- 9 Ekim 2020
- 831
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.
Son düzenleme: