Hayatım aksıyor artık !

Thinkerwoman

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
1.696
5.256
358
Kızlar çok fazla uyuyorum. Yani bıraksalar akşama kadar. Hani hamileler gibi . Ve tüm işlerim sarkıyor bu yüzden. Uykuya bir türlü doyamıyorum. Bu neden olur bir bilginiz var mı ? Bİr hastalık belirtisi falan olabilir mi acaba ?

kardeşimde böyle....
ayakta bile uyuyabilir o derece yani...
kansızlık var kardeşimde...
bi tahlil yaptır bece...

birşeylere moralin bozuksa sürekli uyku durumun olabilir .bir dönem banada olmuştu .geçiyor ama .

iyi akşamlar arkadaşım uykunun yanı sıra başka sıkıntılarınızda varmı peki çok uyumak,saç dökülmesi,sinirlilik,aşırı kilo alma yada kilo kaybı yada unutkanlık gibi bunlarda varmı bir doktora gidin öncelikle kan tahlilleriniz yaptırın kansızlık,b12,ve tiroitlerinize (guatr)baktırın

Ben dün 15,30da uyandım ama nasıl bir de bana sor..
Kalktım kahve içtim kendime geldim derken akşam oldu babam geldi yemeğe oturduk..
Hiçbir şey anlamıyorum artık günlerden. Kış gelince hiç kalkasım gelmiyor zaten.
Kansızlık, depresyon, mevsimsel.. Hepsi olabiliyor.

Kızlar çok fazla uyuyorum. Yani bıraksalar akşama kadar. Hani hamileler gibi . Ve tüm işlerim sarkıyor bu yüzden. Uykuya bir türlü doyamıyorum. Bu neden olur bir bilginiz var mı ? Bİr hastalık belirtisi falan olabilir mi acaba ?

Ben de öyleyim maalesef + Kronik üşengeçlik de var bende :) Okulum evime inanılmaz uzak mesela, iyice içim daralıyor bu gibi negatif etkenler sayesinde. Keyif hep yerinde olacak bizim gibiler için yoksa uykuya sarılıyoruz, haha... Belki de bir üstteki arkadaşın dediği gibi B12 eksikliği olabilir tahlil yaptırmak lazım.

Aynı durum eniştemde ve arkadaşımda var.Eniştemin hormonal bir sıkıntısı çıktı.Arkadaştda da B12 vitamini eksikliği var ondan.Canım sende de bunlar olabilir istersen herşeye rağmen bir muayene ol.

Aynı durum eniştemde ve arkadaşımda var.Eniştemin hormonal bir sıkıntısı çıktı.Arkadaştda da B12 vitamini eksikliği var ondan.Canım sende de bunlar olabilir istersen herşeye rağmen bir muayene ol.
Bakalım canım ya bu aralar çok çürük çıkıyor bende. Bakalım bu mevzuda ne çıkacak:50:

İlahi :) O da var biraz tabi ama bendeki üşengeçlik ötsi bu aralar.:9:

Bazen bende de oluyor çünkü onu söylemedim bak rahatlıktan veya sorunlardan uyanmak istemem uyurum öyle o da olabilir sen de :1: Üşengeçlik hepimiz de var illa ki arada oluyor öyle dert etme :)

Bazen bende de oluyor çünkü onu söylemedim bak rahatlıktan veya sorunlardan uyanmak istemem uyurum öyle o da olabilir sen de :1: Üşengeçlik hepimiz de var illa ki arada oluyor öyle dert etme :)

Yani öyle çok büyük depresyonluk sorunlarım yok aslında. Yani genel anlamda iyiyim diyebilirim. Uykuya düşkünlük vardı hep ama bu kadar değil. Ama üşengeçliğe bir önerin varsa fena olmaz he he :9:

Yani öyle çok büyük depresyonluk sorunlarım yok aslında. Yani genel anlamda iyiyim diyebilirim. Uykuya düşkünlük vardı hep ama bu kadar değil. Ama üşengeçliğe bir önerin varsa fena olmaz he he :9:

Ona henüz önerim yok bende de oluyor özellikle yaz ayları böyle üşengeçlik uyu uyuyabildiğin kadar hesabı :1:

Onu da ayrı bir başlıkta incelemek lzım aslında ,üşengeçlikten kurtulanlar kurtulamayanlara anlatsın :27::27::27:

Kesinlikle canım ya öyle bir topic olursa ben de ba takipçisi olurum yaz ayları için özellikle :1:

Back
X