Hayatım Boyunca Kimse sevmeyecek biliyorum

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
825
1.082
63
Şu an 93 kiloyum kilo aldım biraz hep kendi kendime kilo versem de hiçbir şeyin değişmeyeceğini ne yaparsam yapayım asla beğenilmeyeceğimi düşünüyorum
Ne olur bana yardım edn
Bana göre benim 50 kg olmamla 93 kg olmam arasında hiçbir fark yok yine hiçbir erkek beni beğenmeyecek
Neden böyleyim ne olur akıllı üyeler yardım

Şu an 93 kiloyum kilo aldım biraz hep kendi kendime kilo versem de hiçbir şeyin değişmeyeceğini ne yaparsam yapayım asla beğenilmeyeceğimi düşünüyorum
Ne olur bana yardım edn
Bana göre benim 50 kg olmamla 93 kg olmam arasında hiçbir fark yok yine hiçbir erkek beni beğenmeyecek
Vanessaaa vanessa kız senin para yedirdigin manitana noldu
Borcları ödedin herhalde ask meske düssmüssün yine

Ne olur bana yardım edn

Yardım edemeyiz biz sana

Ne olur bana yardım edn
Sevilirsin neden sevilmeyesinki? Kilo vermek için düzenli olarak spora git, diyetisyenden güzel bir beslenme listesi rica et, irtibat halinde bulun. Ama önce senin kendini sevmen gerek. Sen kendini sevip değer vermezsen, hep negatif enerjiyle dolanırsan hayatına da birini alman zor olur. Alsan bile toksik bir ilişkiye döner. Psikolojik destek alıyor musun peki?

Ablam erkekten başka düşündüğün bir şey var mı senin?
Akşama kadar oturup ben kiloluyum kimse beni sevmeyecek güzel değilim diye ağlıyor musun cidden?
Sevmiyorsa sevmesin yamuk .ikliler çok mu lazım, ye iç gez toz hayatını yaşa, bık bık bık bık valla içim şişti.
Bu bizi kekliyo. Canı sıkılınca aynı şeyleri yazıp eğleniyor 😂

Back
X