Rivera bana sanki gece gece sinirini yorumculardan çıkartmışsın gibi geldi.
Öncelikle seni hatırlıyorum yani ismini ama detaylarını bilmiyorum eski konularının o yüzden sadece bu konun için yorum yapacağım zaten senin de istediğin bu.
Öncelikle bu rahatsız olduğun konuları eşine söyledin mi? Yani çoraplarını yerlere değil kirli sepetine atmasını, sana yardımcı olmasını, yani sitem ederek değil ondan bazı konularda yardım iste.
Bir iş yaparken bütün iş benim üstümde bıktım artık, ölsem de kurtulsam diyerek değil, yapman gereken 2 iş varsa eşine hayatım şunu yapar mısın ben meşgulüm gibi.
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsun, eşin o yüzden belki ev işlerinde yardım etmesi gerektiğini düşünmeyebilir.
Ama inan benim işim eşimin işinden daha zor olmasına ramen bütün iş bendedir, ama Allah var yardım istediğim zaman yapar.
Aslında benim yardım istemem hata biliyorum onun bunları görev bilip yapması gerek ama yapmıyor bu konuda haklısın Türk erkeklerinin yüzde 90 ı ev işlerini kadınların görevi olarak görüyor yapmıyor.
Geğirme ve ayaklarının kokması mevzusuna gelince, bence de eğer çok sık değilse hoş görülebilir, bilinçsiz yapıyordur uyarın. Ayak kokusu için de spreyler falan var benim eşim onlardan kullanıyor.
Akşamları işten geldikten sonra ayaklarını yıkayıp onlardan sıkabilir, bir de sabah çorabını giymeden kullanırsa işe yarar.
Son olarak çatal bıcak kullanmasını bilip bilmemesi evlenmeden önce anlaşılır, çocuğun öyle biriyle evlenir diye üzülme ayrıca öyle biriyle evlenirse de kendi tercihi yapacak birşey yok.