hayatım dilimden çıkıcak bir kelimeye bağlı ve ne yapacağımı bilmiyorum.yardım edin..

tşk ederim.istihareyede yattım ama karışık renkler gördüm ayırt edemedim.ama başka bir gün rüyamda nişanlımla babaanneme gidiyorduk.babannem vefat etti.yazın.yokuş yukarı beni nişanlım iterek çıkıyodu.ben sanki tekerlekli sandelyede gibiydim.sonra oradan dönüyo oluyoruz.ama bu sefer niaşnlım yok yanımda yokuş yukarı çıkarken takılıyorum geri düşüyorum.yolumu sapıtıyorum sonra karanlık yağmur falan öyle bi rüya gördüm neye çıkar bilmiyorum..

evet haklısınız tşk ederim.benim elimde ama takıntılarmdan kurtulmam lazım dua edin bana

tşk ederim.haklısınz çok iyi düşünmem lazım.Rabbim yardımıcm olsun.

cevapladığınız için tşk ederim.telefonda konuşurken çok seviyorum ses tonu düşünceleri hayata bakış açısı bana karşı tutumu.ama gel gör ki yüz yüze gelince içimde bişeyler oluyo.

Bence burda kimse sana şöyle yap böyle yap demez demiyor da zaten herkes bence diyor , karar yine sana kalıyor ve sende zaten kararsız olduğun için soruyorsun. sıkıntını okurken aklıma tek gelen cevap neden istihare yapmıyor ki? oldu bize değil bizi yaradana danışmak daaha mantıklı bence dinimizde yeri olan birşey hurafe değil.İstihare nedir ve istihare namazı nasıl kılınır?
CEVAP
İstihare, bir işin hakkında hayırlı olup olmadığını anlamak için abdest alıp iki rekât namaz kıldıktan sonra bu husustaki duayı okuyarak o işle ilgili rüya görmek üzere uykuya yatmaktır.Yapılacak her iş için istihare yapmak sünnettir ve mübarektir. Fakat istihare yaptıktan sonra, o işin yapılmasını veya yapılmamasını gösteren bir şeyin, uykuda veya rüyada yahut uyanık iken görünmesi şart değildir. İstihareden sonra, kalbine bakmak lazımdır. O işi yapmak arzusu, eskisinden daha çok olmuş ise, o işi yapmayı gösterir. Eğer arzu, çoğalmamış ve eskisinden daha da azalmamış ise, yine yasak olmaz. Böyle olunca, yapmak arzusu artıncıya kadar, istihareleri tekrar tekrar yapmalıdır. İstihareler yediye kadar tekrar olunur. İstihareden sonra, o işi yapmak arzusunun azaldığı anlaşılırsa, o işin yapılmamasını gösterir. benim tavsiyem budur arkadaşım

tşk ederim.istihareye yatmıştım ama tekrar yatıcam çok saolun.

sibelizim arkadaşımıza kesinlikle katılıyorum,belki bir vesvese bunlar belkide gerçekten doğru değil...Rabbim doğrusunu gösterecektir...

evet özlerim sanki.ama hiç yokluğunu hissettirmiyo çok düşüyo üzerime belki de biraz kendini geri çekmemesinden olabilir mi?herşey uyumlu değil ailelerde pek uyuşmadı bi da bir diğer sorun...

Olabilir belkide biz kadınlar biraz zor adamda severiz.Çok ilgi çoks evgi bizi boğar.İyi düşün iyi karar ver eğer olmayacaksa oldurmaya çalışıpta iki kişilik bi mezara girme o zaman sadece sen değil eşin ve çocuklarında mutsuz olacaktır.Bırak şimiden aileler üzülsün sadece zamanla unutulur.

Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir. Şemsi Tebrizi

Şu gördüğün rüyadan daha aydınlatıcı birşey yok aslında.Karışık gördüm dediğin renkleri de yazsaydın sana daha net açıklama yapardım Papatya.....

Başka zamanda gördüğün rüya içinde bulunduğun sıkıntıları ve çıkar yolu öyle güzel göstermiş sana.Rüyada görülen ana baba nene dede hayırlı işlerin ilerlemesinde sana yol gösterici olarak nitelendirilir.

Rüyalar, insanlara manevî alemlere pencereler açan bir gerçektir ki,şu an babaannen ebediyette asıl manevi dünyasında.Yani bu işin yaşanılan kısmından çok sana maneviyatı hatırlaman gerektiğinin işareti.
Nişanlının seni yokuşta iterek sana destek olması bu hayatta en büyük destekçinin olacağı, iyi kötü gününde hep yanında olacağının işaretidir.
Dönüşte nişanlının yanında olmayışı ise senin büyük bir yalnızlığa düşeceğinin ve verdiğin kararın seni ve karşındaki insanları üzeceğinin işareti.

Amacım seni vereceğin kararda etkilemek değil ama rüyan içinde bulunduğun durumu tekrar söylemek gerekirse gerçekten çok güzel anlatmış.

Nişanlının sadece kusurlarını görerek ayrılma kararı alsam mı almasam mı düşüncelerinin içinde sana ışık olacak şu cümlelerine dikkat et.

yokuş yukarı çıkarken takılıyorum geri düşüyorum.yolumu sapıtıyorum

İnsanın alımlı güzel yakışıklı cezbedici olması gelip geçici.Sana birilerinin sen olduğun için değer vermesi kadar güzel ne olabilir.
Nişanlın olmadan içinde bulunduğun durumdan çıkamıyorsun,onsuz tökezleyip düşüyorsun,çıkmak istediğin yokuşu bir türlü çıkamıyor sürekli geri aşağı kayıyorsun.Kaderinin yol ayrımında sana gösterilen bu güzel ve anlam ifade eden rüyayı bir kez daha düşün ona göre hayatına yön ver derim.
Nişanlın şu hayatta ki en büyük destekçin.
Bir mesajında babanla 5 yıldır konuşmadığını,ve etrafında ki insanlara nişanlın dan ayrılma düşünceni söylediğinde seni ayıpladıklarını okumuştum.
O zaman bu kadar kendine dert etmenin anlamı ne canım.Sana destek oluyor seni seviyor sevgisini belli ediyorsa yeri geldiğinde kocan,sırdaşın,dert ortağın,başını yaslayacağın omuzun,baban,kardeşin oluyorsa olabilecekse sen daha ne kusuru arıyorsun.

Nişanlın dan ayrılırsan(rüyana göre)buna en çok yine sen ve ailen üzülecek karşı taraf üzülse de belki atlatırlar ama sen bunun yükünü çok uzun bir süre çekersin.Çünkü karanlık çıkmaz sokaklara yağmur ise (bereket olsa da)senin rüyana göre sıkıntıların büyüyeceğine ve (yağmurda sürekli yağmadığından toprağın ihtiyacı olduğunda ona koştuğundan)üzüntülerinin sıkıntı ve kederinin bazı zamanlarda seni tekrar tekrar bulacağının işaretidir.

Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir. Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir....Şemsi Tebrizi

- Alem-i Misal’de seyahat etmekle meşhur olmuş Muhyiddin ibn Arabî, alem-i misale çıkmanın ilk basamağı rüyalardan geçer, demektedir. Demek ki, doğru rüyalar görecek kadar hayatını istikametle geçirenler, rüya yoluyla misal aleminden haber alabilirler.

Âlem-i misâl, ruhlar âlemi ile cisim âlemi arasındaki geçiş âlemidir

İstihareye yattıktan sonraki gördüğün bu rüya ile bir kez daha düşünmeni içinde azıcıkta olsa sevgi kırıntıları varsa kendine ve karşına zaman tanımanı tavsiye ederim.

Nişanlının hangi kusurlarını beğenmiyorsun mesela yazarsan seni bu kadar etkilemeye çalışmayız yada çalışmam belki canım.Sonuçta seni etki altında bırakıp bunun vebalini almak istemem.

Senden ricam,

*Nişanlının hangi kusurlarını beğenmiyorsun,
*Ona karşı en başından beri hiç istek yada heyecan duymadın mı,
*Onda ki kusurları ne zaman ve hangi sebeple görmeye başladın,
*Ne kadar zamandır nişanlısınız,
*Hiç aynı ortamı yalnız paylaştınız mı,
*Ona karşı bu ortamlarda elini tutma öpme gibi hislerin oluşmadı mı,
*Arayıp sormadığın da hiç aklına geldi mi,
*Özledin mi,yada özlediğini hissettiğin anlar oldu mu,
*Ne kadar zamandır nişanlısınız
*Daha önce sorunlarla uğraşmaktan dolayı fark edemediğim şeyleri görmeye başladım derken,daha önce ne gibi sorunlarla uğraştın???????

Bu sorularıma cevap verirsen belki konuna farklı bir pencereden bakabilirim.
Yoksa şu anlattığın duruma göre aşk duymasan da sevginin olduğunu söylediğin,beni seviyor değer veriyor dediğin kusurlarını görmeye başladığını hissettiği anda bile sana saygısızlık yapmayan biri ile ayrılık düşüncesini aklına getirdiğinden dolayı ben kusuru sende buluyorum ablacım.

Haksızmıyım canım yani,
Eşimle ilk tanıştığımızda saçlarında ak yoktu,bu kadar rahat değildi bana karşı daha aşk doluydu ne dersem tamam derdi önem verir aramasam kızardı çalışırken mesai kalsam ne işin var o kadar erkeğin içinde sana güveniyorum onlara güvenmiyorum derdi :)
Gözüme daha yakışıklı çekici cezbedici gözükürdü kargaya yavrusu şahin misali anam en yakışıklı kocayı ben kaptım derdim..
Eeee şimdi,valla bazen gülmesine gıcık oluyorum bazen sakalına..An oluyor kesme sakalını böyle daha yakışıklısın diyorum bazen hadi bir gül gülüşünü özledim diyorum.İzin almadan sağa sola giderim neden kızmadın desem canım sana güveniyorum etraf sana birşey yapamaz der.Kıskansa üüüf derim.
Ben mi nasılım 1.70 boyunda 58 kilo iken şimdi 75 kiloyum.Ama sporumu bırakmadığım için kalça göbek sarkan meme(maşallah diyim)olmasa da balık etli oldum çıktım.Oda bazen konuşmama kızar basen tutarsız davranmama şunu giyme böyle konuşma der.En beğendiği yemeği bazen beğenmez bazen benle kafa bulur dalga geçer.
Bunlar olmasa zaten hayat geçmez ki.....

(Özelim mözelim kalmadı anlattıklarımla)Bir sabah (ay ayıp olacak ama) eşim ve çocuklarım erken kalktılar bana kahvaltı hazırlamışlar koştur koştur yanıma gelip hayatım annee haydi sofra hazır kalk dediler.Bende mır mır azıcık daha derken oğlum yorganın altına girdi.Ayy oda ne eşim elimden tuttu zorla kadırmaya çalışıyor kızım gıdıklıyor falan ben bir zooort demezmiyim daha 3 yaşındaki oğlum yorganın altından kafayı çıkarıp anne dıldırım düştü (yıldırım) demezmi rengim falan attı..(şu an bile kahkahalarla gülüyorum halime)ağlayacak duruma geldim yani eşimden 13 yıllık evli olmama rağmen bir utandım bir utandım kızımın karnı yarılacak gülmekten eşim ilk etapta bir baktı sonra bastı kahkahayı ve şu cümleler döküldü ağzından..''hayatım be birde ....daydın
Yok ya böyle bişe olamaz hepimiz gülerken bende eşime hep senmi yapacan al bende yaptım işte derken kahkahalarla gülüyorduk.

Düşün şimdi sevgili nişanlı ilk evli olduğun zamanları..Kim yapabilir bunu yada bu kadar rahat olunur bazı şeyler sıradanlaşırken bazılarının yerini heyecan alıyor.Ve o bitti dediğimiz aşk evlatlarla tekrar alevleniyor.

Kızarım bazen eşime olurda bir laf arasında bana kurban ol derim.Sana ne kurban olacam lan çocuklarıma olurum der.Olayı büyütsem iş kavgaya dönüşecek.Ne diyorum doğru canım ya ha ben ha evlatlar nasılsa bende çıktı diyorum.
Çizgimi herşeyimi bozdum kız Papatya senin yüzünden.Oysa ben bu tür konuları böyle aleni konuşmazdım ya hu :)

Demem o ki Aşk sevgiye,beraberlik evliliğe sevgi saygı ve alışkanlığa dönüşür.Aşk biter ama diğerlerini yakalamışsa insan düşe kalka ama rayında gider.

Bunu artık aşk doktoru diye tabir edilen insanlarda söylüyor.Bir evlilikte kavga yoksa bazı şeyler bitmiştir.

Annem hep der...

''Tıngıraşmadık kap,ayağa değmedik daş olmaz'' diye..Doğru değilmi.Hangi evlilikte sorunsuz kavgasız uzun yıllar var ki...

Canım yazdıkların ne kadar da doğru tesbitler.Her insanda olur böyle şeyler.
An gelir bu adamı kadını nasıl sevdim der eşler.An olur dünyanın merkezine koyarız sevdiklerimizi.An gelir cinsellik yaşayacaksındır tiksinir insan.Bazen ter kokusunu sevdiğin kişinin elini tutasın gelmez.
Öpesin sarılasın aynı ortamda yüzünü göresin gelmez.
Ama insan olsun kadir kıymet bilsin.Eli ekmek tutsun iyi bir baba eş ve damat olsun.Arkadaşları sevsin en azından çevrede saygı görsün..Çünkü saygı çok önemlidir.Birileri onu size yakıştırmasa da efendiliği bir adım önde ise tüm kusurlar göz ardı edilebilir.
Benim eşim normal şartlarda bana çok yoruluyorsun temizlik manyğı oldun gel otur yanıma derken şimdi işsizlikle yoğruluyoruz.
Ben hem ev yemekleri sipariş alırsma yapıyorum.Ev işlerine gidiyorum.Bana üzülüyor ama biliyor ki bende evimizin huzuru için katlanıyorum bu duruma.Bana hep der sana istediğin gibi bir hayat yaşatamadım diye.Evet bir pırlantam olmadı.Bir kere olsun başbaşa tatile gidemedik canımız her istediğinde yeyip içip giymedik belki ama başımı sokacak evim varsa soğan ekmek yesem çıplakta gezsem evimin direği sağlam ya bana gülüyor bana sahip çıkıyor ya oda yetiyor.
Kayınvalidem kayınpederimi kaybettiğinde (ki kadın çok eziyet görmesine aşağılanıp hor görülmesine rağmen..Aralarında bunca şeyin içinde bir bağ vardı ki o bağı kimse anlayamazdı)söylediği tek şey..(semt pazarı kurulan yeri göstererek)Keşke evim olmasa şurada çadırda yaşasam da Mustafam yanımda olsaydı derdi.
Bazı kötülükler iyilikle bazı çirkinlikler başka güzellikle kusurlar jestlerle kapatılabilir.Önemli olan görebilmektir.
VESSELAM.
Şu KK da en çok yorum yaptığım tek kişi sen oldun sanırım

İnsan beğenmediğini sevmez bence.

Bu önemli bir sorun,beğenmediğin birisiyle nasıl her gece uyuyacaksın?Her sabah onun yüzünü görmeye nasıl katlanacaksın?Ve cinselliği nasıl yaşayacaksın?

İyi düşün bence.Nişan atmak dünyanın sonu mu?Biteceğini bile bile evliliğe başlama bence.

nedense bu tarz konularda adamlar hep iyi anlayışlı efendi seven sayan adamlar oluyor yani şöyle dövse sövse aldatsa birden aşık olacakmışsın gibi geldi bana çünkü ne zaman eşim nişanlım vs.. çok iyi ama sevemiyorum diye konu görsem bu gelir aklıma demek ki bazı kadınlar darp edilmekten hoşlanıyor diye düşünürüm çünkü hiç kocamı sevemiyorum üstelik dövüyor da diye bir konu görmedim.

çok tşk ederim.ne kadar güzel bir mesaj yazmışsınız döndüm döndüm tekrar okudum.bütün yazan ilgilenen cevaplayan arkadaşlara tşk ederim.özellikle sana seyran arkadaşım tahminim benden büyüksün 13 yıllık evliymişsiniz maşallah ablacım:)iyi ki kadınlar kulübü var iyi ki buraya üye olmuşum.burada o kadar sıcak samimi mesajlar yazılıyo ki bu insanları gerçekten bulasım karşılıklı oturup sohbet edip çay içesim geliyor.çok duygulandım bu ilgi alaka karşısında tekrar çok tşk ederim sizden Allah razı olsun.öncelikle şunu belirteyim sizden iyi ya da kötü etkilenmiyorum bu konuda içiniz rahat olsun.sadece yol gösterici kılavuz olarak görüyorum bu mesajları.rüyama gelince ablacığım bu rüyayı istihare rüyalarımdan sonraki hafta gördüm.babannemi çok severdim yazın kaybettik onu.ve ben çok özlüyorum.benim mürvetimi görmek çok istiyordu kanserdi maalesef nasip olmadı.o gün gece çok bunalmıştım kendi kendime dedimki babaanne sende gittin bıraktın beni.rüyama falan girip gerçekleri görmeme hiç yardımcı olmuyorsun diye söylenmiştim.sanki duymuş gibi o gün gece bu rüyayı gördüm ve çok etkilendim.mavi nazar boncuklu küpe ve beyaz gelinlik vardı bir arkadaşımda onu gördüm hem bu rüyada.sabah gördüğüm rüyalar aynen çıkar rüyalarımdan çok korkarım o yüzden.hatta bazen rüya görünce iş yerinde falan anlatırım ben bunu gördüm diye o gün ya rüyama benzer bi olay yada rüyamdaki kişiyle ilgili bir olay olur iyi ya da kötü.ama kötü gördüğüm rüyaları kendime bile anlatmam.unuturum.

babamla ayrı değiliz ablacım sanırım bi yanlış anlaşılma oldu.ailemle birlikteyim çok şükür.2 kardeşiz bi tane benden küçük erkek kardeşim var zihinsel engelli.pek huzurlu bi aile ortamım olmasada çok şükür idare ediyoruz.

sorulara gelince ablacığım nişanlımın dış görüntüsüyle ilgili beğenmediğim şeyler var.ben hep boylu poslu birini hayal etmiştim.kendi boyum 1.65 zayıf değilim orta kilodayım.nişanlım öle değil mesela.1.70 boyu.minyon tipli biri.ikincisi saçları az ön tarafları seyrek alnı açık yani.bu çok sorun değil tabi.üçüncüsü kulakları yelken kulak bu nedense çok gözüme batmaya başladı.yani hayalimden biraz uzak olduğu için sanırım böyle ikileme düştüm.ama çok çirkin yüzüne bakılmayacak biri diyemem.beğeniyorum diğer şeylerini.mesela gözleri ela.bakışı duruşu falan hoşuma gider.hal hareket tavırlarınında çoğunu beğeniirm.sempatik sayılır yakışıklı olmasada.yanında gerilip kasılmasam bu sorunları kafamda büyütmesem çok eğlenceli biri aslında.bende birazcıkta çevre takıntısı var abla.işte arkadaşlarım beğencekmi.çevre ne der ne dedikodu yaparlar.bunlar sürekli kafamda.çünkü çok dedikoducu bir toplumda yaşıyoruz.onların başkasıyla ilgili çok ağır eleştirilerine şahit oldukça hep düşünür oldum.kendimden çok bu eleştirelere maruz kalmamak için uğraşır oldum.ona karşı ilgi alaka duyuyorum.daha çok bi kaç arkadaşımın etkisiyle farkettim bazı kusurları.ve bende şu oluştu.bu güne kadar iyi kötü bir çok isteyenim oldu.ama ben hayır dedim hep değişik değişik nedenlerden.şimdi nişanlımın huyunu suyunu inançlı olmasını tanıyınca çok beğendim.istememdeki asıl sebeplerden biri buydu.nişanlım memur ve çevremdekilerin sırf memur diye kabul ettiğimi düşünmelerinden korkuyorum.
yaklaşık 7 aydır nişanlıyız.daha öncede 5 ay konuştuk.toplam bir sene oldu.
tanıştığımızda herşey normaldi sonra aileler araya girdi.nişanlımın ailesi köyde yaşıyor biz ilçede.nişanlım da aynı ilçede çalışıyor.üniversite mezunu.ama ailesi pek görgü nedir bilmiyor.babam bu konuya çok takıldı o yüzden bu sorunlarla uğraşmaktan görememiş olabilirim.iyi niyetliler çocuklarını okutmuşlar ama kendilerini oturma kalkma konuşma konusunda pek geliştirmemişler.babamda zaten pek kimseyi beğenmez zor bir insandır.bunlarla uğraşıyordum.nişanlım askere gidince oldu bütün bunlar.yakında nişanlım geliyor.bakalım ne olcak bütün bunlar.işte böyle ablacığım....

tşk ederim.gerçekten bu konuda çok haklısınız.nedense insanlar kendini el üstünde tutanı sevmez pek.bendede var öyle bir durum.bundan önce konuştuğum kişi pek aramaz sormadı kıskanmazdı el üstünde tutmazdı üstelik aldattı ama ben yinede sevmekten vazgeçmemiştim ne manyakmışım.şimdide sürekli arıyor soruyor ilgili kıskanıyor ama ben hala takılıyorum bir çok şeye.bünya alışkın değil mutluluğa ondan mı acep:)

tşk ederim bende üzülmemek için çok düşünüyorum gerçekten zor bir karar aşamasındayım.

:) Allah mutluluğunuzu daim etsin ablacığım.bayıldım bu samimi sıcak mesajlarınıza.(okurken hem güldüm hemde böyle sıcak bir yuvanız olduğu için çok mutlu oldum)bana bu kadar özelinizi ilk defa anlattığınız için ilk defa benim için bu kadar uzun yorum yaptığınız için çok minnettarım.kendimi çok değerli hissettim saolun.siz benim gönlümü aldınız Rabbim sizin gönlünüzü alsın inşallah.benimde hayalim hep mutlu huzurlu bir yuvamın olması.kendi annem babam çok huzurlu olmayınca hep hayallerim kendi yuvama kaldı.nişanlımında beni mutlu edeceğinden hiç şüphem yok ama ben onu mutlu edebilekmiyim asıl sorun bu galiba.evlilikte herşey oluyo her halini görüyorsun ama yinede sevmekten vazgeçmiyorsun.bu çok önemli bir konu.ilk aşamayı atlatsam zaten arkası gelir alışırım daha çok severim diye düşünüyorum.yol ayrımındayım Rabbim yardımcım olsun.

Nişanlının olmadığı bir hayatı düşünsene? Sence nasıl olurdu?

bi yöne iyi olurdu kafam rahat içimdeki vesveselerden kurtulmuş,babamın sıkıntısı gitmiş olurdu(nişanlımın ailesi yüzünden pek istemiyor gibide).bi yöne çok kötü olurdu beni anlayan arayan soran ilgilenen bir insanı kaybetmiş olurdum.onunla en çok dertleşmeyi seviyorum dert ortağımı kaybetmiş büyük bir boşlukta olurdum.yaşananlar sözler hayaller.kısacası kalbime ağır bir yük daha binerdi...

tatlım benim çevreye takılmışsın ama evlendikten sonra el üstünde tutulduğunu gördükçe çevrendekiler seni kıskanır.
çünkü çoğu kişi evlendiğinde çok problem yaşıyor özellikle ilgi konusunda.sen bu adamın huyundan suyundan eminsen sorun yok.evlendikten sonra o saydığın özelliklerin önemi dış görünüşün çok çoook daha önüne geçiyor.evlilik huzur olunca mutlu olunca güzel yoksa çok zor.hani bazı kızlar vardır çok güzeldir ama tavrıyla kendilerinden soğuturlar ve güzel gelmemeye başlar.bazıları da konuştukça sempatik gelir ve daha bi güzel görünür göze.sanırım karşımızdaki biraz da bizim verdiğimiz değerle şekilleniyor.

O zaman seviyorsun bence sen. Dış görünüşünü değil ama içini seviyorsun nişanlının. Dışını değiştirebilirsin bir nebze de olsa hani giyimdir, kuşamdır, saç modelini yakıştırmıyorsundur vs ama ağza yüze bak modundaysa tuhaf olur. Bir de evlendikten sonra tutku, aşk isteyen mutsuz evli kadınlardan olmazsın umarım, forumda böyle bayanlar vardı, üzülmüştüm konularına, hele çocuk filan oldu mu daha zor. Enine boyuna düşün bence bu adamla bir ömür geçer mi, varlığı mı yoksa yokluğu mu daha büyük artı diye. Senle ilgilenecek, sevecek birileri illa ki olur canım, onu dert etme, sen bir ömür bu adamla aynı yastığa baş koyabilecek misin, bir ömür tutku ile sevişebilecek misin çünkü karı-kocalıkta çok çok önemli bunlar, evliliği ayakta tutması açısından.

Kendimden de örnek vereyim başta beğenmediğim bir sevgilim olmuştu aynı senin gibi dert ortağımdı, muhabbetine aşıktım hatta ama sonradan gözüme batmamaya başlamıştı, çok güzel günler geçiriyordum ama sonradan aradığımın bu olmadığını fark ettim, kalbimi heyecanla çarptıracak birini aradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…