hayatım dilimden çıkıcak bir kelimeye bağlı ve ne yapacağımı bilmiyorum.yardım edin..

bence çok beğendiğimiz biri iyi de çıkabilir kötü de veya hiç beğenmediğin biri için de geçerli bu.... yani bunu kategorize edemeyiz

o yüzden şöyle düşünüyorum bugün fiziksel olarak beğenmediğin biriyle yarın aynı yastığa baş koymak mantıklı değil bu anca zorlama olur.
yol yakınken bi şekilde bitirmeye çalışırım ben olsam ,ama karşımdakini üzmeden
Allah kolaylık versin

tşk ederim.haklısınız ama benim ki de zor bi durum baştan beğenipte sonra allak pullak olmak

şimdiye kadar aklınız nerdeydi,bu yapıdaki kızlardanda erkeklerdende nefret ediyorum,kimse oyuncak değil,kalp ise kırılcak bir oyuncak hiç değil

tşk ederim.ama baştan okumadınız sanırım.bende bu tipleri hiç sevmem oyuncakda etmedim sadece baştaki yaşadığım duyguları şu an yaşamıyorum ve evliliğin eşiğindeyim ne yapacağımı bilmiyorum...

tşk ederim.sizin de başınızdan geçmiş ama siz sonradan başka bi olay yüzünden gerçek yüzünü görüp kurtulmuşsunuz.benim durum çok vahim.ayrılsamda üzülcem ayrılmasamda .ayrılırsam bir ömür vicdan azabı çekicem.ayrılmasam takılıp durcam mutsuz olucaz.Rabbim bi çıkar yol göster sen bana...

tşk ederim.evet çok haklısınız...

Evet belki tipi sana kötü gelebilir fakat tipinden çok senin içindeki ona karşı olan sevgi önemli diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten seven bir insan, tipi bu kadar umursamaz bence sevene sevdiği en güzel gelr:) benmnişanlımda düşününce öle boylu poslu değildir ,alnı açıktır vs birçok başka nedn. Ama ben onu hiçbirşeye değişmem çünkü güzellik geçici ,kalp kalıcıdır.ve etrafımdakiler ne derse desin o benm için hep en yakışıklı olmuştur:) Tabiki senin tercihin bu ama iyi düşün derim ilerde pişman olma

Son düzenleme:

tşk ederim.haklısınız.ama şu an ayrılma düşüncesi bile beni ağlatmaya yetiyor bu ne peki anlamıyorum...

tşk ederim.bende bunu anlamıyorum gelip geçicimi yoksa kalıcımı bu beğenmemem.inş doğru kararı veririm.

tşk ederim.haklısınız biraz daha düşünmem lazım sanırım

tşk ederim.amin Allah kolaylık versin

tşk ederim.bende siz gibi takmayıp düşünmeden yoluma devam etseydim belki bu kadar sorun etmeyecektim.ama çok taktım çok büyüttüm.şimdide duygularım karma karışık...

Kalbim acidi okurken cok zor bir durum

Fiziksel olarak begenmiyorum dediginiz sey Askin olmadigini gosterir

Ask gercekten bircok olumsuzu olumlu kilar

Sanirim baska olumlu ozellikleri asksizligi birsure kapatmis

Ancak is evlilige gelince kalbiniz engelliyor sizi

Bir nevi beynin mantigin okeyleyip kalbin hayir demesi

Suanki aglayislariniz ilerde boylesinide bulamazsan korkusu olabilir mi

En iyi karar imzadan once alacaginiz karardir

Soylemesi aci fakat bircok arkadasim

Nasil olsa alisirim belki severim diyerek yatigi evlilikleri bitirdi

Emin olun mutlu bir evliligi ayakta tutan iki sey ask ve sevgi

Allah yardimciniz olsun

Aslında yaşadığımız kötü olaylar kriterlerimizi etkilememeli bu konudan bunu çok iyi anladım. Belli ki dış görünüşe önem veriyorsunuz olmasa da olur diyen insanlardan değilsiniz. Yaşadığınız kötü olayın üstüne böyle bir karar almışsınız üzülmeyin ertelemeye çalışın düğünü elinizden geldiğince direk bunu bahane etmemelisiniz tabi ama soğuk davranarak, başka bahanelerle bitirebilirsiniz.
Düşününce aynı şey size yapılsa çok kırılırsınız tabi ama bu da bize verilmiş tek bir hayat, uzun bir ömür beraber geçirilecek. Mesela evlenince başka çiftlere bakıp özenecekseniz, o tam huzuru bulamayacaksanız bu evlilik işkence olur şu an yapılabilecek en mantıklı şey düğünü ertelemek.

tşk ederim.haklısınız.ama şu an ayrılma düşüncesi bile beni ağlatmaya yetiyor bu ne peki anlamıyorum...

Ağlamanda ki sebep , onun iyi ve seni gerçekten seven bi insan olduğunu düşünmenden ve onu üzmek istemediğinden kaynaklanıyor olabilir canım.

Ama gerçekten kararından emin olmadan bu yola adım atmamalısın. Evlilik güzel fakat sevemediğin bi insanla geçirmek ızdırap olur.

Hem burda olsun hemde çevremde örnekleri çokca mevcut malesef. O yüzden çok iyi düşün canım.

bence evlilik psikolojisi.bunalmışsın geçer...
ben 1 eylül evleniyorum dün boğmak istediğim nişanlıma bugün hayrandım.yarın belki görmek bile istemem.değişken ruh halleri oluyor insan bunaldığında bence doğaldır bu zamanda

''Sustum.......Artık gönül hakkında bir şey söylemeyeceğim.......
Çünkü; gönlün vasıflarını saysam, aklın almaz, gönül senin düşüncene sığmaz.''

Der Mevlana
Herşey görsellik midir,AŞK mıdır
Aşk ilk heyecan ilk dokunuş ilk görüşteki kalbin sızısıdır,zamanla sevgi ve saygıya dönüşür
Önceleri hissettigin duyguları şu an karşındaki insana hissetmiyorsan diyecegim ama kararsızım,aklım ve kalbim arasında kaldım,ayrılma düşüncesi beni aglatmaya yetiyor diyorsun
Şöyle bir bak nişanlına,eksileri artıları koy bir kenara şimdilik degil ömürlük düşün bazı şeyleri
Takıldıgın şeyler nedir mesela kaşımı egri,gözümü kör,etraftaki insanları hepsimi çirkin gözü ile bakıyorlar ona,aynada kendine bak çokmu güzelsin sana kimse hayır diyemez mi mesele
Diyelim ki öyle bu kişi seni seviyorsa hayat geçmezmi onunl sen daha iyilerine mi layıksın,malesef geçenlerde bir konuda yazmıştık,Şimdi sen Kaderinin yol ayrımında Kazaya dogru yol almaya başlamışsın canım
Her yakışıklı vazgeçilmez sandıgın erkeklerin neler yaptıgını okuyor görüyor duyuyorsundur,bu adam sana sahip çıkmazmı,jestler yapmazmı,bazı kusurlarını güzel olan yanları ile kapatmazmı
Çok güzel olabilirsin,yarın kaza geçirip çok çirkinde olabilirsin,o zaman nişanlın seni bırakacak olsa agrına gitmezmi,üzülmez hayata küsmezmisin mesela
Sana saygısı sevgisi varsa senin içinde zerre-i miskal kadar ışık yanıyorsa ona karşı bence sarıl ona derim,bu zamanda sevgili saygılı insan eş bulmak zor
Ha yok çok itici ben nişanlandıgımdan beri elini hiç tutmadım öpmedim dokunmadım dokunmaktan tiksiniyorum onu asla arzulamadım(!)diyorsan bu kadar neden uzattın,yol yakınken dönmek insana acılarını daha çabuk unutturur,
İşin içinde aileler var kayınvalide adayımla iyi geçiniyorum ailem iyi anlaşıyor ben mutlu olabilirim düşüncen varsa karşındakide bir kalp kırma derim

Ve son olarak yine Mevlana der ki,

''Gönlünde olanı benden gizleme ki benim gönlümdeki de ortaya çıksın ... ''

Bu işin sonu olmayacaksa kulak ver erenlerin sultanına

VESSELAM
İçindeki sıkıntılardan bin an önce kurtulman dileklerimle

Ben de birşeyler yazacaktım ama Seyrenim yine döktürmüş.Bu yorumun üzerine yazacak birşeyim yok sadece altına atacağım imzam var.

Çok doğru söylemiş.

Şimdi sen onu yatakta yeni uyanmış saçı başı dağılmış her insan gibi gözleri çapaklı göreceksin; mesela o an ne hissedersin -ıyy mı yoksa -uyanmış mı benim sevgilim dur bi'öpeyim mi?

Evlenince değiştiririm giyimini, tarzını vs.diyeceksen hiç evlenme. Nitekim bi'kuklayla evlenmiyoruz ki hep bizim istediğimiz olsun.
Emin ol şuan senin onu beğenmediğini anlıyodur, çünkü bakışlardan çok kolay anlaşılabilecek bi'şey bu.

Bana kalırsa birine sonradan aşık olamazsın, zamanla çok seversin ama aşk olmaz bence. Büyük konuşmayım ama o aşkın çekimini yaşayamadığım biriyle tüm ömrüm boyunca aynı yastığı paylaşamam gibi geliyor.

çok yakışıklı olması gerekmiyor ama 'insanın içinin alması' diye bişey var
benim eski bir erkek arkadaşımla çıkmaya başladıgımızda hiç begenmiyordum, hiç yakınlaşmak istemiyordum
ama sonra 1 gün içinde her şey değişti, o bir günde aşık oluverdim
farklı birgün değildi ama sihir gibi bişeydi işte
yurda gelir gelmez feysbukta ilişki durumumu değiştirmiştim, ki çıkmayalı başlayalı bikaç hafta olmuştu
senin de başına böyle bişey gelse çok iyi olur

bir de ilişki süresinde iki taraf da güzelleşiyor, ben bunu gözlemledim
seninle olmak ona iyi gelecektir, belki görünüşü değişecektir
bence umutsuzluga kapılma

ben de şu an çok begendigim ama hiç anlaşamadıgım bri prensle beraberim benimki de akıl karı değil ama napiim dayanamıyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…