hayatı, yaşamayı erteliyorum.

öncelikle fotoğraftaki ben değilim canım :) ama kısa saçlıyken herkes çok benzetiyordu..
aslında kilo vermek almaktan daha kolaydır derler.. ama tabi herkes için bilmediği dertten sıyrılmak daha kolay, kendi derdi daha zor gibi gelir.
yine de ben, hani obez değil de, bi böyle 5 kilo fazlam olsa da onu vermeye uğraşsam bu halde olacağıma diye isterim hep.. :) ona bile özeniyorum yani.
balık etli insanlar çok güzel geliyor bana..
sen de işte azıcık azimle ve dikkat ederek spor yaparak, yürüyerek mesela.. gayet rahat verirsin fazlalıklarını :) çok da bişey değil zaten 5 kilo versen bile gayet güzel olursun eminim :) sana da bol şans canım, teşekkür ederim yorumun için.

3 yıl okulu ertelemek.. annem beni öldürürdü heralde.. :) ama annem falan olmasa ben de o yönde ilerliyor olurdum.. evden çıkmazdım heralde hiç.. bi an önce bu takıntı artmadan halletmem gerek artık. allah hepimize kolaylık versin canım sen ne güzel aşmışsın, inşallah bir daha o sıkıntılı günlerini yaşamazsın. :)

ayy evet zayıflık da bi derttir canım çok iyi anlıyorum ben seni
bir ara ben de çok zayıftım artık insanların acır gibi bakıp çok zayıfsın yaaaa demesinden gına gelmişti
hatta son zamanlarda öyle diyene valla sen de biraz zayıflasan iyi olur pek iyi görünmüyorsun diyodum bidaha konusunu açmıyolardı:101:

ama neyseki kilo almak vermek kadar zor bişey değil ben bir kaç kilo aldım ve şuan tam ideal kiloma ulaştım
aklına geldikçe bişeyler yiceksin canım
bol bol abur cubur stokla gece yatmadan önce muhallebi falan ye
yemeklerde biraz daha fazla ekmek ye bir iki aya fıstık gibi olursun

bazen diyorum ki, ya nesi zor bunun, ağzın boş durmayacak işte, bilgisayar başında bişeyler çiğne çiğne yut.. ama ooooo kkkaadarrr tembelim ki :) insanların o sözleri söylemelerine biz izin veriyoruz kendimize bunu yaparak onlarda suç aramayalım derim ben hep kendi kendime, çünkü biz veriyoruz onlara bu fırsatı yapmamız gerekeni yapmayarak.. canıma tak etti artık. yemin ediyorum şu an, eğer tutmazsam eğri büğrü olayım çarpılayım yarın çok yemeye başlıyorum. siz de şahidimsiniz :) 1 ay sonra da yazarım artık sonuçları :) İNŞALLLLAAAAHHHH

tatlım ben deli gibi yediğim halde kilo alamıyordum yani yatarken tostlar yapıyordum makarnalar yiyordum yok 1 gr alamıyordum yani oyüzden çok sinir oluyodum
ama seninkinin çaresi gayet basit yiyeceksin işte yemenin de tembelliği mi olur kız
at ağzına gitsin

canım yazdklarının her bir kelimesini dibine kadar yaşadım yaşıyorum ve malesef ki yaşıycam sanırım...

seni o kadar iyi anlıyorum ki...bunu söylediğimde gülüyolar belki bana ama hayattaki en büyük derdim kilo alamamak nerdeyse.çünkü hayatımın her alanının olumsuz etkiliyo.
senin gibi o kadar çok şey erteliyorum ki hayatımda gerçekten şu genç yaşımın,en güzel zamanlarımın böyle geçtiğine çok üzülüyorum çok.

yaşamayan bilmez fazla kilo gibi fazla zayıflk da çok berbat bişey.giymek istediklerini giyemezsin,belki benim gbi bu durumdan utanırsın,bişeyler yapmak istersin ama zayıflığın hep aklında engeldir yapamazsın ya da kendini alıkoyarsın en kötüsü normal bi insan gibi hissetmezsin.

zamanla daha az takarsın diyorlar ama bende durum hiç öyle olmadı.gittikçe kötü hissediyorum kendimi artık inancım da kalmadı kilo alabilceğime işin kötüsü kendimi böyle de kabul edemiyorum.

bazen 2-3 günlük hırslarım oluyo sonrası hep fıssss...artık öyle sıkıldım ki biran önce alayım istiyorum

sana faydam olmadı ama yalnız olmadığını bil

herkes kilo al demiş.keşke alabilsen ama ben sana daha kısa vadeli tiyolar vereyim.mesela giyim tarzınla oynayabilirsin biraz.mesela kışın pantolonun altına kalın taytlar giyebilirsin.2-3 badi üst üste giyebilirsin.yazın da 2 tane bluzu üst üste giyebilrsinbiraz bol pantolonlar giyebilirsin.uydurduktan sonra hem tarz olur hem de daha kilolu gösterirsin.enine çizgili kıyafetler tercih etmelisin.göğüslerin de küçüktür diye düşünüyorum 2 sütyen üst üste takabilirsin.inan sadece göğüslerini dolgun göstermek bile çok farkedecek.

ayrıca bebek bisküvisi çok kilo yapar net başındayken koy kenara bol bol ye.tv karşısında ve bilgisayar yanında abur cubur bulundur,illaki sevdiğin vardır.üşengeçsen bile sabahtan hazırla bşr koca tabak tv yanına bir koca tabak pc yanına abur cuburkolay gelsin.

ikimiz bi evde olsak ne güzel alırız kilo :) bu konularda da can yoldaşı gerekiyor biraz insan yalnızken yiyemiyor yemek..
herhanig bi sağlık sorunun yoksa kilo almana engel, alabilirsin aslında canım.. ben de tabi..
büyük yemin ettim yarın artık başlıyorum ben..
sen de kendine söz ver, evde yalnız değilsen işin daha kolay aslında..

kendimize bunu yaşatmaya hakkımız yok.. bir dönem kilo almayı başarabilmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki, insanların o güzel sözlerini duymak o kadar mutlu ediyor ki insanı sırf onun için bile alınır yani..
alllah yardımcımız olsun inşallah.

canım yaşın daha çok küçük böyle şeyler için üzme kendini hem bak ben kiloluyum inan o daha kötü kilo verilmiyor ama alına bilir doktora çık vitamin takviyesi yazsın bolca tatlı ye tatlı kilo aldırıyor..

sağol canım bemim tavsiyelerin için. :) yazın da iki badi üst üste falan şimdi bile daralıyorum :) göğüs ölçüm aslında gayet normal vücuduma oranla, öyle çok küçük değil.. kilo alınca büyüyor zaten biraz daha.. haklısın bebe bisküvisi işe yarıyor.. söz verdim zaten kendime. alıcam o kiloları :)​

sağol canım :) sen de umudunu yitirme ama, az ve düzgün yiyerek yürüyüş yaparak verebilirsin kilolarını yeter ki İSTEYELİM!

giyim tarzını bilmiyorum ama askılı badilerden bahsediyorum.göbek kısmı bol olanlar (hamile tarzı)hem zayıflar için hem de benim gbi kilosu normal ama göbüş sorunu olanlar için birebir.

evet ya birbirimizi motive ederdik:13:

doktor bi şeyin yok demişti ama benim iştahım hiç yok.zorluyorum kendimi yemek yemek için.ve tabi senin de söylediğin gibi üşengeçlik...

bir de okul falan olunca hiç öğün möğün kalmıyo bende sürekli atlıyorum

mide de haklı nasıl genişlesin ki alıştı artık kuş yemi kadar şeyle doymaya

inş şu aralar ben de başlıycam umarım hemen bıkmam,bıkmayız

sağol canım :) sen de umudunu yitirme ama, az ve düzgün yiyerek yürüyüş yaparak verebilirsin kilolarını yeter ki İSTEYELİM!

inşallah canım valla 26 yaşındaım 1kaç sene içinde verdim verdim yoksa halim vahim ama ben kendimden hiç ümitli değilim aslında vere biliyorumda keşke varsın zayıf olsamda senn kadar olsam diyorum bazen :) işte herkesin derdi ayrı :)

Senin asıl problemin zayıf olmak değilki canım,kilo senin arkasına sığındığın bir bahane.

Üşengeçliğine kılıf buluyorsun böylece.Sen'' ERTELEMECİ'' bir insansın.5 kilo alsan bu sefer popom çıktı,basenim çıktı giydiklerim yakışmıyor o yüzden dışarı çıkmıyorum dersin.

Tabii ki kilo almaya çalışmalısın ,ama alamazsan da hayatı kendine zehir mi edeceksin?

Bak ben 20 yaşındayken 48 kiloydum ve benim boyum 175cm.Banada herkes kızardı kilo al diye ama bu benim hayatımı hiç etkilemedi.Birde şöyle bak aynaya''incecik bir fiziğim var manken gibiyim,ne giysem yakışıyor.''

parkona katılıyorum benim de iki tane çok zayıf arkadaşım var.ikisi de aşırı sosyal,şen şakrak tipler.kilo alsam diyorlar ama öyle hayat merkezlerinde de değil.

evet ertelemeciyim canım :) doğru tespit. ama aynaya baktığımda 1.55 boyla manken gibiyim diyemiyorum daha çok bu ne ya çocuk gibiyim diyorum hehe

Aslında hiç dert edilecek bir durum değil, ilk başta okurken kilolusun sandım :) çünkü kilo vermek almaktan çok çok zor malesef. Senin sıkıntın bence zayıflığından çok herkesin ayy çok zayıfsın, hasta gibisin v.b. şeyler söylemesidir. Aynısını yaşadım çünkü, bende 20li yaşlarda 43-45 arasıydım boyumda 1.64 ve arkadaşlarım balık etli kızlardı, onların yanında nasıl cılız kalırdım ve hep zayıfsın lafı duymaktan bıkardım. Ama benim yememe gibi bir durumum yoktu gece uykumdan uyanır kahvaltı ederdim, baklava fln yerdim :) almazdım yinede. Şu an 35 yaşında ve 60 kiloyum canım...30 yaşına kadar 50 kiloydum ama tüp bebek tedavisi fln beni 60 yaptı. Boyuma göre iyi ama şu an 50 hadi oda olmadı 55 olmak için neler vermem...nasıl oldu bu kilo diyorum anlamıyorum :))
Tecrübe etmiş olarak söylüyorum söylenenlere hiç aldırma emin ol çoğu imrendiği için söylüyordur, yemek için asla kendini zorlama, zorla yenen şey kilo yapmıyor inan...öncelikle iştahın açılmalı, bir yemeği yerken canın çekerek, severek yediğinde cidden kilo yapıyor. Balık yağı hapları var cidden iştah açıyor bir dönem kullandım, eşimde kullandı 60 kilodan 78lere çıktı sayesinde. Aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…