyorum şu an, eğer tutmazsam eğri büğrü olayım çarpılayım yarın çok yemeye başlıyorum. siz de şahidimsiniz :) 1 ay sonra da yazarım artık sonuçları :) İNŞALLLLAAAAHHHH
canım yazdklarının her bir kelimesini dibine kadar yaşadım yaşıyorum ve malesef ki yaşıycam sanırım...
seni o kadar iyi anlıyorum ki...bunu söylediğimde gülüyolar belki bana ama hayattaki en büyük derdim kilo alamamak nerdeyse.çünkü hayatımın her alanının olumsuz etkiliyo.
senin gibi o kadar çok şey erteliyorum ki hayatımda gerçekten şu genç yaşımın,en güzel zamanlarımın böyle geçtiğine çok üzülüyorum çok.
yaşamayan bilmez fazla kilo gibi fazla zayıflk da çok berbat bişey.giymek istediklerini giyemezsin,belki benim gbi bu durumdan utanırsın,bişeyler yapmak istersin ama zayıflığın hep aklında engeldir yapamazsın ya da kendini alıkoyarsın en kötüsü normal bi insan gibi hissetmezsin.
zamanla daha az takarsın diyorlar ama bende durum hiç öyle olmadı.gittikçe kötü hissediyorum kendimi artık inancım da kalmadı kilo alabilceğime işin kötüsü kendimi böyle de kabul edemiyorum.
bazen 2-3 günlük hırslarım oluyo sonrası hep fıssss...artık öyle sıkıldım ki biran önce alayım istiyorum
sana faydam olmadı ama yalnız olmadığını bil
herkes kilo al demiş.keşke alabilsen ama ben sana daha kısa vadeli tiyolar vereyim.mesela giyim tarzınla oynayabilirsin biraz.mesela kışın pantolonun altına kalın taytlar giyebilirsin.2-3 badi üst üste giyebilirsin.yazın da 2 tane bluzu üst üste giyebilrsinbiraz bol pantolonlar giyebilirsin.uydurduktan sonra hem tarz olur hem de daha kilolu gösterirsin.enine çizgili kıyafetler tercih etmelisin.göğüslerin de küçüktür diye düşünüyorum 2 sütyen üst üste takabilirsin.inan sadece göğüslerini dolgun göstermek bile çok farkedecek.
ayrıca bebek bisküvisi çok kilo yapar net başındayken koy kenara bol bol ye.tv karşısında ve bilgisayar yanında abur cubur bulundur,illaki sevdiğin vardır.üşengeçsen bile sabahtan hazırla bşr koca tabak tv yanına bir koca tabak pc yanına abur cuburkolay gelsin.
canım yaşın daha çok küçük böyle şeyler için üzme kendini hem bak ben kiloluyum inan o daha kötü kilo verilmiyor ama alına bilir doktora çık vitamin takviyesi yazsın bolca tatlı ye tatlı kilo aldırıyor..
sağol canım bemim tavsiyelerin için. :) yazın da iki badi üst üste falan şimdi bile daralıyorum :) göğüs ölçüm aslında gayet normal vücuduma oranla, öyle çok küçük değil.. kilo alınca büyüyor zaten biraz daha.. haklısın bebe bisküvisi işe yarıyor.. söz verdim zaten kendime. alıcam o kiloları :)
ikimiz bi evde olsak ne güzel alırız kilo :) bu konularda da can yoldaşı gerekiyor biraz insan yalnızken yiyemiyor yemek..
herhanig bi sağlık sorunun yoksa kilo almana engel, alabilirsin aslında canım.. ben de tabi..
büyük yemin ettim yarın artık başlıyorum ben..
sen de kendine söz ver, evde yalnız değilsen işin daha kolay aslında..
kendimize bunu yaşatmaya hakkımız yok.. bir dönem kilo almayı başarabilmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki, insanların o güzel sözlerini duymak o kadar mutlu ediyor ki insanı sırf onun için bile alınır yani..
alllah yardımcımız olsun inşallah.
sağol canım :) sen de umudunu yitirme ama, az ve düzgün yiyerek yürüyüş yaparak verebilirsin kilolarını yeter ki İSTEYELİM!
inşallah canım valla 26 yaşındaım 1kaç sene içinde verdim verdim yoksa halim vahim ama ben kendimden hiç ümitli değilim aslında vere biliyorumda keşke varsın zayıf olsamda senn kadar olsam diyorum bazen :) işte herkesin derdi ayrı :)
bazen diyorum ki, ya nesi zor bunun, ağzın boş durmayacak işte, bilgisayar başında bişeyler çiğne çiğne yut.. ama ooooo kkkaadarrr tembelim ki :) insanların o sözleri söylemelerine biz izin veriyoruz kendimize bunu yaparak onlarda suç aramayalım derim ben hep kendi kendime, çünkü biz veriyoruz onlara bu fırsatı yapmamız gerekeni yapmayarak.. canıma tak etti artık. yemin ediyorum şu an, eğer tutmazsam eğri büğrü olayım çarpılayım yarın çok yemeye başlıyorum. siz de şahidimsiniz :) 1 ay sonra da yazarım artık sonuçları :) İNŞALLLLAAAAHHHH
Senin asıl problemin zayıf olmak değilki canım,kilo senin arkasına sığındığın bir bahane.
Üşengeçliğine kılıf buluyorsun böylece.Sen'' ERTELEMECİ'' bir insansın.5 kilo alsan bu sefer popom çıktı,basenim çıktı giydiklerim yakışmıyor o yüzden dışarı çıkmıyorum dersin.
Tabii ki kilo almaya çalışmalısın ,ama alamazsan da hayatı kendine zehir mi edeceksin?
Bak ben 20 yaşındayken 48 kiloydum ve benim boyum 175cm.Banada herkes kızardı kilo al diye ama bu benim hayatımı hiç etkilemedi.Birde şöyle bak aynaya''incecik bir fiziğim var manken gibiyim,ne giysem yakışıyor.''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?